2009 Eylül Anneleri

günaydınnnnnnnnnnnnn dün akşam sohbet vardı bizdee baya kalablıktık gıybetle ilgiliydi .baya etkiliydi yaniii

duru ya yanı emınım oda cok begenıcek....ahh ahh bızım zamanımızda nerde bu guzel seyler hıc bırı yoktu....yınede ozluyorum eskı gunlerı(

sümeyyemm.....boynum tutuldu gözleirm kamaştı demişsin...bu kadarına şükret benim gibi teknoloji özürlü ancak bu nu yapabıldı...bugun ogrendım cevırmeyıde gec oldu ....

merhaba hanımlar çoluk çocuk ne yapıyosunuz neydiyosunuz sümeyye ohh geziyosun birde nispet yapar gibi fotoğraf koyuyosun aylin sizinkileri görnce egemen gözüme ufak görünüyo ya minik mi kaldı benim yavrum

nasilsiniz kizlarrrrrr
hepinizi cok ozluorum takip ediyorum ama yazamiorum
kendiinize cok iyi bakin kocaman opuldunuzzzzzz

iyiyiz canım arada gırıyorsun yıne ozletmıyorsun kendını...
resımlerıme yorum yapmıssın tesekkur ederımm ılgı ve alakan için...

merhaba hanımlar çoluk çocuk ne yapıyosunuz neydiyosunuz sümeyye ohh geziyosun birde nispet yapar gibi fotoğraf koyuyosun aylin sizinkileri görnce egemen gözüme ufak görünüyo ya minik mi kaldı benim yavrum

hımm onlar bıraz fazla yıyen cınsınden sanırımm...yapı meselesi üzülme ben napıyım duruyu gördün...minnacıkk...seninkiler normal...bebklerden biri arkadaşımın oğlu...diğeri kel şişko olan eşimin halasının torunu...benimde asla oyle tombul cocuklarımın olmıcak sanırımm...amann saglıklı olsunda...

gündüz uykusu keşke hep böyle olsa ikisinin birden uyuduğu nadir anlar :))

Eklentiler

• $Fotoğraf0383.jpg
    118,8 KB · Görüntüleme: 18
  • $Fotoğraf0384.jpg
    111 KB · Görüntüleme: 28
nazan maşşallah oğluşların çok tatlı ya... insanın tekrar çocuk yapası geliyor bunları görünce...

cuma günü benim arkadaşımında oğlu oldu onu görmeye gittik.. anacım ne kadar küçük geldi gözüme .. sanki Bade hiç o kadar küçük olamamış gibi...

eee kolay değil tabi iki çocuk allah kolşaylık versin anacım..
aylinim yarım yamalak göz attım çok güzelsiniz anacım maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…