2009 Eylül bebekleri yılbaşı hediyeleri

ayfercim ve emsalcim çok güzel hediyeler verdiler.. en kısa zamanda onları da ekleyecegim buraya :))

ayfercim ve emsalcim çok güzel hediyeler verdiler.. en kısa zamanda onları da ekleyecegim buraya :))

sende bizlere birbirinden güzel hediyeler verdin bizde ekleyeceğiz senin ve ayferin hediyelerini birde gamze teyzemiz bize geldiğinde kızıma bişeyler almıştı onlarıda ekleyeceğim inşallahh :)))

bizim de hediyelerimiz geldi az önce, hemen ekliyorum :))
öncelikle, şengülcüm çoookkk teşekkür ederim notlara bayıldım :))))
cicilerimiz de süper, kızım uyuyor olduğu için giydiremedim ama giyinik de çekicem :)))

Eklentiler

• $adsız.JPG
    $adsız.JPG
    69,6 KB · Görüntüleme: 88
  • $adsız2.JPG
    $adsız2.JPG
    58,8 KB · Görüntüleme: 87
  • $adsız3.JPG
    $adsız3.JPG
    58,8 KB · Görüntüleme: 90
  • $adsız4.JPG
    $adsız4.JPG
    51,8 KB · Görüntüleme: 73
  • $adsız5.JPG
    $adsız5.JPG
    75,3 KB · Görüntüleme: 85
bizim de hediyelerimiz geldi az önce, hemen ekliyorum :))
öncelikle, şengülcüm çoookkk teşekkür ederim notlara bayıldım :))))
cicilerimiz de süper, kızım uyuyor olduğu için giydiremedim ama giyinik de çekicem :)))

mervecim hediyeleriniz çok güzel güle güle giysin kuzun inşallahh

merve Reyyanın cicileri çok güzelmiş, sağlıklı hayırlı günlerde kullansın inşallah

ah canım asıl bızımkıler cok guzel.kayınvalıdeme bıle patık almısın sagolasınn.gule gule kullansın odasında yavrun ufak bısey ya tee bulgarıstandanopuyorumnanaktan

emsalcımde sagolasın cok guzsel hedıyen.gamzem guzel cıcegın harıkaydı.tuba .ozlem.bırcan tesekkur ederız guzel kurabıyeler ıcın.ve kek tabiiii:)

bu arada hedıyesını gonderelı 15 gun oldu ama ben gec kaldım yazmayı.emınecıgımı aramıstım ama buradanda tesekkur edıyım resımlerı koyamadım ama kırmızı bır zarf ıcınde noel babalı kutlama kartımızda yazan guzel dılekler eslıgınde tomy ruya arkadası gondermıs muzıklı ve almayı dusundugum bıseydı sagolsun varolsun.elıne saglık keselerıne bereket.

bu arada hedıyesını gonderelı 15 gun oldu ama ben gec kaldım yazmayı.emınecıgımı aramıstım ama buradanda tesekkur edıyım resımlerı koyamadım ama kırmızı bır zarf ıcınde noel babalı kutlama kartımızda yazan guzel dılekler eslıgınde tomy ruya arkadası gondermıs muzıklı ve almayı dusundugum bıseydı sagolsun varolsun.elıne saglık keselerıne bereket.

sağol canım benimopuyorumnanaktan
beğenmene çok sevindik oğlumla..Güzel günlerde kullanınn:asigim:

Gülay teyzemize ve Rüzgar kızımıza çok teşekkürler çok güzel şeyler almışlar. Çok ince düşünceli ve çok zevkliler. Birde müzikli kart yollamışlar çok şirindi, Rüzgar bebeğimizin şekerinide eklemişler sağolsunlar.

Eklentiler

• $IMG_1939.jpg
    $IMG_1939.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMG_1940.jpg
    $IMG_1940.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_1941.jpg
    $IMG_1941.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 86
  • $IMG_1942.jpg
    $IMG_1942.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
eveeetttt yeni hediyelerimizi ekliyorumm

tekrar teşekkürler cok cicoşlar :))

Gülay teyzemize ve Rüzgar kızımıza çok teşekkürler çok güzel şeyler almışlar. Çok ince düşünceli ve çok zevkliler. Birde müzikli kart yollamışlar çok şirindi, Rüzgar bebeğimizin şekerinide eklemişler sağolsunlar.
hediyeleriniz harikaaaa ...gülegüle sağlıcakla kullanın...

çok guzelmiş hediyeleriniz. saglıkla giysin minik prenses..

X