2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyigecler kızlar
anca gelebildim valla neyazmışsınız maşşlah oku oku bitmedi
bügün yemek yapasım gelemdiuzun zmandırda hamur işi yapmmaıştım sagolsun kankam destekledi yani filizcim bogçayla başladım kekti mücverdi yaptım komşularada verdim iyi oldu valla biri ilktaşındıgımızda birsürüyapıp geirtirmişti ona verdim biride geçen 2kilo balık getirmiş balıkçıkendisi biride geçen kurabie yapmış bende getireyimdedim valla iyi oldu sagol destekleyen kankam filizcim yani seni çok seviyorum
kiloları konuşmuşsunuz maşşlah ne güzel beneveldende kiloluydum halen deaynen kiloluyum 5kilo kilomusanki ben de söylemeyem neyse :))))
ayşecim geçmiş olsun merte düşüyolar işte
iyigecler kızlarrrrrrrrrr
 
günaydınnnnnnn


geçmiş olsun canım evet bizde ateş olmamıştı inş sizdede olmaz
çocuklarının uykusuzlukları çok kötü oluyo mızmız hiç durmuyolar zamanında uyumadı mı uykuya dalmaları bile uzun sürüyo
evet canım eşim okuyo elazığ da şu anda

ellerine sağlık kankam
ALLAH kabul etsin
 
günaydın kanka
herkeze günaydın
sagol kankam aminnnnnnnnn
 
günaydın hülyacımmm..
temizlik yapıyorum yavaş yavaş dura duraa...ağır kaldırdım biraz inşallah bişey olmaz spirale..
kimse yazmamış herkes iş güç telaşında heralde..bende temizliği bitirip tarhana yapıcam yağmura sonrada pazara gidicez.hava serinn artık.eşofman takımı giydiriyorum yağmura.burnumuz akıyo die banyoda yaptırmadım..neyse bitireyim işlerimi görüşürüz...
 
günaydınnn herkeseeee

ayşecim geçmiş olsun ucuz atlatmışsınızzz cnm ama bu bebeişlerimizi meleklerin koruduğu çok doğru valla hep kıl payı kurtarıyorlarrrr

eminecim elada hastaymışşş elayada çok geçmiş olsunnn

1 haftadır benim kızda salya sümük dişlerde bi yandan 1 haftadır geceleri uykuda yok nasıl daha iyi bir gece geçiririz diye eşimle oturup planlar yapıyoruzz artık çünkü çocuk yatakta uyumuyor kesinlikle mama sandalyesinde uyuyor dün akşam ben çay yapıp akşam yemeği bulaşıklarını makinaya doldururken eşim de bebek arabasında uyutmuşşş yatak olmasında neresi olursa olsunnnn 2 saat uykudan sonraki bütün uykumuz yarım saatlik periyodlar halinde ağlamalarrr mızmızlanmalarrr yarım saatte bir uyanıp yatmalarrrr bunlar hangi dönemlerinde kendiliğinden uyuyup her istediklerini güzelce anlatacaklarrr bileninizz var mı ???

ben bile yorgun düştüm grip oldumm uyku yok dinlen me yokk:(
 
cicibebe yediriyormusunuz kızlar, benimki sabahları sadece onu yiyor artık. alternatif ne verebiliriz, cicibebe hakkında birçok olumsuz şeyler duydum.
kahvaltı yediremeyen ne yediriyor, çorbada içmiyor benimki, sadece yoğurt çorbası yiyor çorba olarak.
 
niye kimse yazmıyor herkes nerde.
mert hala uyuyor, komşum çay içmeye çağırdı uyansın yemeğini yedirip gidicem.
 

en uzun zamandan beri cicibeb vermiyom ayşecim kahvaltımız hala çorba
 
slm kılzlar
ayşecim cicibebe veriyordun ama çok sık bogaz enfeksiyonu oluyo dedim verme bakalım alerji yapabilirdedi vermiyorum
 
bendemlis ilk uykusundan uyandı ona pilavla yogurt verdim sonraevelri süldüm süpürdüm yemeklerimi yaptım melise meyvesini verdim şimdi kaveyle kek yiyorumama melis hiç keyif yaptırmıyo valla
 
selam kızlar...kimse yazmamış nerdesinizz.??*
ayşecim ben cicibebeyi öğlen yoğurduna koyuyuorum 3,5 tane.
kahvaltımızda normal peynir yumurta bulamaç portakal bikaçgündürde tahin pekmez karışımı weriorum bunların hepsi bitiyor.aç uyanıyor çünkü silip süpürüyor hepsini..

pazarımıza gittik geldkk.ordan arkadaşım aradı oturmaya gel die ona gittm geldm yağmura yoğurt yedirdm yatırdım kalkar birazdan..
 
slm,
ben de işten gelip 2 saat uyudum kızımla ama hala çoook uykum var,
mevsim geçişi insanı halsiz yapıyo,
öptüm hepiniziii
 
ayyy kimsecikler yazmamış

hala çorbamı sizinki, netten baktım kahvaltı en önemli öğün diyor, alternatif olarak neler yapabiliriz diye kafa yoruyorum.

slm kılzlar
ayşecim cicibebe veriyordun ama çok sık bogaz enfeksiyonu oluyo dedim verme bakalım alerji yapabilirdedi vermiyorum

boğaz enfeksiyonudamı alerjik oluyor, 2 anneden 1 inin çocuğu alerji sanırım, ne kadar çoğaldı, valla ben alerjiyi vucudun kızarıklıklarla verdiği tepki olarak bilirdim.
 
ilke iyi cesaret çocukla soğukta pazara gitmek. ben yarın arkadaşa gidicem arabayı alsammı diye düşünüyorum, bazen binmek istemiyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…