2009 Haziran annişlerinin doğum öyküleri

bende dogum hikayemi anlatım barim opuyorumnanaktanbenim 6 aydan itibaren yüksek tansiyon çıktı devamlı yükseldi doktor kontrollerimi sıklaştırdım öle böle 8 ay 1 hafta ettim artık günlük acile taşındım hep serum yedim tansiyonum hep yükselmeye başladı ancak acilde düşürebildiler 8 aylık olunca bir gün yine acile gittim ve benim hastanaeye aldılar 1 gün yattım hiç aklımda dogum yoktu doktor hemşireye sabaha kadar düşmesse tansiyon acil sezeryana alalım demiş hatta doktor gece gelip beni sezeryana alıcakmış durumum baya kötüymüş meger sabah doktor geldi ya sen ölürsün dedi ya bebek dedi direk yüzüme gününü beklersen seni kaybedebiliriz dedi ama şimdi alırsak bebegi dedi bebek ölme tehlikesi var dedi bizde o zaaman şimdi olalım dedik :gitme:bebegim 1 700 gr mış yaşarsa küvezde kalıcaktı hemen beni haazırladılar sontajda çok zorlandım (( bidaha yaşamak istemiyom o günü :umursamaz: neyse ben dogum çok zor geçmiş doktor yaşadıgına şükret dedi sonra bana kendime geldigimde herkes başımdaydı çok zor gelmişim kendime narkoz kustum amaliyat yerim dehşet agrıdı bi hastaneyi ayaga kaldırmışım o anda :))) tansiyonumu düşüremediler 20 den aşşa biraz daha düşmeseyde yogun bakıma alıcakladı beni 2 gün gözümün önü karanlıktı 3 gün bebegimi tam görebildim insan can derdine düşünce bebeginide görmek istemiyo onu anladım :Saruboceq: bebegim 1 hafta küvezde kaldı ve doktor dediki bebek bekledigimizden saglıklı çıktı die çok şükür allaha ne bana bişi oldu ne bebegime işte benim dogum hikayemde bu bebegime yeni yeni alışıyom annelik gerçekten kutsal bi meslekmiş :))cokacimcoookcokacimcoook

selam kızlar bende dogum öykümü yazayım
bu tpik içinde açan arkadşıma teşekkürederim
benim iki kürtajım ikide düşügüm oldu hamile kalıyordum ama bebeklerim ölüyordu sürekli
buda beni hem bedenen hemde ruhen çok yormuştu
enson düşügümden sonra dokrorumuz yine korunacaksınız dedi
ve 6ay verdi ama 6ay bittikten sonra idrar yollarımda iltihap çıktı onu kurutmak içinde ugraştık oda 3-4ay sürdü
derken korunmayı bıraktıkkk
ama hamile kalsam bile yine aynıları yaşanacak korkusu şüphesi vardı içimde hep
takiiii kuzucugumu kucagıma alana kadar
daha adetime iki gün vardı ama içimden bir ses test yapmamı söyledi birde şunun için erken yaptım yatmam gerekiyordu hemen ögrenmem lazımdı
test yaptım veee aman Allahım var çıktı şükürler olsun
hemen eşim aradım ve misafirimiz var dedim
kim geliyor dedi
bende bu misafir kalıcı misafir haberin olsun dedim kimmiş dedi
hamileym dedim ve çok sevindi ve hayırlı olsun dedi
arkasından annemi aradım aynısını dedim oda sevindi ve ardından tembihler başladı
ve annemlere kalmaya gittim bir buçuk iki ay annemlerde kaldım sagolsun bana baktı ve hiç kalmadım
ve eve geldim yine yani dokuz ay yattım son aylar hariç yavaş yavş kalkmaya başlamıştım
neyseki Rabbime şükürler olsun dokuz ayımız kanamalar yatmalar kaorkular üzüntüler le geçti
ve son muayene için doktora gittik ve iki gün sonra gelin sezeryanana alaılm bebiş ters dedi

