- 17 Şubat 2008
- 5.344
- 6
canım bugün gittim dra 2 kilo almışım bende
oy oy oyyyy yarasın arkadaşıma ve bebişine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bugün gittim dra 2 kilo almışım bende
QUOTE=papatya0606;4032039]hamilelik ve kilolarımız
papatya0606........50kg:hooray:
aşina..................62,5kg
gamzeli08...........73kg
şimdilik zafer bende kızlar hadi bakalım tahtımı indiren çıkcakmıyerimseniben
burda iyi yada kötü diye yorum yapılmadı ki hiçç kilo hakkında herkesin kendi kilosu kendisine kendi zayıflığıda kendisine kimseyi ilgilendirmez sen yanlış anladın galibaaCanlar ben 48.8 im en son olcumlere gore. Evet bende humeyraya katiliyorum. Sadece kilo tek basina birsey ifade etmez. Boyda lazim, vucut kitle indeksi bu sekilde hesaplanir. Yoksa dusuk kilo iyi birsey degil. Hatta hamile kalmak icin belli bir kiloda olmak gerekiyor. Sagliklisi bu. Boy neden onemli. Mesela diyelim bir bayan 47 kiloyla hamile kaldi ama boyu 1.76, simdi bu kilo iyimi, elbetteki degil. Ama boyu 1.57 olan bir bayan icin iyi. O yuzden burda sadece kilo ele alinarak iyi yada kotu diye yorum yapilmasi yanlis.
burda iyi yada kötü diye yorum yapılmadı ki hiçç kilo hakkında herkesin kendi kilosu kendisine kendi zayıflığıda kendisine kimseyi ilgilendirmez sen yanlış anladın galibaa
kızlar salı günü doktor gittik, ikizler geliyoo
kesin 200 kg olacağım been, iştahım da nasıl açııkk cokacimcoook
bu akşam tartılayım, yarın yazarım yeni kilomu
Canim yanlis anlasilmak istemem. Burda kilolarimizin listesini tutup, dusuk kilolu arkadaslarimizin yanina, olmasi gereken kilo buymus gibi similey koyuyorsun ya onun icin. Ben birseyi yanlis anladigimi sanmiyorum. Elbette kimsenin kilosu boyu kimseyi ilgilendirmez. Ama burda eglence olsun diye liste tutuyorsan o ayri tabiki. Senin iyi niyetli oldugunu biliyorum, ben de oyleyim. Ben sadece dusuk kilolu hamile kalmanin iyi oldugu kanisinda olunmasinin yanlis oldugunu vurgulamak istedim.
hamilelik ve kilolarımız
1. gelincik..............42kg:hooray:
2. ebruli80.............42kg:hooray:
3. menzil gülü.........47kg
4. gurbet gelini......50kg
5. zeze85.............50kg
6. ocean_girl........50kg
7. nur82.................50kg+2kg
8. şeremim.............52kg
9. xxh.ydxx...........52kg
10.merit................52kg
11.armağanım.......52kg
12.ceylan01............53kg
13.papatya0606......50kg+4.5kg
14.seda_SARI.........55kg
15.morboncuk..........56kg
16.naren05..............56kg+1
17.sirtattoo.............58kg
18.ruveydagenc.......58kg
19.nesecrin............58kg
20.naz&pıtırcık........58kg
21.aysecik352yunuscuk797985...58kg+2
22.yas23................60kg
23.orkidenn.............60kg
24.yıldan74.............60kg
25.felinnur................66kg
26.berrin5910...........68kg
27.nevergiveup18......68kg
28.turuncupelush......69kg
29.sema3455...........71kg
30.gamzeli08...........73kg+2kg
31.s.d.34................75kg+1kg
32.ozzge.................74+2
33.yusuf_cennet.....78kg
aranızda kilo alan varsa versin bilgilerini bakalım en tombiş hamişlerr kimler olacak cokacimcoook
canım ben kaçar kilo alcağımızı ele aldım en fazla kim kilo alcak gibi yada en az sonuçta herkes boyunu biliyor kilosunu kendisi orantılı değil mi diye de yapabilir bunun için boya gerek duymadım mankenlik yapmıycaz ki orantılı değil mi orantılı mı diye bunu düşündüm tatlım anladın mı beni herkes kendi orantısını kaç boyunda ise kaç kilo almasını bilir diyepapatyacim bende henuz 1aylik hamileyim tatlim ama sadece kilo degil onemli olan cunku kilo boyla orantili ben 170 boyundayim ve 45 kilonun altinda zaten hamile kalamam bu yuzden bence sen boylarida sormalisin ve listene eklemelisin sadece kucuk bi oneri cok guzel bi konuyu ele almissin tebrik ederim benim kilomda 59.rabbim herkeze evladini kucagina almayi saglikli sihatli nasip etsin insaallah.sevgilerle hosca kalin.:CüvCüv:
selam dunyanin en guzel anneleri:CüvCüv: benim asiri bulantim var ve birakin yemek yemeyi ben mutfaga giremiyorum 2gundur sadece hazir corba ictim okadar peki sizinde aynimi veya ne yapmaliyim lutfen bana yardimci olun ayrica kansizligim varmis.hepinize cok ozendim en azindan benim gibi yanliz degilsiniz
annenizin ve yakin akrabalarinizinda size destek ve yardimci olmalari cok guzel rabbim ayirmasin ins.benide rabbim kavustursun ve tum ayri olanlari:içelim: