• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Girişliler Burada Toplanalım

loading

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2010
974
0
0
İzmir
2009 girişliler 1. yıl bitmek üzere bu 1 yıl nasıl geçti alıştık mı ne gibi sıkıntılar yaşadık burada paylaşalım. Ben bu yıl hazırlık okuduğum için pek üniversiteye gider gibi hissetmedim kendimi açıkçası.:bbo: Şuanda 1. Sınıfı bitiriyo olmayı çok isterdim. Başlarda eğlenceliydi ama bi süreden sonra sıkıcı gelmeye başladı. 2. Öğretim olmanın benim için iyi olcağını düşünmüştüm ama sabah kalkıp okula gitmeyi özledim.mafoldumben Bir de lise arkadaşlarım çevre illerde 1. Sınıf okuyorlar okullarında hazırlık olmadığı için ben koca bir yılım boşa gitmiş gibi hissediyorum. Bu bir yıl sayesinde ingilizcem çok gelişti ama yazın bir kursa giderek de ingilizcemi geliştirebilirdim. Büyük ihtimalle seneye egede de hazırlık kalkacak bu yüzden iyice kötü hissediyorum kendimi. :gitme:Şimdi sıra sizde sizin bu 1 yıl hakkında düşünceleriniz neler?kaydirigubbakcemile2

Canım ben de 2009 girişliyim...
Aynı şekilde ben de hazırlık okuyorum...
Bölümüm ıngiliz Dili ve Edebiyatı...
Sen nerde okuyorsun? ıkinci öğretim olmak zordur ben tercihlerime yazmadım...
Hazırlık okuduğu için mutlu olanlardanım ben...

Canım ben de 2009 girişliyim...
Aynı şekilde ben de hazırlık okuyorum...
Bölümüm İngiliz Dili ve Edebiyatı...
Sen nerde okuyorsun? İkinci öğretim olmak zordur ben tercihlerime yazmadım...
Hazırlık okuduğu için mutlu olanlardanım ben...

ben ege biyolojideyim canım
ben tercih yaparken egenin gündüzüne giremem diye yazmamıştım daha doğrusu dersanedeki rehber hoca yazdırmamıştı:olmaz:
2 puanla kaçırdım ama kaçırdığım için seviniriyorum çünkü puanım tutsaydı ve yazmamış olsaydım bunu kaldıramazdımeyvahedigeldismile
en azından 1 kişi çıktı düşüncelerini yazan devamını bekliyorum 2009 girişlilerkaydirigubbakcemile4

Haklısın ben de ÇOMÜ ıngilizce Öğretmenliğini 2 puanla kaçırdım :(
Ama şimdi seviniyorum bile kaçırdığım için...

Aa üzüldüm canım:1no2: ama sen seviniyosan problem yok demekki hayırlısı böyleymiş canımyerimseniben

Ben hazırlık okumadan direkt 1. sınıf okusaydım şuanki kadar başarılı olamazdım...
Malum liseden hep YDS mantığı ile geldik :)

Ben hazırlık okumadan direkt 1. sınıf okusaydım şuanki kadar başarılı olamazdım...
Malum liseden hep YDS mantığı ile geldik :)
Hmm anladım cnm senin için iyi olmuş o zamana.s çomü de okurken formasyon veriyomu cnm?

Son düzenleme:
Evet kesinlikle...
Sanırım bu yıl formasyon zorunlu hale geldi. Tam bir bilgim yok şuan...

ben de yök e başvuran üniler veriyor diye biliorum ege başvurmuş yılın başında Allahtan çok iyi oldu :Saruboceq:
inş. çomüde de öyledir cnm en azıdan okul bitince formasyon almak için uğraşmak ve yıl kaybetmek zorunda kalmayızkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Bende varııımmmmm :) Konuyu yeni gördümm.. Ben ek kontenjanla yerleştim. ılk tercihlerde tercih yapmamıştım sonra annemin ısrarlarına dayanamayıp tercih yaptım ve yerleştim. Şu an Eskişehir-Anadolu Üniversitesi-Çalışma ekonomisi bölümündeyim. ılk başlarda çok zorlandım bölüme,şehre,arkadaş ortamına alışmak vs derken yordu beni.. Ama şimdi daha iyiyim. Şaka gibi ama 1. sınıf bitiyo:) Buna ben bile inanamıyorum. Daha geçen sene kazanabilecek miyim diye düşünürken şimdi burada olmak.. Okulumu çok seviyoruumm :)delikafadulden

Bu aradaa söylemeyi unuttuummm bende 2. öğretimim.. Avantaj ve dezavantajları var ama en çok hoşuma giden yanı sınavları akşam oluyoruz :D o zamana kadar çalışma imkanımız oluyo. Gündüz eğitim alanlar sabah oluyo ve ben bu yüzden kendimi çok şanslı görüyorum:)

tabıkıı ben dee varımm =)) koü benim de turk dılı ve edebıyatı vee ıyıkı 2. ögretım valla sabah uykusunaa deger verdıgımız paralar :D evet yaa gecen sene bu zamanlarr gun sayıyorduk sınav ıcın hatta yazın bıle olmayacak gozuyle bakıyordum ben ama ıstee ALLAHTAAN umıt kesılmıyorr sukurler olsun okuyorum sımdı

alıstın mı dersenızz tabıkıı baslardaa sınıftakı herkes gıbı ben de zorlandım sonuctaa 70 tane farklı farklı karakter var herkese ayak uydurmak veya onların sana uydurması zor.. zamanla oturdu (gercı hala oturmayanalar da var ) =) .. okul ıyı evımde kocaelınde zaten tek tercıhle buraya gırdım buyuk rısktı ama erkek arkadasım da benım ıcın buraya gırdı ee benm onu yalnız bırakmam ayıp olurdu =))
dersler de ıyı ALLAHa sukurr sınav zamanı bıraz ıneklık yapıyorum galıba eee formasyon ıcın degerr 2 sene sıkmakk gerekk 3. sınıftaa alcagım garantılesrısee bırakırım :d