ve kandil gününe denk geldi sabahtan annemler kayınvalidemler görümcem babamlar hepbirlikte gittik
hastanede zsezryan hazırlıkları yapıldı ve ben aglılya aglıya ameliyathaneye gittim sedyede
ordada bana bir titremek geldiki anlatamam çanem kitlencek sandım çok fenaydım
bayılttılar bi uyandım okdadar sancım varki zannettim ameliyetın ortasın da narkozum bitti uyandım okadar feci bi sancı yani
birde agzım burnım tıkanmış nefes almıyorum hemen hava verdiler neyse odama aldılar biraz sonra yanıma dünyanın en güzel hazinesini getirdiler minnacık Allahım o neydi öyle kucagıma verdiler ben hüngür hüngür agladım Allahım sana şükürler olsun diye bu bebegimi bana bagışladın diye bize bagışladın diye annamler aglama kızım bak ne güzel anne oldun dediler
ama dokora her muayenede dedigim gibide bebegimi kucagıma alana kadar inanamam demiştim
şidide Allaha şükür 23. günümüz dünyada 25.06.2009

YÜCE RABBıM ıSTEYEN HERKEZLERE VERSıN TATTIRSIN ıNŞALLAH
çok güzel bir duygu
sıktıysam kusura bakmayın

ewttt sonunda bende yazayım barii doğum hikayemii..
1,5 sene fln olmuştu evleneli eşim ilk günden beri tutturmuştu çocuk die..
ben hazır deildim istemiordum..
1 sene ilaç kullandım,3 ay sonra hamile kaldım..
biliodum hamile olduğumu test bile yapmadım ..
eşim anlamıştı gülüodu pis pis:ecrin_bebek:
reglim 1 hafta gecikti anladım iice hamile olduğumu..
2 gün bile gecikmiyordu çünkü reglim...
ağladım ağladım ağladım çünkü istemiyordum hazır değildimm..
eşime kızdım senin yüzünden diyeekaydirigubbakcemile3
neyse rahat bi hamilelik geçirdim bir kere bile kusmadım..

gelelim doğuma..yağmur hanım doktorun verdiği tarihi geçti..
kontrole giittiğimde rahimde yarım cm bile açık yok dedi doktorumuz
bebekde hala yukarıda doğum kanalına girmemiş yeri rahattı belliki..kaydirigubbakcemile3
en sonunda sezaryene karar werdik..
odama geçtik annem babam kayınvalide ve eşim...
hazırlandım giydim deli gömleğini..
hemşire geldi sonda taktı ..
annemle babamla kayınvalideyle vedalaştım..çıktılar odadann..
eşimle kaldık başbaaaşaa.
bana bişey olursa kızıma iyi bak hakkını helal ett dedim tabi ikimizde koptuk ağladık:sinifsinif:
eeğer ben çıkmazsam,ölürsem hemen evlen dedim eşimeekaydirigubbakcemile3
çıkınca tabi hatırlattı eşim o lafımı..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

neyse hasta bakıcı geldi tekerlekli sandalyeye oturdum gidiom arkamdan gelio annemler..
tuhaf bi duygu yaa:sinifsinif:
galoşumu giydim bonemi taktılar..

son defa baktım arkama..el salladım gözlerim doldu tabi iice.
sanki bir daha göremicem onları:gitme:

hasta bakıcıyla ameliyat koridorunda ilerliyoz bi baktım kadının biri sere serpe ohhhhh ameliyat oluookafamçokkarıştı
anammmm dedim benide böle açacaklarr görücenek her yerimmmsırnaşık şey

neyse girdik bi odaya yatırdıla beni yatağa..
bağladılar kolumu..ayağımı
2 kadın 2 erkek doktorlar başımda..
kadınların biri akşama ne yemek yapsam diğeri pazardan aldığı bluzu anlatıokaydirigubbakcemile3
10 dk etrafımda ne olup bitio anlamaya çalıştım..
sonra iğne yaptılar bir türlü bayılamıorumkaydirigubbakcemile3
dr cin gibi bu bayılmıcak galiba dio-tatlicadiarzu-
neyse kızlar çok uzatmıyımmm..
bi çıktım tepemde bir sürü insan hemşire karnıma bastırıo allahım o nasıl bi acı..
sonra eşimi gördüm kollarında bebeğimiz allahımmmmm die bağırmışım bu kimmmm:1shok:
bir gece kaldım hastanede ertesi gün çıktım..
çok rahat bi ameliyat geçirdim bir gün bile yatmadım..
sadece 1 hafta sancım oıldu oda çok az..

