2009 Haziran annişlerinin doğum öyküleri

butun hikayeler birbirinden anlamli ve guzel..zeyni ve derinden sizinkileride digerleri gibi gozlerim dolu okudum..
allah kimseyi evlatsiz birakmasin...yavrularimizida bizi bagislasin

Beklenen son ve benim hikayemm..
son doktor kontrolümüze gittimizde bebeğimizin hazi.10u gibi olacağını söyledi doktorum ve benden bazı tahliller istedi.hastaneye gidip tahlillerimi yaptırdım yanımdada bursadan bana destek için gelen arkadaşım vardı.hast.dn sonra biz kızılayda 2 saat kadar gezdik eve gittiğimde çok yorgun hissediyordum kendimi ve 1 hafta boyunca süren temizlik telaşesiyle.ogünün sabahı hafif hafif sancılarım vardı hafifti ama rahatsız ediciydi.uyuyamadım lavoboya kalktım.birde ne göreyim nişan gelmiş kanlı sümüksü akıntı tamam dedim kesin doğuruyorum.ağlamaya başladım sesimle uyanan arkadaşımda telaşlanmıştı hemen dok.aradım acil geliosun dedi eşimi haber verip gittik nst ye bağlandım sancım çok az açılmamda hiç yokmuş,doktorum heran doğum olabilir istersen yatış vereyim dedi yok dedim eve gitmek istiyorum ozaman akşam tekrar nst ye gireceğimi söyledi,eve gittik güzelce hazırlandım banyomu yaptım tüm eşyalarımıda alarak tekrar has.yolunu tuttuk.tekrar nst ye girdiğimde sancım artmıştı açılmamda 3 cm olmuş.doğum kaçınılmazdı.yatış işlemlerim yapıldı bi sandelyeye oturtulup giyinmem için bi önlük saçımada file verdiler bunlar içinde çok komik görünüyordum.
sancı odasına alındım doktorum yoktu ama sürekli telefonla talimat veriyordu hemşirelere kıymetli gebelik,alttan muayene yapılmayacak,özel odaya alınacak gbi.odaya alındığımda sannırım saat 20.00 civarıydı odada tektim sancımda yavaş yavaş artıyordu.bir kaç doktor ve hemşire yanıma geldi doktorumun doğum için sezreyan istediğini söyledi istersen hiç riske girmeyelim sezeryan olsun tedavi gebeliği olduğu için dedi benmde fikrimi sordu.bende normali denemek istiyorum dedim.açılmama baktı 4 cm olmuş ve birden suyumu patlattı ılık ılık bişeyler hissediyordum.5cm olunca alırız doğuma dedi.
son 2 saat sancım iyice şiddetlendi ve aralıklarıda azalmıştı doktorlar habire gelip sancıma bakıyor çok iyi diyorlardı şiddeti oldukça çoktu.
son 1 saat sakin sakin duran ben artık bağırıyor doğuma alın beni diye yakarıyordum.sanki kimse sesimi duymuyordu.kasıklarımdan belime doğru sancı inanılmazdı.nihayet dedim geldi hemşire ardından doktorlar.Ben doğuruyorum tuvalete gidicem diyorum inanılmazbi ıkınma hissiyle.herkes şaşırdı doktorlar gülüyor gelmesek doğuruyormuşsun diyorlardı.açılmam 10cm olmuş.hemen nefes al nefes ver diyerek doğuma aldılar ve masadaydım.doktorlar bana cesaret vererk yüreklendiriyor yılın en kolay doğum yapanı ilan ediyoruz seni diyorlardı.bir yandanda dayan daha doğurma doktorunu aradık geliyo diyorlardı.yok dedim dayanamıcam doğurcam ben.1.ıkınma,ikinci ıkınma evet saçlarını gördük hadi hadi 3.ıkınmada bebişimin ağlamasıyla rahatlamıştım.doktorumda tam kordonu keserken yetşebildi.herkes beni tebrik ediyor uyumlu biri olduğumu ikinci doğumu suda yaptırcaz sana diyorlardı,doktorum babasına haber verip bu sonsuz mutluluğu paylaştı.
kucağıma alıp emzirmeye başladım odakikalarda bunun mutluluğunu hiç bir kelimeyle anlatamam.normal doğumu herkese ısrarla tavsiye ediyorum herşeyin normali doğalı okadar güzelki...
allaha binlerce şükür ki böyle bi mutluluğu yaşadım.bebişim biraz beni bekletti ama annesini hiç üzmedi.9 ay boyunca benim yanımda olan sizlere sonsuz teşekkür ederim...

