2009 haziran annişlerinin göbek şovu

ay ay ay nidacım maşallah göbüşüne ne çok yakışmışş :nazar: ya ne çabuk büyüdüler allah nazarlardan saklasın kocaman olur inşallahhhhh hep beraber koca göbüşlerimizle yürürüz sokaklarda bahrda şöle gerine gerine

tütüttü maşallah nidacım ya:nazar::nazar:hihoyyyt
ne okulu canım bu baya baya askere gitcek çağa gelmiş kaydirigubbakcemile3
ne kadat tatlı olmuşsun allah nazarlardan saklasın seni ve minişi :)):emir_bebek:

ayşecim maşşallahhhhh sana ve göbüşüne güzel gözlerine de tabikiii ne tatlı olmuşsun çok yakışmış hamilelikkk allahım nazarlardan saklasınnnnn

2449.jpg
[/url][/IMG]

kıskandım bende ekledim gezmeye gidicem birazdan üstümü giymişken hazır ekleyeyim dedim benim de büyümüşmü ne????

Kizlarrrrr hepinize tesekür ediyorum canlarim....

Aysecim ,semacim masallah göbüslerinize.....:nazar:a.s.

Ayşecik çok tatlısınnn göbişine, o güzel yüzüne,gözlerineee maşallahhh

tesekkür ederim nidacım, pınarcım semoş masallah cok tatlı göbişin kıssssssss masallahhhhhhhhhhh

Semoşum eklerim tabi ama ne foto makinam ne kablolar ortada kolilerde bulunca eklerimmm...

cicim ne kadar tatlı olmuşsun maşallah allah nazarlardan saklasın seni ve ceylinimizi:nazar: kaydirigubbakcemile3[/FONT]
[/IMG]

kıskandım bende ekledim gezmeye gidicem birazdan üstümü giymişken hazır ekleyeyim dedim benim de büyümüşmü ne????

dünür bir dahaki aya doğuracakmışsın gibi duruyorsun ne ara büyüttün bacım ya tütütü maşallah:nazar:hihoyyyt

Son düzenleme:
kızlarrr çok şekerrrr hepinizinnn göbüşlerrrriii
nida ve semoşşş sivriii göbüşlerinizzz erkekler kendilerini belli ediyor vallaaa
ayşecimm seninkiii benimki gibiii bizim prenseslerrr kibar cık duruyolarrrrr

kızlarrr çok şekerrrr hepinizinnn göbüşlerrrriii
nida ve semoşşş sivriii göbüşlerinizzz erkekler kendilerini belli ediyor vallaaa
ayşecimm seninkiii benimki gibiii bizim prenseslerrr kibar cık duruyolarrrrr

Cnm cinsiyetini size yarin yazarim, erkek mi kiz mi görecez artik...

kızlarr bütün göbişleri gördüm yaa çok tatlısınız maşallah hepinize du bakim bende deneyim koyabilcekmiyim tombik göbüşümü :CüvCüv:

işte tombik göbişim inşallah olmuştur

Eklentiler

• $Resim 058.jpg
    $Resim 058.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 43
  • $Resim 055.jpg
    $Resim 055.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 50
X