- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- Konu Sahibi ades_ballibadem
bende dogum hikayemi anlatım barim opuyorumnanaktanbenim 6 aydan itibaren yüksek tansiyon çıktı devamlı yükseldi doktor kontrollerimi sıklaştırdım öle böle 8 ay 1 hafta ettim artık günlük acile taşındım hep serum yedim tansiyonum hep yükselmeye başladı ancak acilde düşürebildiler 8 aylık olunca bir gün yine acile gittim ve benim hastanaeye aldılar 1 gün yattım hiç aklımda dogum yoktu doktor hemşireye sabaha kadar düşmesse tansiyon acil sezeryana alalım demiş hatta doktor gece gelip beni sezeryana alıcakmış durumum baya kötüymüş meger sabah doktor geldi ya sen ölürsün dedi ya bebek dedi direk yüzüme gününü beklersen seni kaybedebiliriz dedi ama şimdi alırsak bebegi dedi bebek ölme tehlikesi var dedi bizde o zaaman şimdi olalım dedik :gitme:bebegim 1 700 gr mış yaşarsa küvezde kalıcaktı hemen beni haazırladılar sontajda çok zorlandım (( bidaha yaşamak istemiyom o günü :umursamaz: neyse ben dogum çok zor geçmiş doktor yaşadıgına şükret dedi sonra bana kendime geldigimde herkes başımdaydı çok zor gelmişim kendime narkoz kustum amaliyat yerim dehşet agrıdı bi hastaneyi ayaga kaldırmışım o anda :))) tansiyonumu düşüremediler 20 den aşşa biraz daha düşmeseyde yogun bakıma alıcakladı beni 2 gün gözümün önü karanlıktı 3 gün bebegimi tam görebildim insan can derdine düşünce bebeginide görmek istemiyo onu anladım :Saruboceq: bebegim 1 hafta küvezde kaldı ve doktor dediki bebek bekledigimizden saglıklı çıktı die çok şükür allaha ne bana bişi oldu ne bebegime işte benim dogum hikayemde bu bebegime yeni yeni alışıyom annelik gerçekten kutsal bi meslekmiş :))cokacimcoookcokacimcoook