Beklenen son ve benim hikayemm..
son doktor kontrolümüze gittimizde bebeğimizin hazi.10u gibi olacağını söyledi doktorum ve benden bazı tahliller istedi.hastaneye gidip tahlillerimi yaptırdım yanımdada bursadan bana destek için gelen arkadaşım vardı.hast.dn sonra biz kızılayda 2 saat kadar gezdik eve gittiğimde çok yorgun hissediyordum kendimi ve 1 hafta boyunca süren temizlik telaşesiyle.ogünün sabahı hafif hafif sancılarım vardı hafifti ama rahatsız ediciydi.uyuyamadım lavoboya kalktım.birde ne göreyim nişan gelmiş kanlı sümüksü akıntı tamam dedim kesin doğuruyorum.ağlamaya başladım sesimle uyanan arkadaşımda telaşlanmıştı hemen dok.aradım acil geliosun dedi eşimi haber verip gittik nst ye bağlandım sancım çok az açılmamda hiç yokmuş,doktorum heran doğum olabilir istersen yatış vereyim dedi yok dedim eve gitmek istiyorum ozaman akşam tekrar nst ye gireceğimi söyledi,eve gittik güzelce hazırlandım banyomu yaptım tüm eşyalarımıda alarak tekrar has.yolunu tuttuk.tekrar nst ye girdiğimde sancım artmıştı açılmamda 3 cm olmuş.doğum kaçınılmazdı.yatış işlemlerim yapıldı bi sandelyeye oturtulup giyinmem için bi önlük saçımada file verdiler bunlar içinde çok komik görünüyordum.
sancı odasına alındım doktorum yoktu ama sürekli telefonla talimat veriyordu hemşirelere kıymetli gebelik,alttan muayene yapılmayacak,özel odaya alınacak gbi.odaya alındığımda sannırım saat 20.00 civarıydı odada tektim sancımda yavaş yavaş artıyordu.bir kaç doktor ve hemşire yanıma geldi doktorumun doğum için sezreyan istediğini söyledi istersen hiç riske girmeyelim sezeryan olsun tedavi gebeliği olduğu için dedi benmde fikrimi sordu.bende normali denemek istiyorum dedim.açılmama baktı 4 cm olmuş ve birden suyumu patlattı ılık ılık bişeyler hissediyordum.5cm olunca alırız doğuma dedi.
son 2 saat sancım iyice şiddetlendi ve aralıklarıda azalmıştı doktorlar habire gelip sancıma bakıyor çok iyi diyorlardı şiddeti oldukça çoktu.
son 1 saat sakin sakin duran ben artık bağırıyor doğuma alın beni diye yakarıyordum.sanki kimse sesimi duymuyordu.kasıklarımdan belime doğru sancı inanılmazdı.nihayet dedim geldi hemşire ardından doktorlar.Ben doğuruyorum tuvalete gidicem diyorum inanılmazbi ıkınma hissiyle.herkes şaşırdı doktorlar gülüyor gelmesek doğuruyormuşsun diyorlardı.açılmam 10cm olmuş.hemen nefes al nefes ver diyerek doğuma aldılar ve masadaydım.doktorlar bana cesaret vererk yüreklendiriyor yılın en kolay doğum yapanı ilan ediyoruz seni diyorlardı.bir yandanda dayan daha doğurma doktorunu aradık geliyo diyorlardı.yok dedim dayanamıcam doğurcam ben.1.ıkınma,ikinci ıkınma evet saçlarını gördük hadi hadi 3.ıkınmada bebişimin ağlamasıyla rahatlamıştım.doktorumda tam kordonu keserken yetşebildi.herkes beni tebrik ediyor uyumlu biri olduğumu ikinci doğumu suda yaptırcaz sana diyorlardı,doktorum babasına haber verip bu sonsuz mutluluğu paylaştı.
kucağıma alıp emzirmeye başladım odakikalarda bunun mutluluğunu hiç bir kelimeyle anlatamam.normal doğumu herkese ısrarla tavsiye ediyorum herşeyin normali doğalı okadar güzelki...
allaha binlerce şükür ki böyle bi mutluluğu yaşadım.bebişim biraz beni bekletti ama annesini hiç üzmedi.9 ay boyunca benim yanımda olan sizlere sonsuz teşekkür ederim...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.a.s.a.s.a.s.
ins bende boyle kolay bir dogumla kavusurum bebegime..
boyle hikayeler okuyunca dahada cesaretleniyorum..
allah bebeginizi size bagislasin...