Bende varııımmmmm :) Konuyu yeni gördümm.. Ben ek kontenjanla yerleştim. İlk tercihlerde tercih yapmamıştım sonra annemin ısrarlarına dayanamayıp tercih yaptım ve yerleştim. Şu an Eskişehir-Anadolu Üniversitesi-Çalışma ekonomisi bölümündeyim. İlk başlarda çok zorlandım bölüme,şehre,arkadaş ortamına alışmak vs derken yordu beni.. Ama şimdi daha iyiyim. Şaka gibi ama 1. sınıf bitiyo:) Buna ben bile inanamıyorum. Daha geçen sene kazanabilecek miyim diye düşünürken şimdi burada olmak.. Okulumu çok seviyoruumm :)delikafadulden

tabıkıı ben dee varımm =)) koü benim de turk dılı ve edebıyatı vee ıyıkı 2. ögretım valla sabah uykusunaa deger verdıgımız paralar :D evet yaa gecen sene bu zamanlarr gun sayıyorduk sınav ıcın hatta yazın bıle olmayacak gozuyle bakıyordum ben ama ıstee ALLAHTAAN umıt kesılmıyorr sukurler olsun okuyorum sımdı

alıstın mı dersenızz tabıkıı baslardaa sınıftakı herkes gıbı ben de zorlandım sonuctaa 70 tane farklı farklı karakter var herkese ayak uydurmak veya onların sana uydurması zor.. zamanla oturdu (gercı hala oturmayanalar da var ) =) .. okul ıyı evımde kocaelınde zaten tek tercıhle buraya gırdım buyuk rısktı ama erkek arkadasım da benım ıcın buraya gırdı ee benm onu yalnız bırakmam ayıp olurdu =))
dersler de ıyı ALLAHa sukurr sınav zamanı bıraz ıneklık yapıyorum galıba eee formasyon ıcın degerr 2 sene sıkmakk gerekk 3. sınıftaa alcagım garantılesrısee bırakırım :d

hoşgeldiniz kızlara.s.
ne güzel 1. sınıfı bitiriyorsunuz ben daha 1. sınıfa başlıcam off:gitme:
bizim 2. dönem sınıfları değiştirdiler o yüzden bu dönem iyice sıkıldım ama seneye ve sonraki seneler daha çok severim gibi geliyo arkadaşlarımla aynı sınıfta olcağım içinkaydirigubbakcemile5
ama şuanda hiç içimden gitmek gelmiyo okula çok sıkılıyorum hatta geçen gün kuzenim aradı sen hiç okula gitmiyon mu attılar mı yoksa bak doğruyu söyle dedikaydirigubbakcemile3
inş. ben de bölümüme geçince sizin gibi okulumu severimkaydirigubbakcemile5

Seversin yaa.. Hazırlık daha sıkıcıdır diye düşünüyorum :) Bölümünle biraz yakınlaşınca daha eğlenceli geliyo. Gerçi derslerim eğlenceli değil ama ısınmak zorundayım :D Daha yarım saat önce geldim dersten. Havalar ısınınca insanın gidesi gelmiyo heleki 2. öğretimsen :( Zar zor gidiyorum işte. Finallere 1 ay kaldığı için sıkmam lazım kendimi yapacak bi şey yok..

Seversin yaa.. Hazırlık daha sıkıcıdır diye düşünüyorum :) Bölümünle biraz yakınlaşınca daha eğlenceli geliyo. Gerçi derslerim eğlenceli değil ama ısınmak zorundayım :D Daha yarım saat önce geldim dersten. Havalar ısınınca insanın gidesi gelmiyo heleki 2. öğretimsen :( Zar zor gidiyorum işte. Finallere 1 ay kaldığı için sıkmam lazım kendimi yapacak bi şey yok..

ben de yeni geldim cnm hoca erken bıraktıkaydirigubbakcemile2
bölümüme geçsem severim ama hazırlık sıkıcı işte sürekli ing ing bisüre sonra çok sıkılıyo insanakannehir
bölümün ablamla aynı dersleri biliyorum ben sözel sevmediğim için dayanamazdım gibi geliyo:bbo:
inş. iyi geçer sınavlarınopuyorumnanaktan

Ben de 2009 girişlilerdenim=)
Yeditepe Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümündeyim,daha doğrusu ben de daha bölüme geçemedim hazırlık dolayısıyla.Derken yıl sonuna geldik bile.

Ben de 2009 girişlilerdenim=)
Yeditepe Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümündeyim,daha doğrusu ben de daha bölüme geçemedim hazırlık dolayısıyla.Derken yıl sonuna geldik bile.

hoşgeldin canıma.s.
sonunda bitiyo hazırlıkhihoyyyt

Back