- 17 Mart 2008
- 5.069
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes tatil yollarında galıba.....bende suan esımın memeleketındeyım karamanda.....2 gunlugunede bozyazıya gıttık unıversteden arkadasklarla.....daha uzun kalmak ıstıyordum ancak kağanla mumkun olmadı malesef......2 gunu anamuru cocuk kucagımda dolastım.....bel fıtıgından supelenıyorum artık.....butun arkadaslar saolsıunlar Allahtan sabır dıledıler cocugumu gorunce.....artık o kadar moralım bozukkı devamlı aglıyorum...esımle kavga edıyorum.....karamandakılerede madara olduk.....kağana 4-5 seferde vurdum ustelık...sonradan cok uzuluyorum ama artık canımdan bezdırdı.....sabahtan aksama kadar aglamak ıcın muhakkak bıseyler buluyo...herseye aglıyo..ben nerde hata yaptımda benım cocugum boyle oldu bılemedım....
herkes tatil yollarında galıba.....bende suan esımın memeleketındeyım karamanda.....2 gunlugunede bozyazıya gıttık unıversteden arkadasklarla.....daha uzun kalmak ıstıyordum ancak kağanla mumkun olmadı malesef......2 gunu anamuru cocuk kucagımda dolastım.....bel fıtıgından supelenıyorum artık.....butun arkadaslar saolsıunlar Allahtan sabır dıledıler cocugumu gorunce.....artık o kadar moralım bozukkı devamlı aglıyorum...esımle kavga edıyorum.....karamandakılerede madara olduk.....kağana 4-5 seferde vurdum ustelık...sonradan cok uzuluyorum ama artık canımdan bezdırdı.....sabahtan aksama kadar aglamak ıcın muhakkak bıseyler buluyo...herseye aglıyo..ben nerde hata yaptımda benım cocugum boyle oldu bılemedım....
çocuklarla tatil gerçekten çok zor oluyo, ben yeni döndüm bide 2 taneyle gittim, evde aynı şeyi yapıorum ne fark olduda geldim diye çok söylendim kendime. Ama yapıck bişey yok, benimkilerde huysuz bu ara büyügü 4 yaşında nerdeyse, tatilden döndügümüzden beri kakasını küloduna yapıyo, çıldırmak üzereyim niye böyle oldu bilemiyorum neyin tepkisi bu anlamadım? Zaten küçüğüde tuvalete başlatamadım ramazandan sonraya kaldı, bunalımım bu aralar, tuvalet alışkanlıgı kazanan küçük beylere küçük hanımlara maşallah darısı başımıza diyelim öpüyorum kızlar görüşürüz2 gündür bende aynı senin gibiydim, şu aralar gerginimzaten, eşimle küsüm, ablamla küsüm birde üstüne mertin mızıltısı geldimi cinnet geçiriyorum.
mertte 2 gündür herşey ağlıyor bende o yokmuş gibi davranıyorum 2 dakka ağladıktan sonra bişey olmamış gibi oyuncaklarına dalıyor.
sana tavsiyem görmezden gel.
ben bu yıl mert yüzünden tatil yapmayı bile düşünmüyorum, paramla rezil oluyorum.
günayydıınn ,,benim yavrularn ikiside mışıl mışıl uykudalar,aşkımda uykudaa ,bende karga b..kunu yemeden daha kalktım pcyi açtımm ,,çok nadir zamanlardan birini yaşıyorum hep 11i bulur kalkmam ama bugünde erken kalktım ii olduu,neyse benim oğlanda(batuhan 2yaşını 1.5 aygeçtii) 22 aylıkken öğrenmişti çiş kaka yapmayı ozamandan beri gündüzleri hiç bez bağlamıyodum dışardada öyle ama geceleri bağlıyodum kaçırıyodu yani yapıyodu çünkü ,,ama dün sabahta bezini kuru olarak açışımın 5.günüydü bende dün gece bezsiz yatırdım hayırlısı demin baktım işememiş ama kalkana kadar yapmaz umarım,,tatlım ya geceleride bezini bırakırsak tamam olucak delikanlı olmuş benim bıdığım yaa inanamıyorum bakalım gözde(1yaşını 2hafta geçtii) ne zaman öğrencek çiş söylemeyi abisinden geçmi erkenmi merakla bekliyorum
günaydın tatlım 1 kız 1 oğlun mu var ne güzel ikisi beraber büyüyolar çok zor oluyodur ama demi ALLAH kolaylık versin güzelim maşallah oğluşuna
evet canım öylee allahım hem kız hem oğlan evlat bahşettii sağlıkla büyürler inşallah ,,zor oluyo olmazmı gözdede ayaklandı tabii 1 aydır abisine kök söktürüyo abiside bizee ama kızım çok uysal bize karşı maşallah deyim yerindeyse kedi gibi kızım var gel diyince kucağıma bi gelişi var alıncada kedi gibi sürtünüyo sarılırken çok tatlı ,babasıda diyoki ben kızımı daha çok seviyorum oğlan senin olsun ama bende oğlanı sen al kız benim diyorumçünkü batu çok bezdiriyo bizi oyuncak etti resmen ama çok akıllı helal olsun benim oğluma diyorum bu yaşta herşeyi anlıyo yapıyoo hemde ne aklına gelirse ama şimdilik pek konuşamaıyo cümle olarak baya kelimelerimiz arttı ama,,,neyseki herşeyi analatabiliyo anlıyoda bekliyoruz bizimle sohbet ediceği güzel güzel konuşucağı günleri elbetteki olucak allah izin verirse
merhaba kızlar nasılsınız?
çiş eğitiminde geceyide birdenmi bıraktınız kaç günde öğrendi?
ben çok zorlanıyorum durmadan çamaşır yıka halı koltuk sil bir yandan evi topluyorum taşıncaz ya
merhaba kızlar nasılsınız?
çiş eğitiminde geceyide birdenmi bıraktınız kaç günde öğrendi?
ben çok zorlanıyorum durmadan çamaşır yıka halı koltuk sil bir yandan evi topluyorum taşıncaz ya
herkese merhaba kizlar uzun bir aradan sonra gelebildm yine cok sukur tatile girdim ama beyza cok hastalandi 5.hastalik olmus cok korkuttu bizi 3gun atesi hic dusmedi kizlar neyse daha iyi simdi allaha sukur bizimki henuz bez olayini birakamadi ya tam basladık hasta oldu falan derken hep yarim kaldi kizlar umarim herkes cok iyidir kizlar burda olmayi ozlemisim kismetse cepten hep girmeye calisicam bakalim optm herkesi we buyuyen ablalari we abıleri :)
maşallah filizcim inan paşaya , bizde alışıyoruz yavaş yavaş gündüzü iyice öğrensin sonra gecede bağlamıcam
yakın gene taşıncağımız yer canım aynı mahalle kayınvalidemlerin üst katına ev yapıyorlar kiradan kurtulmak için işte
trendy senin kuzuna da maşallah öğrencekler yavaş yavaş ama baya zor oluyo (
herkese merhaba kizlar uzun bir aradan sonra gelebildm yine cok sukur tatile girdim ama beyza cok hastalandi 5.hastalik olmus cok korkuttu bizi 3gun atesi hic dusmedi kizlar neyse daha iyi simdi allaha sukur bizimki henuz bez olayini birakamadi ya tam basladık hasta oldu falan derken hep yarim kaldi kizlar umarim herkes cok iyidir kizlar burda olmayi ozlemisim kismetse cepten hep girmeye calisicam bakalim optm herkesi we buyuyen ablalari we abıleri :)