• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Halkbankası Personel Alım Sınavı

gözümüz aydın başvuran sayısı 350bin kişi.onun içinden 1250 kişi alınacak!umut tacirliği değilde nedir bu?

ben kayıt yaptırdım. ankara zor die ta sinop yazdım arkadaşlar... kayıt yaptıran arkadaşlar sizler hangi şehri seçtiniz görev için...
Kızlar o şehrin en son kapanış puanına göre çağıracaklar mesela en son 80den itibaren çağırırlar gibi bazı şehirlerde 65 puan alanları çağırmışlar tamamiyle o şehirdeki kişilerin puanlarına göre belli olacak...
Bugün son gün mü para yatırmak için :1shok:? ben yarın sanıyordum ???
Para yatırmak için son gün 20 ekim...
ben gorev için malatya sınav yerımde dıyarbakır
Hayırlı olur inşallah
İnşallah bu defa olur , çok sıkıldım artık :umursamaz:, hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum benneyaptımki
İnşallah başarılı olursun canım
millet banka nereye bağlı abuk bir spru olacak ama bddk nınmı?
Banka devletin canım özelleşecekti kaldı.

bugün internet başvurusu için son mu?:uhm:
21 ekim internet başvurusu son günü
gözümüz aydın başvuran sayısı 350bin kişi.onun içinden 1250 kişi alınacak!umut tacirliği değilde nedir bu?
Bu iş sınavla falan değil ne kadar yüksek puan alırsan al adamın yoksa alınmıyorsun ist da 83 puanın aşağısında alan hiç kimseyi çağırmadılar çağırdıkları insan sayısıda 100ü geçmedi kuzenim 2008 de sınava girdide ondan biliyorum 83 puan aldı o ayrı bir dert mülakata gitti abuk sabuk sorular sormuşlar o ayrı staja Allahın dağına gitti o da ayrı istifa falan etme hakkında yok tazminat istiyorlar çalışma yeri değiştiremiyorsun...O kadar genç varki işsiz bir umut diye sınavlara giriyorlar sonuç hep aynı çoğu hüsran Öss de öyle değil mi bir bakıma...Hayırlısı olsun artık...

Arkadaşlar Merhaba.
Bana yardımcı olursanız sevinirim.Halk Bankasının açmış olduğu sınava "Servis Görevlisi" için müracaat ettim.Sınavda Maliye,Hukuk,Muhasebe ve İng.sorulacakmış.Hangi kitaba çalışmamı önerirsiniz.Tecrübesi yada bu konuda duyum almış arkadaşlar,ACİL cevabınızı bekliiyorum.Neyi önerirsiniz?Ayrıca sınav 21Kasımda,az kaldı:(.Çalışmadan,en azından şöyle bi kitaba bakmadan girmek stemiyorum.Eğer öyle olursa silahsız savaşa girmek gibi olur diye düşünüyorum,girmeden kaybetmiş sayıyorum kendimi:([/QUOTE]

Bende servis görevlisi pozisyonuna başvurdum ve Ankara için (Ankara olunca şansımız az, çok başvuran var) ama benim başka şansım yoktu. 4 yıllık mezunum ama çok tereddüt ettim servis görevlisi mi banko görevlisi mi tercih etsem diye karambole bi kararla servis görevliliğini seçtim. inş. hayırlı olmuştur benim için hiç umudum yok ama. servis görevlisi ne diye soran arkadaşlar için; servis görevlisi hani bankalarda kredi çekimleriyle ilgilenen kişiler genelde üst katta olurlar.

Arkadaşlar Merhaba.
Bana yardımcı olursanız sevinirim.Halk Bankasının açmış olduğu sınava "Servis Görevlisi" için müracaat ettim.Sınavda Maliye,Hukuk,Muhasebe ve İng.sorulacakmış.Hangi kitaba çalışmamı önerirsiniz.Tecrübesi yada bu konuda duyum almış arkadaşlar,ACİL cevabınızı bekliiyorum.Neyi önerirsiniz?Ayrıca sınav 21Kasımda,az kaldı:(.Çalışmadan,en azından şöyle bi kitaba bakmadan girmek stemiyorum.Eğer öyle olursa silahsız savaşa girmek gibi olur diye düşünüyorum,girmeden kaybetmiş sayıyorum kendimi:(
[/QUOTE]

Daha önce çıkmış sorulara bakmanı öneririm hiç olmazsa fikrin olur kitap öneremeyeceğim hem kitap için biraz geç olmadı mı sonuçta orda bir sürü konu var yetişirmi?İnşallah hakkında hayırlısı olur...
Bende servis görevlisi pozisyonuna başvurdum ve Ankara için (Ankara olunca şansımız az, çok başvuran var) ama benim başka şansım yoktu. 4 yıllık mezunum ama çok tereddüt ettim servis görevlisi mi banko görevlisi mi tercih etsem diye karambole bi kararla servis görevliliğini seçtim. inş. hayırlı olmuştur benim için hiç umudum yok ama. servis görevlisi ne diye soran arkadaşlar için; servis görevlisi hani bankalarda kredi çekimleriyle ilgilenen kişiler genelde üst katta olurlar.

Sınavdan istersen 100 al adam yoksa mülakatta hiçbirşey olmuyor birde nasipse oluyor nasipten ötesi olmaz be canım sen umudunu yitime inşallah hayırlı olur...

ben de giricem halkbankasının sınavına ama hiçbi şey çalışmadım nolcak bakalım :delphin:
herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah başarılar herkese

ne bekliyorsunuz ki rivayete göre 500000e yakın insan başvurmuş 17milyon dolar vurgun..
bu arada mülakatta tanıdık sökmüyor söyleyeyim..benim babamda halkbank emekli..
babamın arkadaşlarıda sokamadılar çocuklarını çünkü mülakat çok ağır..
bu kadar insan içinden 1250 kişi alacaklar girmem bile gereksizdi aslında..
hele matematik berbattı...
allah bu umut tacirlerinin eline düşürmesin bizi...

offf valla yazık yaaa hem ümidimiz hem paramız gidio valla bıktım artık iş imkanı açın eyyy büyüklerimiz yeter artık bu kaadar genç verimli insanlar evlerde sokaklarda işte umut peşinde sınavlarda yazık ya dayımız yok die hiçbiişe çağrılmıyoruz alınmıyoruzu geçtim ön görüşme bil yok işte acımasız gerçekler nolcak bukadar genç kocaya gitsen seni bakacak adammı var onlarda işsiz iş arsan zaten yok napçaz bizzz oku oku bişey olcağı yok ben çok sıkıldım artık yazıklar olsun yani...

Back