2009 Eylül bebekleri yılbaşı çekilişi :)

kızlar kim gelmiş kim gelmemiş 15ine kadar takip açısından eşi ile adres alıpveren lütfen desinki ben şunla görüştüm ok desin. listeyi ona göre tutalım.

ben saniyeyle görüştüm yollucam meryemde bana yollucak emmeeee bidee listeye şu düzenlemeyi ekleyin herkeste tuba ya yollucak :)))))))))))))))

o zaman kim kime alıcaksa adresini sorsun o da cevaplasın .yoksa adresimizi verirsek karsı tarafın mesajı alıp almadığını nasıl anlarız dimi.mesela ben mawi ekim arkadasa alıcam ona msj atıcamda acaba herzaman giren bir arkadasımızmı.kafam karıştı ve tam anlatamadım sanırım anlatmak istediğimi.

ben saniyeyle görüştüm yollucam meryemde bana yollucak emmeeee bidee listeye şu düzenlemeyi ekleyin herkeste tuba ya yollucak :)))))))))))))))

hay aklınla bin yaşa gamzem ne güzel fikir bu böyle ehehehe :p az daha kendimi acındırırsam valla öyle olacak sonunda ama biri bana eş olsun hadi sen ol kız sevabına senin kıza çok güzel bi hediye fikrim var :p

hay aklınla bin yaşa gamzem ne güzel fikir bu böyle ehehehe :p az daha kendimi acındırırsam valla öyle olacak sonunda ama biri bana eş olsun hadi sen ol kız sevabına senin kıza çok güzel bi hediye fikrim var :p

Selam yaaa bende girecektim çekilişe, yeniyim gerçi ama zamanını kaçırmışım istersen seninle eş olalım hem bende Kocaeli'deyim 3. ayını bitirmiş bir kızım var ne dersin

delikafaduldenalkisalkisalkis

o zaman kim kime alıcaksa adresini sorsun o da cevaplasın .yoksa adresimizi verirsek karsı tarafın mesajı alıp almadığını nasıl anlarız dimi.mesela ben mawi ekim arkadasa alıcam ona msj atıcamda acaba herzaman giren bir arkadasımızmı.kafam karıştı ve tam anlatamadım sanırım anlatmak istediğimi.

sık sık giriyorum cnm genelde geceleri msjı nı aldım en kısa zamanda dönücem sana

baharcım ben ummuyeyle görüştüm adresimi falan verdim gülayda görüştüm adresini aldım ammmaaaaaa kimin adına göndereceğimi halen demedi ya KADINLAR KULUBÜ MYSWEETGIRL YAZCAM yada SARI ÇİZMELİ MEHMET AĞA zemuszemus

Selam yaaa bende girecektim çekilişe, yeniyim gerçi ama zamanını kaçırmışım istersen seninle eş olalım hem bende Kocaeli'deyim 3. ayını bitirmiş bir kızım var ne dersin

olur tatlım neden olmasında sen de bağa bakim hangi bankada bankacısın? ben eski garantiliyim izmit şube sennnnnn?

eheheheee hoşuna gitti demi kerataaa :)))))))))))) :roflol::roflol:
şekerim valla kabul ver adresini valla yollucam sana hedaaye doğa'mızdan kıymetli değil herhalde gönlüm elvermiyo böle sap gibi ortada kalmana :)))))))) :roflol::roflol:
ama benim kıza güzel hediye fikrin bayaa bi midemi buşandırdı kızım ne madik atçan bana gene merak ettim doğrusu haaaaa :))))))))))))))))))) :roflol::roflol:

yapma kardeşim kendine bunu!!! bak iyi düşün.. benim kızıma alacağı hediyeyi bi bilsen değil topiği siteyi terkedersin yaa :))))))) :roflol:

hayırr sen bana adres gondereceksın canım:) ben tulaya gonderdım:)

hehehehee seve seve meryemciiiiimmm :)))
canım ya face de varsan bana adını göndersene... yada sen beni bulll çok merak ediyorum ali tunacığı bennnnnnn ve senide tabii :))) :asigim:kaydirigubbakcemile5

meryem ne çabuk gönderdin yaaa ben daha ne alıcagıma karar veremedim:uhm:

valla bizim orda derlerkiii akıllı bulup göresiye deli aldıda giydiii :))))
ahanda kaldık sap kimin saman kimin orta yirdeeee :)))))))
cidden yaa ne alıcaz demi bide o durum varr....
işallah saniyeciiimin gönlüne göre bişiyler bulurum yaaa hatıra kalıcak önemli bişiy sonuçta.... :))))

kızlar ya feslehen yok en son 2 aralıkta girmiş topiğe tanıyan bilen var mı sanırım yeni katılmış aramıza

X