merhaba kızlar evim çok kalabalık ,kızımda gündüzleri pek durmuyor o yüzden giremiyorum ama doğum hikayemi yazmak istedim
o gece saat 3te eve geldik eşimle gezmedeydik,bir arkadaşımızda oturduk keyifli bir geceydi ve bütün gece herkese artık kızım gelsin sabrım kalmadı deyip durdum,
onlarda bana bu gece gelirmiş bide dediler,
aman bu gece olmasın saat çok geç oldu yorgunum gidip çatalda ıkınmaya gücüm yok dedim gülüştük :)
saat 3,5gibi yattım kızım kafasıyla aşağılarda bişeyler yapmaya çalışıyordu
uykuya dalmadan önce kızım sakın suyunu patlatma valla uykusuzluktan geberiyorum dedim,
veeeee sabah 7de eşimi kaldırmak için bir kalktım
altımda bir ıslaklık (ogecede çok sıcaktı iç çamaşırlarımla yattım) offf dedim ammada terlemişim sonra biraz daha kendime geldim aman allahım bu ter olamaz altıma işemişim ben ya dedim :kedi:
yatağada geçmişti ter olsa iç çamaşırımda kalırdı
sonra dedim yoksa suyummu gelmiş uyurken kokladım tatlı bir pudra kokusu (bebeğimde doğduğunda aynen öyle kokuyordu çok şaşırdım)
hemen eşimi kaldırdım aşkım kalk bi bak ben terlemişmiyim,altımamı işemişim yoksa suyummu gelmiş dedim
hemen fırladı
oda anlayamadı
sonra kk'ya yazdım kimse yoktu
eşim '' delirdinmi orda napıyorsun sen şimdi dedi '' :1shok:
hemen hastaneyi aradık ,8de hastaneye gittik
nstye aldılar 10da drum geldi alttan muayene etti
senin suyun gelmemiş ki ,altına kaçırmış olabilirsin dedi
ben ısrarla suyumdu o uyurken gelmiş idrar değildi dedim
bana gelen suyun olsaydı 3saattir açılman illaki yarım cmde olsa olurdu rahim ağzında kapalı dedi
eve geri gitmemi istedi ,reddettim
inatlaşma sedacım dedi daha önce doğummu yaptınki suyun olduğunu nerden biliyorsun dedi
doğum yapmadım ama çok işedim idrarın nasıl bişey olduğunu biliyorum dedim kaydirigubbakcemile3
tam o sırada eline kanlı tıkaç geldi ve suyum komple boşalınca
aaa senin suyun gelmiş gerçekten, bu tıkacı görmesem inanmazdım dedi uyuzzzz:mymeka:
özür dilerim ama emin olmalıydım dei
ama kendini sezeryana hazırla dedi,suni sancı deneyeceğiz ama çok zor dedi
hemen önlüğü giydirdiler beni aldı bir ağlama ama nasıl kendimi tutamıyorum,
eşime telefon açtım o aşağıdaydı hemşire aşağı göndermişti
eşimi aradım hemen yukarı gel dedim ama ağlamaktan konuşamıyorum
eşim koşarak geldi bebeğe bişey oldu sanmış
doğuma giriyorum dedim sarıldı ,güldü kızımız geliyor neden ağlıyorsun dedi sen dün akşam kızım gel gel dedin geliyor işte dedi öptü destek olmaya çalıştı hemen annemleri felan aradık
kaydım yapıldı,odamıza geçtik
lavman yapıldı hiçde zor bişey değilmiş
sonra serumla suni sancı verildi
saat 10dan 13e kadar suni sancı yedim 10dkda bir acayip bir sancı vuruyordu ama sonra rahatlıyordum ara ara baktı hiç açılmam olmayınca sezeryana alındım
yine ağlama krizine girdim ,helallik istedim eşime sarıldım,bebeğimizi ilk sen kucağına al dedim
onunda gözleri doldu
hemşireye ya narkoza alerjim varsa dedim,oda bişeyler dedi ama hatırlamıyorum bile
ameliyathaneye girdim soğukmuydu hissetmedim bile
kendimi çok kötü hissettim sanki ordan çıkamayacak gibi
hayatımda girdiğim ilk ameliyathane ,ilk doğum ,ilk narkoz,vucuduma atılacak ilk derin kesik ,ilk dikişlerimve ilk bebğim herşey ilkti o dört duvar arasında yaşanacak herşey ilkti
narkozcu tatlı bir bayandı sorular sorup durdu bende hemen bayıltın burayı daha fazla görmek istemiyorum dedim
druma baran hanım nolur banada bebeğimede bişey olmasın söz ver dedim söz verdi :)
boğazımda bir yanma gözlerimde bulanma
sonrası yok gözlerimi açtığımda odamdaydım :)
bebğim 10dk sonra bende 45dk sonra çıkmışım hemşirelere bebeğimi görücem die tutturmuşum
asansörde eşime seni çok seviyorum demişim,bebeğimizi nasıl demişim
odadan herkesi kovmuşum çıkın ben çıplağım demişim :)))
sonra kızım geldi simsayah saçlı,yumuk yumuk ,boncuk gözlü tontiş bir kuş
aman tanrım bu benimmi ne tatlıııııı
hemen göğsüme yapıştı
hala ayıramıyorum
kızım 16/06/2009da
38+2de yaklaşık 2hafta erken, 3380gr 50cm olarak dünyaya geldi
ya süper bir aşk bu hayatta başka hiçbişeyi böyle sevmedim sevemem ben
allahım herkese nasip etsin
biraz uzun oldu ama ben uzun hikayeleri çok severdim
bu arada döndük dolaştık yine ilk aylarda düşündüğümüz isim olan ''EYLÜL''e karar verdik
eee nede olsa kızım bedenime eylül ayında geldi,
babamızda bu isme karar verdi
işte buda kızım maşallah diyin nolur teyzeleri