cemrecim nefes kesici olmuş yaşadıkların heycanını tam anlamıyla yaşamışsın ne güzel ben heycanlnabilecek zaman bile bulamamıştım . meleklerimiz hep yanımızda olsun allah onları bizden ayırmasın

cemrecim dolphincim allah anali babali buyutsun minikleri..hikayeleriniz cok guzel..bu hikayeler birer minik kalplerin hayata merhaba diyisi hepsini severek okuyorum ..

evet havvacım gerçekten çok güzel bi anı oldu amin inşallah allah uzun ömürler versin hepimize meleklerimize

özlemcim saol tatlım inşallah en kısa zamanda senin hikayeni biz burdan okuruz

yazılan her doğum hikayesi farklı farklı her biri ayrı heyecan taşıyo çok güzel duygu burda paylaşmak dahada güzel allahım iyi evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin hayırlı evlatlar olsun

dolphin derinden zeyno saadet allah ayırmasın allah analı babalı büyütsün hikayeleriniz çok güzel anne olmak çok güzel allah olmyanalara versin

Ya kızlar mahvettiniz bni. Ağla Ağla bi hal oldum
Bn de aralıkta inş ikinci bebeğimi doğurucammm.
Sizlerin hikayesini okudukça, ve kendi ilk hikayemı de bilince (narkozdan zor uyanmıştım bn, şehadet bile getirmiştim)ya bana bişey olursa ve kızım bnsiz kalırsa, ondan ayrılırsam diye perişan oldum ağlamaktan..
Allah hepinize sağ salim büyütmenizi nasip etsin bebeklerinizi..
Bana da korkularımdan uzak bir doğumu:) yerimseniben

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.a.s.a.s.a.s.
ins bende boyle kolay bir dogumla kavusurum bebegime..
boyle hikayeler okuyunca dahada cesaretleniyorum..
allah bebeginizi size bagislasin...

VALLAHI ÖYLE GÜZEL ANLATMISSINKI ICIME SU SERPILDI birden cesaret geldi bu kadar rahat ve güzel bi dogum bütün anne adaylarina nasip olsun insallah, gecen sene nisan annesiydim bu sene de haziran annesi olacam oglum gec gelmezse.. ilk dogumum dikisli olduu icin korkuyorum yoksa onun disinda hersey cok güzeldi allah herkese kolayliklar versin bebeklerimizi saglikla kucaga almayi nasip etsin
:ecrin_bebek:

16.03.2008 tarihinde evlendim 3 ay bebek istemedik daha sonra artık olsun dedik ve bebişimiz bizi fazla bekletmedi 22.10.2008 tarihinde hamile olduğumu ögrendim çok mutluydum 9ay boyunca nerde bebek magazası gördüysem bişey aldım bişey alınca çok mutlu oluyodum artık son kontorolumüze gidecektik 23.06.2009 salı günü saat 12de gittik dr perşembe günü gel sunni sancı verelim dedi çünkü 40+5 olmuştu ve 2 cm açıklık var dedi tamam dedim eve geldim wc ye girdim bi baktım baya kanamam olmuş:1shok: hemem dr aradım gel dedi gittim o gece gözlem altına alındım belki normal sancım gelir diye ertesi gün oldu bende sancı yok dr suni sancı vericez dedi tamam dedim saat9.30 suni sancı veridi ilk 1 saat bişey yok bende hafif hafif geliyo sancı 2saat sonra ebe muayene etti suyum patladı sancılar başladı ama ben resmen kıvranıyorum yanıma annemi aldılar saolsun annem moral veriyo ama ben o sancılardan annemi duymuyorum saat 14.20 oldu tamam dediler doğuma alıyoruz çatala yattım ıkınıyorum ama yok olmuyo ben yalvarıyorum sazeryana alın diye ama almıyolar açıklık tam 10cm şindi doğuracaksın diyolar aradan 1 saat geçti hala çataldayım ve hala bebek yok artık bitmiş durumdayım dr baktı bebeğimin kalp atışları bozuluyo ben zaten bayılmak üzereyim 5dak. içinde sezeryana aldılar hemen bayılttılar dışarıda annem abim bütün aile perişan olmuş kurtulamıcaz sanmışlarsenağlama ve saat 3.55 de bebişimi almışlar yüzü bembeyaz olmuş megerse içerde çatı kemiğine takılmış ve başı bayagı şişmiş nerdeyse su toplayacakmış başı neyse bebek doğduktan 1saat sonra benide ameliyathaneden çıkarmışlar ama ben yatağıma koyarken uyandım hemen bebeğimi sordum iyi dediler resmini gösterdiler yeniden uyumuşum yarım saat sonra kendime geldim herkes beni bekliyo uyanmam için ilk eşime baktım yine bebeğimi sordum getirdi gösterdi rahatladım o gece hastanede kaldım kanamam çok olduğu için saat başı kontrol ettiler ertesi gün saat 17.00de taburcu olduk bugün 5günlük oldu ve çektiğim bütün acılara değdi onun yüzüne bakınca harşeyi unutuyorum çok uzun oldu hikayem inş. okurken sıkılmazsınız bu arada bebeğimin adı poyraz ve geceleri poyraz gibi estiriyo bizi-tatlicadiarzu-

