2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öğleden sonra giidicem demiştim 4 de gittik, mesai bitti dediler yarına kaldı, uğraşıp durduk, eşim kızmaya başlıyor. yarın sabah yine gidicem bu seferde sorun olursa çıkartıcam, allah tarafındanmıdır nedir bu iş hem olumsuz oluyor. vardır bi hayır diyoruz artık.
öğleden sonrada ablama gidicem, misafiri gelecekmiş.

mert durup dururken kimseye sataşmıyor, bazı çocuklar yanına fazlaca yaklaşınca saçlarını yoluyor, şimdilik tek kötü yönümüz bu. kendini korumayı içgüdüsel olarak öğrenmiş :)
 
Kızlar nasılsınız?
Uzuuuun zamandır giremiyorummmm..Evde net yoktu.
Çalışmaya ara vermiştim belki hatırlarsınız. 3 ay dayanabildim, tekrar başladım.
Hepinizi öpüyorummm :)
 
Kızlar nasılsınız?
Uzuuuun zamandır giremiyorummmm..Evde net yoktu.
Çalışmaya ara vermiştim belki hatırlarsınız. 3 ay dayanabildim, tekrar başladım.
Hepinizi öpüyorummm :)

ayyy özgecim hoşgeldin
hatırlamaz olurmuyuz
evet işten ayrılmıştın başladın öylemi hayırlısı olsun güzelim
bu arada kızın nasıl
 
Son düzenleme:
ayyy özgecim hoşgeldin
hatırlamaz olurmuyuz
evet işten ayrılmıştın başladın öylemi hayırlısı olsun güzelim
bu arada kızın nasıl

Canım başladım tekrar,kürkçü dükkanı misali :) Ama artık kendi büromda gibi bişeyim. Salı,çarşamba ve perşembe 9 'dan 5'e kadar çalışıyorum. P.tesi ve Cuma duruşma varsa girip tekrar eve dönüyorum. Rahatım allaha şükür.

Elif hanım'da iyi. İnanılmaz büyüdü. Çocuk oldular artık,bebeklik filan kalmadı ki sıpalarda :)
 

hayırlısı olsun canım rahatsan sorun yok
aman maşalalh canımALLAH esirgesin büyüyolar
 
gny kızlarrrrr
özgecim hoşgeldin çoksevindim aramaza döndügüne hayırlı olsun işin
 
selam kızlar..netim yoktu anca girebildm.yağmuru yedirdm yıkadım yatırdım.biraz dolaplarımı düzelttm.eşim aradı akşama izmire gidebilirz die o yüzden yemek yapmadım..

fatoşcum canım sen istemesende kaşla göz arasında vuruyolar.ben istermiyim vursun en sinir olduğum şey.ha öle çok rahat anne var bırakıo bebeği amannn ne olursa olsun ama ben öle deilim.ben nasılki çocuğuma kimse vurmasın diosam kimsede istemez çocuğuna vurulsun.zaten yağmur durduk yere vurmuo karşıdan bi tepki alırsa o zaman.oda kendini koruo cadı heralde..

ayşecim tahmn ettm cnm bende zaten en iyisinii yapmışssın korunmakla.dediğim gibi ben memnunum şimdilk bisorun yok...

özgecmm canm nerelerdesn özlettn kendini.başlamışssın yine iyi yapmışssın canm hayırlısı olsun.öp elifi bizim yerimizede.

bende regl oldum dün inanılmaz sancım var.suratım kireç gibi oldu kan kaybındann:sinifsinif:
biraz ewi toplıyım görüşrü kızlar...
 
arkadaşlar merhaba. benimde 15 aylık bir oğlum var. sizden sünnetle ilgili fikirlerinizi almak istiyorum çok kararsızım yaptırsammı yaptırmasammı. Aranızda sünnet ettiren varmı bebişini.

mrb.bende haziran annesiyim arada yazıyorum bilmiyorum hatırlarmısınız.
ben oğlumu 4 aylıkken sünnet ettirdim hemde çocuk üroloğu tavsiye etti.Hiç sıkıntı yaşamadık biz çok şükür.Hemende iyileşti.Bi acısı olsa ağlardı heralde.Sadece sünnetten sonraki ilk 1 saat anesteziden dolayı memeyi tutamadı o zaman çok ağladı.Bide yaraya kolonya dökmek gibi demiş ya bi doktor yarayı açık bırakmıyolarki üzerine incecik bi poşet yapıştırıyolar.o poşet sonra 2 günde düşüyo.Bide ben çocuk cerrahına yaptırdım normal sünnetçiye değil.
Yani ben memnunum erken yaptırdığıma zaten ya 2 yaşına kadar yada 6 yaşından sonra diyolar genelde.
 

evet keşke hastanedeyken yaptırsaydık . çok pişmanım bende..
 

tabii daha küçükken daha kolay olmuştur.Şimdi yürüyorlar birde 15- 20 dakika süren bir işlemmiş. Benim oğlum o kadar süre nasıl yatıp duracak onu düşünüyorum. Sonrası bir şekilde atlatılır en fazla 2 günde geçer ama sünnet anı zor olucak sanırım.offf ne zormuş yaa..
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…