allaha hergün şükrediyorum ben sana naptımda bana böle bi evlat werdin die..
allahım güzel allahım olmayanlara nasip eyle..
hasret çekenlere yardım et..herkese tattır bu tarifi mümkün olmayan duyguyu..
kızım artık 2 aylık ve biz 3 kişilik mutlu bi aileyizz..
allahım kocamı ve kızımı benden ayırmasınn cümlemizinkini...:Saruboceq:

leo cum negüzel anlatmışsaın canım okurken hem güldüm hem duygulandım.
allah analı babalı büyütsn canım.
bende yazcam işallah vakit bulabilirsem.

leo cum negüzel anlatmışsaın canım okurken hem güldüm hem duygulandım.
allah analı babalı büyütsn canım.
bende yazcam işallah vakit bulabilirsem.

saol cnm aslında gerçekten çok zor bi durum ama ben biraz espriye vurdum olayı gülelim die.:))
allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat wersin cnmm
iyi dileklerin için saolhihoyyyt

leocum allah analı babalı büyütsün mutluluğunuzu daim etsin ne güzel gerçektende allahım olmayanlarada versin allah kızına sağlıklı uzun ömürler versin

arkadasım hıkayen cok tatlı ya
hepınızın hıkayesını tek tek okudum
ve beı sımdıden heyecan sardı
kı benım dogumuma daha 5.5 ay var
ben de 2010 hazıran annesı olucam
Allah kısmet ederse bıan önce bende
bebegımı kucagıma almak ıstıyorum ..
Allah ım hepımızın bebeklerını bıze bagıslasın.

Bende paylasmak istedim sizinle bu en guzel duyguyu ani..

38 haftaliktim normal dogum yaptim, dogum olmadan 2 hafta oncesinden hissettim o gun dogacagini melegimin, 12-13 haziranda doguracagim gibi geliyordu ve gercektende 12 haziran cuma gunu sancilarim baslamisti 13 haziran cumartesi dogum yaptim..

Evet o heycanli gun ise cuma gunu sabahi saat 06.00da basladi, sabah bir sanciyla uyandim ama normal sanciya benzenmiyordu, icime bir heycan dustu yatamadim geri erkenden kalktim ve evde dolaniyordum, yerimde duramiyordum, esim uyandi dedim askim ya bugun bir hic var icimde zanki normal sanci degil bu..Bana inanmadi cunku bir haftadir surekli ara ara sancilarim oluyordu bana diyordu ki canim normal sancidir bu meraklanma..Neyse beyim yuruyuse gitti ve evde yanliz kaldim korkuyordum hadi dogurursam diye hemen olacak birsey degil tabi ama heycan iste ilk bebegim...
Ara ara surdu sancilarim aksama dogru fazlalasti, saat 22.00da 5 dak.bir dustu ve ben dayanamdim annemi aradim geldi kizim dedi bu dogum sancisina benziyor halamida cagirdim geldiler eve ebe geldi bakti acilma yoktu daha sabaha kadar olmasi gerekiyordu, geceyi sanciyla gecirdim hic uyumadik, sabah oldu ve ebe tekrar geldiginde cok az acilma olmustu yeterli olmadigi icin hastaneye gittik ama yolda agliyordum cok heycanliydim.. Hastanede suni sanci verdiler, kuzenimde yanimdaydi esim annemde.. bu baya surdu aksam saat 22.00de melegim dogdu..Bebegim kucagima aldigim an herseyi unuttum..1 gece hastanede kaldik ve ertesi gun butun aile bizdeydi..Bu guzel ani hayatim boyunca aasla unutamam Rabbim herkeze hayirli saglikli dogumalr nasip etsin kimseyi bu guzel duygudan mahrum birakmasin...