semra57
saadetcim
havvacım
hülyacım
semoşum
dolphincim
armagancım
emelcim
aylincim
ve daha yazamadığım diğer güzel anneler hikayeleriniz çok güzel hepsini okurken ağladım.anne olmak çok özel bişey ya
bende müsait olduğum zaman yazcam işallah

selam arkadaşlar bebişlerden sonra sıra doğum hikayelerinde,bende yazmak istedim.....evliliğimin 5. ayında hamile kaldım,bayramdan 2 gün önce hamile olduğumu öğrendiğimde inanamadım,ne bileyim sanki benim çocuğum olamayacakmış gibi geliyordu,aylarca vajinismusla uğraşmıştık çünkü.....neyse rabbim nasip etti çok şükür...eşimle dokuz ayımız öyle mükemmel geçti ki prensesler gibi bir hamilelik yaşlattı bana,bir dediğim iki olmadı,hep psikolojimi çok iyi tuttu hayat arkadaşım.....ve dokuz ayın sonu....tam 39+6 idim 2 haziran gece saat 11...eşim maça gitti,bende o zamana kadar yalancı sancılar hep vardı doğumdan 20 gün öncesine kadar....eşim giderken sordu gideyim mi diye bende git dedim,sancı var ama çok hafif....o gitti,ben evdeyim kitap okuyorum....eşim 12.30 da evdeydi,o geldikten sonra birden bire sancılar artmaya başladı..hemen telefonu elime aldım süre tutuyorum 6 dakikada bir geliyor ve 20 saniye sürüyordu.....eşim hemen toplandı hastane için,bende saçmalama bu doğum sancısı olamaz ben gitmem diyorum...tabi bir yandanda doğum korkusu....o toplanırken ben geceliklerimi giyip yatağa girdim...o da sürekli telaşlı kalk hadi deyip duruyor..ben uyuma numarasına yattım...aradan 15 dakika bile geçmeden sancılar sıklık olarak aynı ama şiddet olarak artmaya başladı...artık son sancı geldiğinde gözümden yaşlar gelmeye başladı...hemen kalktık gittik hastaneye...saat 2 idi hastanedeyken...gittiğim hastane kadın doğum hastanesi,çünkü doktorum orada....doktorumu aradım, doktorum doğumhaneye git bir baksınlar açılma var mı dedi...bende girdim,hay girmez olaydım..şok oldum resmen...10-15 yatak hepsinin üstü dolu...sancı çeken kadınlar var üzerlerinde....her biri bir yandan bağırıyor,ve işin en saçma tarafı onlar bağırdıkça ebelerde onlara bağırıyor,öffff yeter bağırmayın başımız ağrıyor diye....şok oldum resmen...afedersiniz it azarlar gibi azarlıyorlar kadınları....doktorum çok iyi biriydi onun için ben buraya gelmek zorunda kalmıştım ama asla böyle bir yerde doğum yapamazdım,biliyorum kendimi...niye hamilelikte hastaneyi incelemedim bilmiyorum,cahillik işte...neyse geldiler baktılar doğum başlamış açıklık 1 cm dediler...yarın 11 de ancak doğurursun dediler...hemşire hastaneye almak istedi ama ben o ortamı gördükten sonra yok ben yarın sabah gelirim deyip çıktım....çıktıktan sonra ağlamaya başladım o ortamı gördükten sonra,eşimde bir yandan beni avutmaya çalışıyor,çıktık ve özel bir hastaneyi aradık...onlarda tamam sabah bekliyoruz dediler...arada gece görümcemlerde kaldım...saat dörde kadar ancak dayanabildim sancılara...önce iyiydi adet sancısı gibi ama sonra 2 dakikaya bir düştü şiddeti arttı ve 45 saniyeden az sürmüyor....sancı geldiği an kıvranıyorum sonra ise hiçbişey yok gibi iyiyim....baktım dayanamıyorum hastaneyi tekrar aradım saat tam dört...hastaneye gittim ebeyle konuştum epidural yapılmasına karar verdik...o 2 saat içinde açılma 4 cm olmuştu...epidural takıldı,birden bire rahatladım oh be dedim,ve 10 dakikaya kalmadan uyudum,eşimde yandaki yatakta uyumuş...sabah 7 de ebe uyandır,kızım kalk bebeğin gelmiş dedi...bende hiç acı falan yok ne güzel,çatala çıktım,10 dakika ancak sürdü bebeğimi görmem...4 defa kuvvetlice ıkındım...bir baktım bağırıyor benim yaramaz...hemen ebenin yardımcısı bebekle ilgilendi..ya çok garipti,onun gelişine şahit olmak...anne olarak çok şanslı hissettim kendimi çünkü babası göremedi o mükemmel anı....ebeyle sohbet ettik bir güzel ,çok şirin bir hanımdı.....dikişlerim dikildi hasta sandalyesinde odama getirdiler...odadan içeri girdim bir eşim birde bebek ve kimse yok yanlarında(doğumda kimseyi yanımda istemediğimi eşime önceden söylemiştim,iyice stres olmayalım ve kimseyi strese sokmayalım diye)....yatağa yatırdılar....uzun uzun bebişime baktım melekler gibi uyuyordu canım kızım....o kadar mutluydumki etrafa gülücükler saçıyordum...birde doğumda hiç acı çekmediğim çok iyiydi...bir çayımız eksikti doğumda:-)))) aynı gün kan seviyem düşmüş diye kan verdiler ve bir sonraki gün taburcu olduk...o gün bugündür evimizde başka bir neşe başka bir mutluluk var,bir melek girdi yuvamıza:-)))) allah herkese nasip etsin anneliği....

