millet banka nereye bağlı abuk bir spru olacak ama bddk nınmı?
benim eşim oreada,banka %75 devletin%25 halka arz edilmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
millet banka nereye bağlı abuk bir spru olacak ama bddk nınmı?
benim eşim oreada,banka %75 devletin%25 halka arz edilmiş
ama canım benim kurumu ne?
ama canım benim kurumu ne?
Kızlar o şehrin en son kapanış puanına göre çağıracaklar mesela en son 80den itibaren çağırırlar gibi bazı şehirlerde 65 puan alanları çağırmışlar tamamiyle o şehirdeki kişilerin puanlarına göre belli olacak...ben kayıt yaptırdım. ankara zor die ta sinop yazdım arkadaşlar... kayıt yaptıran arkadaşlar sizler hangi şehri seçtiniz görev için...
Para yatırmak için son gün 20 ekim...Bugün son gün mü para yatırmak için :1shok:? ben yarın sanıyordum ???
Hayırlı olur inşallahben gorev için malatya sınav yerımde dıyarbakır
İnşallah başarılı olursun canımİnşallah bu defa olur , çok sıkıldım artık :umursamaz:, hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum benneyaptımki
Banka devletin canım özelleşecekti kaldı.millet banka nereye bağlı abuk bir spru olacak ama bddk nınmı?
21 ekim internet başvurusu son günübugün internet başvurusu için son mu?:uhm:
Bu iş sınavla falan değil ne kadar yüksek puan alırsan al adamın yoksa alınmıyorsun ist da 83 puanın aşağısında alan hiç kimseyi çağırmadılar çağırdıkları insan sayısıda 100ü geçmedi kuzenim 2008 de sınava girdide ondan biliyorum 83 puan aldı o ayrı bir dert mülakata gitti abuk sabuk sorular sormuşlar o ayrı staja Allahın dağına gitti o da ayrı istifa falan etme hakkında yok tazminat istiyorlar çalışma yeri değiştiremiyorsun...O kadar genç varki işsiz bir umut diye sınavlara giriyorlar sonuç hep aynı çoğu hüsran Öss de öyle değil mi bir bakıma...Hayırlısı olsun artık...gözümüz aydın başvuran sayısı 350bin kişi.onun içinden 1250 kişi alınacak!umut tacirliği değilde nedir bu?
[/QUOTE]Arkadaşlar Merhaba.
Bana yardımcı olursanız sevinirim.Halk Bankasının açmış olduğu sınava "Servis Görevlisi" için müracaat ettim.Sınavda Maliye,Hukuk,Muhasebe ve İng.sorulacakmış.Hangi kitaba çalışmamı önerirsiniz.Tecrübesi yada bu konuda duyum almış arkadaşlar,ACİL cevabınızı bekliiyorum.Neyi önerirsiniz?Ayrıca sınav 21Kasımda,az kaldı.Çalışmadan,en azından şöyle bi kitaba bakmadan girmek stemiyorum.Eğer öyle olursa silahsız savaşa girmek gibi olur diye düşünüyorum,girmeden kaybetmiş sayıyorum kendimi
Bende servis görevlisi pozisyonuna başvurdum ve Ankara için (Ankara olunca şansımız az, çok başvuran var) ama benim başka şansım yoktu. 4 yıllık mezunum ama çok tereddüt ettim servis görevlisi mi banko görevlisi mi tercih etsem diye karambole bi kararla servis görevliliğini seçtim. inş. hayırlı olmuştur benim için hiç umudum yok ama. servis görevlisi ne diye soran arkadaşlar için; servis görevlisi hani bankalarda kredi çekimleriyle ilgilenen kişiler genelde üst katta olurlar.