2009 Eylül bebekleri yılbaşı hediyeleri

hediyeleşmek ne kadar güzel
kalpleri yumuşatıp muhabbeti artırıyor
emeği geçen herkese teşekkürler
ben ve kızım çok mutlu olduk

tubacım cam sakızı coban armaganı beğenmenize cok sevindim canım iyi gunlerde kullansın ınsallah :))) bu arada masallah defne ne kadar da buyumus oyle sacları falan yerim ben onu tam toka takılcak duruma gelmisler yani:))

ємєℓ;10687219 .!.:
tubacım cam sakızı coban armaganı beğenmenize cok sevindim canım iyi gunlerde kullansın ınsallah :))) bu arada masallah defne ne kadar da buyumus oyle sacları falan yerim ben onu tam toka takılcak duruma gelmisler yani:))

sagol emelcim tekrar. zaten dün yolladıgın tokaları taktık hemen :))

sonundaaaa bizde kıymetli teyzelerimizden gelen hediyelerimizi eklediiiikk :)))
dilek ve emsalin hediyeleri izmirdeki görüşmeden ama çok güzeller görün istedim :))

Eklentiler

• 75 KB · Görüntüleme: 60
  • 94 KB · Görüntüleme: 61
  • 87,3 KB · Görüntüleme: 44
  • 73,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 87 KB · Görüntüleme: 66
gerçekten bu organizasyon çok güzel oldu.

emeği geçenlerin eline sağlık..

darısı onumuzdeki yılbaşına :))

sonundaaaa bizde kıymetli teyzelerimizden gelen hediyelerimizi eklediiiikk :)))
dilek ve emsalin hediyeleri izmirdeki görüşmeden ama çok güzeller görün istedim :))

hepsi çok güzelmiş güle güle giysin kuzucum inşallaahh

gerçekten bu organizasyon çok güzel oldu.

emeği geçenlerin eline sağlık..

darısı onumuzdeki yılbaşına :))

haklısın canım inşallahh

gerçekten bu hediyeleşme olayı çok güzel oldu....gamze hediyelerin çok güzel sağlıcakla kullanın...

canım arkadasım aysecim dun itibariyle hediyelerinizi aldık o kadar mutlu oldum heyecanlandım kı anlatamam opuyorumnanaktan fırsatım olmadı oğlandan ne arayabildim ne buraya yazabildim ancak simdi ekliyorum . . . . . .bir suru sey yollamıssın canım inan hiç gerek yoktu ozellikle o tebrik kartına bayıldım çok incesin ....kızımı bile dusunmussun eksik olma.......iste hediyeleeerrr

sagolsun canım arkadasım kızıma da bir şapka ormus :)

oyyyy oyyy maşallah güzel günlerde giysin
hepsi birbirinden harikaa

çok teşekkür ederiz tubacım hepsi saplıkla huzurla giysin işallahh :)))

hepsi çok güzelmiş güle güle giysin kuzucum inşallaahh

haklısın canım inşallahh

sağol canım arkadaşım benimmmmm..... esramda öyle işallahh....

gerçekten bu hediyeleşme olayı çok güzel oldu....gamze hediyelerin çok güzel sağlıcakla kullanın...

evet ayşecim süpper bi organizasyon buna vakit harcayan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.....

gamzem hediyelerin kralının sen almışsın heheee
güle güle kullansın prensesssss

düşünüp alanlar sağolsun canım daha iyileri tüm yavrularımızın olsun işallahh.....
sende sağol bu arada iyi dileklerin için :)

bizde bu sabah hediyelerimizi aldık geçen sene bu zamanlar fasulye tanem diye seviyordum şimdi büyüdüde hediye alır oldu. çok teşerkkürler betül&ela
grnt014j.jpg

grnt015p.jpg

grnt019g.jpg

grnt017u.jpg

grnt018a.jpg

Kuzucuklar ilk hediyelerini ilk arkadaşlarından aldılar, çogu birbirini tanımasada onlara bugunleri anlatmak çok guzel olacak. Hepsinin bahtı & şansı açık olsun

ємєℓ;10750478 .!.:
canım arkadasım aysecim dun itibariyle hediyelerinizi aldık o kadar mutlu oldum heyecanlandım kı anlatamam opuyorumnanaktan fırsatım olmadı oğlandan ne arayabildim ne buraya yazabildim ancak simdi ekliyorum . . . . . .bir suru sey yollamıssın canım inan hiç gerek yoktu ozellikle o tebrik kartına bayıldım çok incesin ....kızımı bile dusunmussun eksik olma.......iste hediyeleeerrr

sagolsun canım arkadasım kızıma da bir şapka ormus :)

ayy bende gelmedimi diye üzülüyodum...rica ederim canım ...nice yıllaraaaaaaaaaa..a.s.

X