Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben saniyeyle görüştüm yollucam meryemde bana yollucak emmeeee bidee listeye şu düzenlemeyi ekleyin herkeste tuba ya yollucak :)))))))))))))))
hay aklınla bin yaşa gamzem ne güzel fikir bu böyle ehehehe az daha kendimi acındırırsam valla öyle olacak sonunda ama biri bana eş olsun hadi sen ol kız sevabına senin kıza çok güzel bi hediye fikrim var
o zaman kim kime alıcaksa adresini sorsun o da cevaplasın .yoksa adresimizi verirsek karsı tarafın mesajı alıp almadığını nasıl anlarız dimi.mesela ben mawi ekim arkadasa alıcam ona msj atıcamda acaba herzaman giren bir arkadasımızmı.kafam karıştı ve tam anlatamadım sanırım anlatmak istediğimi.
ben saniyeyle görüştüm yollucam meryemde bana yollucak emmeeee bidee listeye şu düzenlemeyi ekleyin herkeste tuba ya yollucak :)))))))))))))))
Selam yaaa bende girecektim çekilişe, yeniyim gerçi ama zamanını kaçırmışım istersen seninle eş olalım hem bende Kocaeli'deyim 3. ayını bitirmiş bir kızım var ne dersin
delikafaduldenalkisalkisalkis
hay aklınla bin yaşa gamzem ne güzel fikir bu böyle ehehehe az daha kendimi acındırırsam valla öyle olacak sonunda ama biri bana eş olsun hadi sen ol kız sevabına senin kıza çok güzel bi hediye fikrim var
Selam yaaa bende girecektim çekilişe, yeniyim gerçi ama zamanını kaçırmışım istersen seninle eş olalım hem bende Kocaeli'deyim 3. ayını bitirmiş bir kızım var ne dersin
delikafaduldenalkisalkisalkis
hayırr sen bana adres gondereceksın canım:) ben tulaya gonderdım:)
meryem ne çabuk gönderdin yaaa ben daha ne alıcagıma karar veremedim:uhm:
kızlar 12.sayfada koyu yapıyorum buluşanları... haberiniz ola
kızlar 12.sayfada koyu yapıyorum buluşanları... haberiniz ola
kızlar ya feslehen yok en son 2 aralıkta girmiş topiğe tanıyan bilen var mı sanırım yeni katılmış aramıza