merhaba kızlar evim çok kalabalık ,kızımda gündüzleri pek durmuyor o yüzden giremiyorum ama doğum hikayemi yazmak istedim

o gece saat 3te eve geldik eşimle gezmedeydik,bir arkadaşımızda oturduk keyifli bir geceydi ve bütün gece herkese artık kızım gelsin sabrım kalmadı deyip durdum,
onlarda bana bu gece gelirmiş bide dediler,
aman bu gece olmasın saat çok geç oldu yorgunum gidip çatalda ıkınmaya gücüm yok dedim gülüştük :)
saat 3,5gibi yattım kızım kafasıyla aşağılarda bişeyler yapmaya çalışıyordu
uykuya dalmadan önce kızım sakın suyunu patlatma valla uykusuzluktan geberiyorum dedim,

veeeee sabah 7de eşimi kaldırmak için bir kalktım
altımda bir ıslaklık (ogecede çok sıcaktı iç çamaşırlarımla yattım) offf dedim ammada terlemişim sonra biraz daha kendime geldim aman allahım bu ter olamaz altıma işemişim ben ya dedim :kedi:
yatağada geçmişti ter olsa iç çamaşırımda kalırdı
sonra dedim yoksa suyummu gelmiş uyurken kokladım tatlı bir pudra kokusu (bebeğimde doğduğunda aynen öyle kokuyordu çok şaşırdım)
hemen eşimi kaldırdım aşkım kalk bi bak ben terlemişmiyim,altımamı işemişim yoksa suyummu gelmiş dedim
hemen fırladı
oda anlayamadı
sonra kk'ya yazdım kimse yoktu
eşim '' delirdinmi orda napıyorsun sen şimdi dedi '' :1shok:
hemen hastaneyi aradık ,8de hastaneye gittik
nstye aldılar 10da drum geldi alttan muayene etti

senin suyun gelmemiş ki ,altına kaçırmış olabilirsin dedi
ben ısrarla suyumdu o uyurken gelmiş idrar değildi dedim
bana gelen suyun olsaydı 3saattir açılman illaki yarım cmde olsa olurdu rahim ağzında kapalı dedi
eve geri gitmemi istedi ,reddettim
inatlaşma sedacım dedi daha önce doğummu yaptınki suyun olduğunu nerden biliyorsun dedi
doğum yapmadım ama çok işedim idrarın nasıl bişey olduğunu biliyorum dedim kaydirigubbakcemile3
tam o sırada eline kanlı tıkaç geldi ve suyum komple boşalınca
aaa senin suyun gelmiş gerçekten, bu tıkacı görmesem inanmazdım dedi uyuzzzz:mymeka:
özür dilerim ama emin olmalıydım dei
ama kendini sezeryana hazırla dedi,suni sancı deneyeceğiz ama çok zor dedi

