2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün işe geç gittim saat 11 e kadar oğlumla başbaşa vakit geçirdik.Çokk güzeldi yaa çok özlüyorum onu..
 
herkese selamla.r.bu ara giremiyorum pekumarım annelirmzide bebeişlerde yani çocukalrda iyidir:))ee büyüdüler artık):)benimli bu ara mzımız iştah gene yokarada kusuyor gene.. anitibiyotik veriyoum iki gündür oda ishal yaptı bugüjnde verip kescem artıkinş düzlierşler.. mevsim geçişi hastalık havaları hep(
 

geçmiş olsun canım. bu aralar öyle mevsimden dolayı.
 

benimki çorba hiç yemiyor canım evet, menemen yaptım, kışın onlardan yediririm yerse, çiğ domates yiyor kahvaltıda, kışın ne yedircez bilmiyorum.


ben vermiyorum artık, çok kötü olmuş domatesler, sabahları çaya batırılmış cicibebeden başka bişey yemiyor.


bence ver, birçok insan kullanıyor. benim doktor arısütübal poleni önermem ama balık yağı ile ilgili bilimsel çalışmalar var, içen çocuklarda bu olmuş içmeyenlerde şu olmuş gibi bir bulgumuz var dedi. düzenli kullanmanı öneririm dedi ama eczacıda yazın günaşırı ver dedi. içersinde d vitamini olduğu için yazın 2 günde bir veriyorum. kışın hergün veririm.


hepimizde oluyor ara sıra sanırım bu durum. inşallah geceniz kolay geçmiştir.
 
çok kötü rüzgar var burda, yeryerinden oynayacak sanki. anten dönüp duruyor tv izleyemiyorum.
merti uyuttum, kahve içiyorum. spiral 3 gündür kasıklarımda ağrı yapıyor.

mert uyanınca komşuma kahve içmeye gidicem.

filiz spiral için kontrole gittiğinde naıl oluyor. takarken bir obje ile vajinayı açıyorlar, kontroldede aynı şeymi oluyor. ilkinde hiç acı çekmedim, sinek ısırığı gibiydi, ikincisinde şiddetli kasık ağrıları çektim. normal doğum sancısını bilmiyorum ama sanırım buna yakın olsa gerek.
 
pekmez içirebilen varmı kızlar, eskiden bulamaç yapıyorken içiriyordum şimdi içeremiyorum, çaya azcık bişey kattım yüzü buruştu, sanki midesi bulanıyor gibiydi.
aynı şekilde tahin yediremiyorum, parmağımla ağzına sürüyorum azıcık, çok büyük tepki veriyor, ağzından çıkarmaya çalışıyor. kaşar yumurtada yemiyor.
şimdilik tek protein aynağımız et.
tek sebzemizde bezelye.
tek kan kaynağımız domatesti artık değil.
geriye bişeyde kalmadı, yemiyor bol bol emiyor.
 
Bugün işe geç gittim saat 11 e kadar oğlumla başbaşa vakit geçirdik.Çokk güzeldi yaa çok özlüyorum onu..
canım sende çalışıyonmu

canım evet aynı
 
Son düzenleme:
slmm güzell annelerrrr okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyoo diş çıkaran ve hasta olan bebişlere geçmiş olsunn benim kızında burnu akıyo salgın var ufak dayıdan kapmışş sanırımmm:( kızlar bişey sorucamm benim kız aşırı derecede çok seviyo pilavı bi sakıncası olurmu yemesinin 1 verirsem ertesi gün vermiyorum ama çok arıyo pilav tenceresini gösterip ağlıyo resmen bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfenn :))
müminecim babasıyla durabiliyo mu aa çok iyi ya
bende memeden kestikten sonra geçen gece annemde bıraktımm durmuş saolsun
ama zorluklarıda olmuş tabiiii
 

sadece kabızlık yapar, birde pilavı haşlama usulü yaparsan besleyici olur, kavurmak büyükler için bile zararlı. ben sıcak suya pirinçleri atyorum lezztlide oluyor. pilavı çok seviyorsa, başka bişey yemiyorsa, kuru fazulye nohut et gibi şeylerde koyabilirsin.
 
selam kızlar.sabahtan 4 saat dersim vardı.ordan da gittim arabanın vizesi bitmiş onu yaptırdım geldim eve.derini uyuttum şimdi kavve içiez biz de ablamla.bi yandan da temizlik var evde.öf curcuna.
kızlar alınganlık yapmayın yaa.valla ben çoğu zaman derınden kaçak göçek okuyup çıkıyorum tam okuyamadan.
ilke neye bozulmuş onu bıle anlamadım valla,izmire gelıcem dediğini fark etmedım dıye bana mı bozuldun?mümine sana da kazasız belasız bi nöbet diliyorum.
 
gece burdada rüzgar vardı ama izmir hala leş gibi sıcak.aynen ben de etek ve askılı bluzla oturuyorum şu an camın önünde.
 
slm kızlarrrrrrr
herkeze kolaygelsin
muminecim sanada ii nöbetler
auşecim çok emdiginden sanagüvendiginden yemiyodur
azaltsan biraz belki yer
burdada hava çok kötü soguk buralar okudunuzmu haftasonu 14 derece birden soguyacakmış hava kış geldi vallaaaaaa
 
bende melisiuyyttum çobasını yatım makinayı boşalttım bütün lovobaları çamaşırsuyu döktüm yerleri sildim toz aldım oturdum işteee
 
Slm kızlar bugün balık yağı alacağım seven seas sı sanırım veriyorsunuz bir çay kaşığı hergünmü veriliyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…