2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı


derın 91 cm müminecim.


çok sağolun kızlar, zor gerçekten bu işler, bugün ben bırakırken çok ağladı ama sonra çok ağlamamış, yine yememiş ve uyumamış tabi, orda kendinden bi ay küçük bi çocukla kanki olmuşlar hemen :)),
ama en büyük sıkıntımız bizim tuvalet eğitimi olayı tamamen geri gitti kızlar, napıcamı şaşırdım, çiş kaka hepsini kaçırıyo çocuk, ikisinde sesii çıkarmasam üçüncüde bağırıyorum, bakalım nolcak (
 
canım ya kıyamam bence tamamen psikolojil müminecim sabır.çocuk için buyuk travma bence bız buyukler bıle sizinki gibi değişkliklere alışmakta zorlanıyoruz o daha bı damla annesi kıyamam.bı nevı tepkı gıbı bişey bence ama ıstemsız.
 
merhaba kızlar
dersim öğleden sonra yemek yaptım evi süpürdüm banyo yaptım erken kalkınca bir sürü iş oluyo tabi
müminecim okurken bile gözlerim doldu bakalım biz napıcaz kreşe bırakmak daha zordur eminim.allah kolaylık versin. çiş olayını da bi psikoloğa danışsanız yavrum hem evini hem bakıcıyı değiştirdi çok zor onun için.
 
gülincim benim de 30 saat ama sabah 8.30 akşam 5.30 olunca 2 gün yarım günüm boş
 
günaydınnnnnnnnnnnnnn gençler ve kendını genç hissedenler naber:))) ben okuldayım henuz ılk saat olduğu için enerjım yerınde çocuklar tahta gecırıyo ben de sıze bakayım dedım.
yav kızlar ben regl olmadım hala ama bu ay ıhtımal de var hanı kaçak oldu kız ilke hadı aertık beklıyorum senden dıyıp duruyodun hamıleysem verıcem sana sen bak :))))) neyse 1-2 gun daha bekleyıp yazarım sonucu.
bu arada derın habıre karnımı okşayıp bak anne kardeşimi sevıyorum dıyor yok annem kardeşin dıyınce de vaaaaar hem de kız dıyo allah mı söyletıyo ne:))
 

aaaayyhadi hayırlısı canım istiyorsanız eğer tabii,,allah gönlünüze göre versinn,,derinede arkadaş gelsiin,,nasılda hevesli şimdiden baksanaa ne güzell,,araları fazlada olmamış olur neyse haberini bekliyorum ben yaaa merak ettim şimdiii:18::18:
 
selam herkese
okuldan geldim bizimki uyuyor ben de takılıyorum ama kimse yok
gülincim hayırlısı olsun
 
bende merak ediyorum gülin,
allah hakkında hayırlısını versin.

bende çocuklarımla aralarında çok yaş farkı olsun istemiyorum ama ben heryönden çok çok zorlanıcam.
hamileliğim hastanelerde serumlarla geçiyor.
eşim haftada 2 gün evde. oğlum bana inanılmaz düşkün vs..... uzayıp gider. yani bi ağrım sancım olsa eşim yok merti nereye bıırakırım ve beni kim hastaneye götürür. her yonden ofsayt yani....
 
yagmurlu karanlık ve sıkıcı bir istanbullll sabahından hepinize
GÜNAYDINNNNN
 

hadi bakalımm hayırlısı cnm.yağmur da rüyasında görmüş karnında bebek var oğlan diyor bana
ben seneye düşünüyorum.sıra sende geç bile kaldın

herkese selam kızlr.antalyadayım yağmuru anneme bıraktım 3 günlüğüne kaçtık geldik.hava biraz serin ama çöok güzel geçiyor.uzun bi aradan sonra başbaşa kaldık eşimle.yarın akşam dönüyoruz izmire.
kaldığımız otelde sayılı türk var.çoğunluk rus,ingiliz,alman ve iran lı ...sabah öğle akşam içiyorlar.kahvaltıda bile bira içen var.e yuhh yani.

neyse ben kaçtım görüşürüz kızlar.
 
MERHABA kızlar,

ben hala regl olmadım ama test de yapmadım sanırım cesaret edemıyorum ama yarın da olmazsam yapıcm artık.hamıleysem de bır an önce dr a falan gıderım dedım.bu arada benden beklerken neslihan hamıle batuhanın annesı.gerçı uğramıyo artık pek buraya ama bugun faceden yazdı.sürpriz olmuş şaşkın o da.bı tarafım ıstıyo bı tafaım korkuyo açıkçası.bakıcımdan çok memnunum ona guvenıp kalkıştım aslında bıraz da.doğurun ben bakarım dıyo yazık:)annemın manen gucu yok bana-çocuga bakmaya.k.valıdemden hiç bahsetmıyorum bıle
neyse artık yarın kesın haberı verırım kızlar.hakkımda hayırlısı.öptüm hepinizi.
 
EVET KIZLARRRRRR yaklaşık 8 haftalık hamişim perşembe günü öğrendim çok büyük şok ve süpriz yaşadım daha yeni kendime geliyorum çok hazırlıksız yakalandım aslında henüz böyle bi niyetimiz yoktu ama korunurken de o kadar önleme rağmen hamiş kalıvermişim işte hayırlısı artık zor olacak ama alışırız heralde morale ve desteğe ihtiyacım var kızlarrr :26:
bu arada çocukların boy kilolarından bahsetmişsiniz batuhanın bu konuda maşallahı var 23 kg boyu da 100 cm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…