hemen önlüğü giydirdiler beni aldı bir ağlama ama nasıl kendimi tutamıyorum,
eşime telefon açtım o aşağıdaydı hemşire aşağı göndermişti
eşimi aradım hemen yukarı gel dedim ama ağlamaktan konuşamıyorum
eşim koşarak geldi bebeğe bişey oldu sanmış
doğuma giriyorum dedim sarıldı ,güldü kızımız geliyor neden ağlıyorsun dedi sen dün akşam kızım gel gel dedin geliyor işte dedi öptü destek olmaya çalıştı hemen annemleri felan aradık
kaydım yapıldı,odamıza geçtik

lavman yapıldı hiçde zor bişey değilmiş
sonra serumla suni sancı verildi
saat 10dan 13e kadar suni sancı yedim 10dkda bir acayip bir sancı vuruyordu ama sonra rahatlıyordum ara ara baktı hiç açılmam olmayınca sezeryana alındım

yine ağlama krizine girdim ,helallik istedim eşime sarıldım,bebeğimizi ilk sen kucağına al dedim
onunda gözleri doldu
hemşireye ya narkoza alerjim varsa dedim,oda bişeyler dedi ama hatırlamıyorum bile
ameliyathaneye girdim soğukmuydu hissetmedim bile
kendimi çok kötü hissettim sanki ordan çıkamayacak gibi
hayatımda girdiğim ilk ameliyathane ,ilk doğum ,ilk narkoz,vucuduma atılacak ilk derin kesik ,ilk dikişlerimve ilk bebğim herşey ilkti o dört duvar arasında yaşanacak herşey ilkti

narkozcu tatlı bir bayandı sorular sorup durdu bende hemen bayıltın burayı daha fazla görmek istemiyorum dedim
druma baran hanım nolur banada bebeğimede bişey olmasın söz ver dedim söz verdi :)
boğazımda bir yanma gözlerimde bulanma
sonrası yok gözlerimi açtığımda odamdaydım :)

bebğim 10dk sonra bende 45dk sonra çıkmışım hemşirelere bebeğimi görücem die tutturmuşum
asansörde eşime seni çok seviyorum demişim,bebeğimizi nasıl demişim
odadan herkesi kovmuşum çıkın ben çıplağım demişim :)))

sonra kızım geldi simsayah saçlı,yumuk yumuk ,boncuk gözlü tontiş bir kuş
aman tanrım bu benimmi ne tatlıııııı

hemen göğsüme yapıştı
hala ayıramıyorum

kızım 16/06/2009da
38+2de yaklaşık 2hafta erken, 3380gr 50cm olarak dünyaya geldi

ya süper bir aşk bu hayatta başka hiçbişeyi böyle sevmedim sevemem ben
allahım herkese nasip etsin
biraz uzun oldu ama ben uzun hikayeleri çok severdim

bu arada döndük dolaştık yine ilk aylarda düşündüğümüz isim olan ''EYLÜL''e karar verdik
eee nede olsa kızım bedenime eylül ayında geldi,
babamızda bu isme karar verdi

işte buda kızım maşallah diyin nolur teyzeleri:nazar::nazar:

Son düzenleme:
ayy çok güzell yaa hikayeler her okuduğumda doğumum sancılarım ağlamalarım geliyo aklıma çok güzel bi anı oldu bizim için allah meleklerimizi korusun sağ sağlim dünyaya geldi yaa herşeye değer işte o gün yaşadık ve bitti şimdi sadece o güzel günü anlatıyoruz ve okuyoruz

zuzucum çok saol tatlımmm

selam kızlarr işte benim hikayem:)