ben de doğum hikayemi yazmaya karar verdim..(biraz geç kalmış olsam da...):kedi:
uzun bir bekleyişten ve büyük bir hasretten sonra geldi benim nazlı meleğim...:asigim:

hep gözüm hamilelere ya da elinde çocukla yürüyen kadınlara takılırdı..allahım bana da nasip et diye hep içimden geçirirdim..
o ay adetim 6-7 gün kadar geçmişti.daha önce de gecikmelerim oldugu için eşim hiç ihtimal vermese de ben hissediyordum ama kendimi çok kaptırıp sonunda hayal kırıklığı yaşamaktan da çok korkuyordum.
kan tahlili yaptırmaya gittim.akşama sonucu alacaktım.allahım nasıl beklenirdi akşama kadar..
bekleyemezdim..
hemen eczaneye koştum..bir test aldım..---çift çizgi!!!..inanamadım..
sonucu almaya giderken de karmakarışık duygular içindeydim..test yanılmışsa diye düşündüm.
hastanede "hamilesiniz" dedikleri anı hiç unutamam.sonunda allah bu mükemmel hediyeyi bana da vermeye razı olmuştu..
eve nasıl ulaştım bilmiyorum..
eşim açtı kapıyı..bir süre bakıştık..bir cevap aradı gözlerimde..hamileyim diyebildim sadece...dakikalarca sarıldık ağladık...ilk şoku atlatınca eşim eline teli alıp tel.listesindeki herkesi arayıp "baba oluyorum ben, baba" diye haykırdığını hatırlıyorum en sonkaydirigubbakcemile3
rahat bir hamilelik yaşadım ne bulantım oldu ne ağrım sızım..ve büyük an geldi çattı..
sabahtan hastaneye yatışımı yaptık..yanımda annem ve eşim vardı.hemen hemşire gelip giydirdi..sonda takıldı lavman yapıldı..artık hazırdım..bekleyiş başladı..bebeğimin karnımdaki son dakikalarıydı..
sıra bana gelince beni tekerlekli sandalyeye oturttular..eşimle sarıldık..helalleştik..eşim ve annemin gözleri dolu doluydu..gözlerine bakmamaya çalıştım..yoksa hıçkıra hıçkıra ağlardım..boğazım düğüm düğüm olmuştu zaten..yüzüme zoraki bir gülümseme kondurup el sallaya sallaya ayrıldım onlardan..:gitme:içime kocaman bir yalnızlık çöktü..desteğini yanımda hissettiğim eşim yoktu artık yanımda..mafoldumben
o duygularla ameliyathaneye girdim..doktorlar hazırlanmaya başladı.. spinal sezeryan olacagım için sıra iğnemin yapılmasına geldi.korktuğum kadar zor olmadı..masaya yatırdılar..ayak uçlarımdan vücuduma doğru tatlı bir sıcaklık yayılmaya başladı..tüm dokunuşları hissediyordum..ben uyuşmadım daha diye düşünürken dr seninkinin yeri çok rahat galiba gelmek istemiyor dedi bir ara...meğer çoktan kesilmişim de haberim yok.kaydirigubbakcemile3
sonra tiz bir ağlama sesi duydum.bebeğimi ilk gördüğüm an artık kendimi tutamayıp başladım ağlamaya...hemşire yanıma getirdi..kokladım..yanağını öpüp "hoşgeldin aşkım "dedim hıçkıra hıçkıra...hemşire giydirmeye başladı..tam götüreceklerken "götürmeyin doyamadım bakmaya "dedim..üşümesin annesi dediler..o kadar güzeldi kii.benim olduğuna inanamadım bir süre...bebeğimi odaya götürdüler..dikilmeye başlanmıştım ki inanılmaz bir bulantı hissettim sonra kendimden geçmişim..hayal meyal odaya gidişimi,eşimin ve annemin beni karşılayışını hatırlıyorum..ben yarı baygın bebeğim iyimi diye sayıklayıp durdum..eşim çok iyi ..çok güzel bir bebek dedi..yatagıma yatırdılar...bir süre sonra beni bir üşüme tuttu ama nasıl titriyorum anlatamam..kendimi toparlayınca bebeğimi kucağıma verdiler emzirdim.harika bir duyguydu ..minicik eller...minicik bir yüz..bakmaya doyamıyordum..bütün bir gece uyumadan bebeğimi seyrettim..ertesi gün hastaneden çıktık..evde hiç yatmadım.çok kolay oldu doğumum..hemen de toparlandım..benim hikayemde böyle..yazarken yeniden yaşadım o anı sanki..allah isteyen herkese bu mükemmel duyguyu yaşatsın..gerçekten de tarifi imkansız bir duygu..:asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…