24/06/2009 tarihi gelmişti benim için o gün eşimde bende çok heyecan vardı ve eşime kahvaltı hazırladım güzelce giyindik kızımıda giyindirdim valizimizi aldık ve çıktık yolaa annemlerlede hastanede buluşcaktık hastane çok yakın olduğu için minübüse bindim eşim taksiyle gidelim dedi ama ben vakit geçsin istemiyodum içimde bi korku vardı inat ettim zaman kazanmak için minübüse bindim:) neyseki vardık sonuçta eşimle biz bi yandan yatış işlemlerini yaptırıyoruz daha doktorum gelmemişti işlemler yapıldı başladık doktorumun gelmesini beklemeye annemler bizi göremeyince direk ameliyathaneye çıkmışlar bi koşu gülemkten öldüm o an:)aradan yarım saat geçti heyecan gittikçe arttık ve merdivenlerden çıkanın doktorum olduğunu gördüm işte geldi dedim oda geldim geldim diyerek güldü:) neyse hemen beni odasına çağırdı son kes usg de inceledi hemşireyi aradı odasına çıkartın hastamızı hazırlayın dedi biz çıktık şansımada odaa kızımı doğum yaptığım oda aynı odada kaldıkm ve heyecan benim için daha da büyük olduu hemşire geldi güzelce giydirdi bonemi taktırdı diğer hemşire geldi serumu bağladı dedi yarım olunca haber verdin sizi alıcaz hemen biz bekleyem başladık ama aradan 5 dakika geçemdi çeyrek bitti serumum bi sedye geldi kabak kafalı bi adam hadi bakalım hazırmıyız dei bende yoo dedim serummum yarı olmadı hemşire yarım olunca söyleyin dedi dedim oda sen yukarı çıkana kadar ben bittiririm diyerek güldü neyse sedyeye yatıım dar uzun bi sedyee annemlerle vedalaştıkk asansör önünde bekliyorum sedyede annemlerde hemen ameliyathenenin kapısına çıktılar ben çıkana kadar orda tekrar öpüştük koklaştıkk kızımı sevdim tek elimle ve ağlamaya başladımm ben ağladım hepsi ağlamaya başladı beni içeri aldılar ama titriyorum zangır zangır sinirlerime hakim olamıyorumm anestezi uzmanı sakinleştirmek için çok uğraştı 10 dakika konuşa konuşaa beni teselli etti ve boş bi anımda iğneyi vurdu ve 5 dakika içinde taş gibi uyuştum doktorum geldi konuştuk 2 dakika rahatlattı beni heyecan vardı 2 dakika hava verdi gevşemem için kendime geldim güzelce başlayalım artık dedi ve başladı tabiki hiç bişey hissetmedim 5 dakika sonra kızımı güzelce poposunu patakladı doktorum ağlamaya başladı kuzum o an sevinçten ağldım 5 dakika sonra hemşire kızımı getirdi işte kızın bi öpücük ver bakalım dedi mis kokulumu ilk o zaman öptümm sonrasında odama indimgüzelce misafirlerimi ağırladım ağrım sancım çok şükür fazla olmadıı herşey çok güzeldi allah herkesi bi avazda sağlıkla kurtarsın inşallah benim hikayem bukadar buyrunnnnnnnnn

2,5 yıllık uğraşın sonucunda hamıle kaldığımı öğrendim,sağlıkla geçen 40 haftanın sonunda kızımın hala gelmeye nıyetı yoktu.üzerine 4 gun daha bekledık kı normal doğum olsun.çok istıyordum normal doğum yapmayı.27 haziran sabahı son kontrol için doktora gittik ultrasonda bebeğin suyunun çok azaldığını söyledi ve hadi bugun öğlen doğurtalım senı dedi.bırden ağlamaya başladım ne kadar hazırım desem de o an bı garıp oluyo ınsan ve beklemeye vakıt olmadığı için sezeryan dendi.ordan çıkıp hemen annemi aldık eşimle eve geldık,annem lohusa yatağımı yaptı,duş aldım hafıf bişeyler ye saat 12 ye kadar sonra aç kal dedi dr.neyse son hazırlıklarımızı yapıp çantamızı kontrol edıp hastaneye gittik.saat 3.30 da ordaydık.hemen arkamızdan butun aile gelıverdı:) yol bıyunca gözlerim dolu dolu gıttım allahım dedim hep sağ salim alayım kızımı kucağımı.neyse doktorun acil doğumu çıktığı için 1,5 saat bekledık ,o benı ıyıce gerdi tabi .saat 6 gibi amelıyathaneye aldılar benı.anestezi ekıbınden 3 tane adam,sağ olsunlar adım adım anlattılar herşeyı korkmaya fırsat vermıyorlar,o sırada akendı doktorum geldı gel dedım elımı tut,epey bi acıtmışımdır elını heyecandan.sonra ayaklarımdan yukarıya doğru hafıf hafıf bı uyuşma başladı,ama önumde örtü olduğu için göremıyordum hiçbişey,hadi hazırsan başlayalım dedi dr.siz benı kafalıyosunuz sankı başladınız çoktan dedim.çünkü acı değil ama orda bişeyler olduğunu hissediıyo insan.asıstana hadı bakalım hazırla kamerayı deyınce şaka yapıyosunuz di mi dedim.yoo senın gibi sarışın bi kız bu da dedi.meğer çoktan almış kızımı,saat kaç dedim hemen .6.13 de başlamıştı çünkü saat 6.20 dedi.o an cılız vıykk dıye bı ses duydum.şöyle bi gösterıp çocuk dr una verdi.gözunuz aydın hanımefendı çok sağlıklı bı kzınız var deyince dr çok şükür allahım deyıp başladım ağlamaya.hemen ebe getirip yanağımın yanına dayadı öptüm,hoşgeldın kızım dedim.sonra onu gıyınmeye aşağıya ındırdıler.sence kaç kılodur dedi doktorum çünkü ultrasonda 4250 falan çıkıyodu.bılmıyorum kı dedim,dur ben gıdıp tel açayım ebeye dedi,3800 doğmuş dedi 53cm.o anda bak bak dedi ne çalıyor radyoda,ajda pekkanın AĞLAMA ANNE dıye bi şarkısı var ya ,bak dedi kızın sana söyluyor,ben ıyıce koptum tabı.bı yarım saat falan dıkış surdun sanırım.7 de odamdaydım.yarın kısmetse 1 hafta olacak doğum yapalı.buraya yazan herkes gıbı ben de 9 ay bıyunca nerdeyse butun hıkayeleri ağlayarak okuyordum ve hep allahım bana da kısmet et buraya yazmayı dıyordum.çok şükür Allah kısmet etti şu an mutlulukla bunları yazıyorum.Allah isteyen herkese anne olmayı,bebek bekleyen guzel anne adaylarına da sağlıkla kucaklarına almayı kısmet etsin inşallah.bu duygunun tarifi yok çünkü

slm cici anneler,

sali günü hastanede randevumus vardi,
dogumu hizlansirmak icin neler yapabiliriz diye konusmaya gitdik, sebebi benim saglik durumumun pek iyi olmamasiydi.
drlarla sonunda karar verdimk persembe sabahi yatacakdim ve rahmimin acilmasi icin jel sürecektiler.persembe esimle gitdik sabah 8 de hemen muayne etdiler ve jeli verdiler, bütün gün dolasdik falan ama tik yok.aksam ben sancidan duramiyorum ama hemsireler acilma yok diyo.tekraar jel sürmek icin sabahi bekliycez dediler.ben gece uyandim sancidan hemn banyoya sokdular yarim saat oturdum ama esim bile halime güldü cünkü sancilar gecince bi keyiflendim , hemsirede esimde daha 3-5 gün dogum olmas haline bakilirsa dedi.
neyse yatdim sabah aynen ne agri ne sizim var üzüldüm taabi gene doguramiycam dedim. sonra ebe sabah 8 geldi bide demesinmi 4 cm acilma var diye ama ben hic bisi hisedmiyorum.megerse firtina önceki sesizlik buna derlermis. 10 da ben basladim sizlanmaya aglayarak esimi aradim hemen geldi tekrar küvete oturdular büsefer, ama ben 10 dakkika bile dayanamadim kalkdim dogumhaneye aldilar ve aksam yediya kadar cok sanci cekdim ama kizim bitürlü gelmek istemedi. esime ebelere bana yardim edin neolur diye yalvariyrum neyse fazla ayrintiya girmeyim hatirlamakda
istemiyorummafoldumbenmafoldumben. sonrra yavrum geldi.
ben basladim aglamaya doyamadan aldilar benden esime verdiler kizimi. ben bisi göremyiordum sadece dr larin ebelerin telaslandini fark etdim. sebebi cok kan kaybetmisdim ve bitürlü es cikmiyordu. karnima bastiriyorlardi kan cikiyordu.ben yinede cok mmutluydum gözüm hep yavrumdaydi. ama 1 saat gecdi hala yokdu es enson hatirladim gözümün kararmasi bashekim geldi kan durdurmaya calisdilar, sonra kürtaja karar verdiler yinede biraz beklemisler cok sükür yaklasik 2 saat sonra esimde cikdi.
bütün gece gözaltina aldilar beni daha fazla kan kaybim olmasin diye ve hala kan icin ilaclar kullaniyorum ama kizima bakinca ne agri ne sizzi, ne baska bisi. bugün tam 1 hafta oldu melegime kavusali ve ikimisde cok sükür iyiz.hersey unutuluyomus gercektende.

toplam 14 saat sonra saat 19.18 de ceylin hanim 3220 52 cm olarak dan dünyaya geldi,
rabbim bu duyguyu isteyen herkese yasatsin ins

X