2009 Eylül Anneleri

vayy aslanım benim bende bugün oruç tutacaktımama saati kurmadım nasılsa eymen 3-4 gibi uyanıyor diye uyanmadı sıpa gülsem mi ağlasam mı bilemedim

aylin kız o nasıl rüya hayrolsun inşallah.. ama hepsinden kurtullmuşsun demek ki sıkıntıların gitmiş...

günaydın hanımlar iyi haftalar ilk evden çıkışımız yaşlıları ziyaret dedem ananem

Eklentiler

• $CIMG1941.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 16
nasilsinizzzz
ayyyyy ben kafayi yemek uzereyim erdenay butun sinirlerimi hoplatiyor sinirlarimi zorluor
hicbisey yemior
kahvaltiya ne veriosunuz kizlar siz bnmki khvt yapmio artikkkk(((((((
ben cis egitimini tammlamisdim sadece uyurken bagliodum kardesi oldu herseye tekrar bastan basladim(((((((((((((
vayy aslanım benim bende bugün oruç tutacaktımama saati kurmadım nasılsa eymen 3-4 gibi uyanıyor diye uyanmadı sıpa gülsem mi ağlasam mı bilemedim
benim esimde tuttuyor sumeyyeee ne demisler
ne itte guvencen nede cocuga...

kahvaltı olayını çözemedik biz hala ekmek pekmez peynir yumurta sarısı falan karıştırıyorum bazen krep yapıyorum onu kendi kopara kopara yiyo ayranla arada sucuk kızartıyorum çatala takıyo yiyo ama doyacak kadar değil süt bisküviyi itiraz etmeden yiyo

off off yemek yedirmek benim için büyük dert.. kahvaltıda sadece yumurta yiyor.. bazen haşlanmış bazende peynirli omlet yapıyorum..
çiş eğitiminde zamanı geliyor ama ne zaman başlasak ki..
bade artık kakası ve çişi gelidğinde söylüyor ama hadi tuvalee yapalım dediğimde hayır bezime yapacam diyor.. biziim bu eğitim uzayacak gibi geliyor bana ama hayırlısı..

bizimki genel olarak iştahsız bu aralar şekere düştü topitop diyor başka bişey demiyor. eymen sulu yemektense kuru eline alıp yiyeceği şeyler seviyor patates kızartması köfte balık tavuk ama çorba yediremiyoruz

biz en azından haydi tuvalete gidelim dediğinde kabul ediyor ama tuvalette bişey oturuyoruz kalkınca hoppp beze

bade canı isterse tuvalete yapıyor çişini sonra çok seviniyor alkışlıyoruz falan ama arkası gelmiyor.geçen gün giyinmek istemedi bende her çişi geldiğini farkettiğimde tuvalete götürdüm.. üçünden sonra anne bezimi tak dedi işine gelmedi sıpanın..

Son düzenleme:
bade çorba yiyor ama seçeneğimiz sınırlı.. tarhana çorbası yada tavuklu şehriye.. onun dışında başka çorba kabul etmiyor..genelde bade de kuru yiyecekleri seviyor.. gerçi bu aralar hiçbirşey yemiyor ne köfte, ne patates.. lahmacun ve pide seviyor onları yiyor hanım..ne yapacağımı şaşırıyorum hiçbir yemeği kabul etmiyor..
birde önüne koyduğumda iğrenççç demesini öğrenmiş deli ediyor beni...abur cuburlada pek arası yok.. arada çubuk kraker yiyor yada kahvaltılık gevrek..

bizimkide tam abur cubur hastası bisküv, kek şeker jelibon hastası .sevgililer günü için çanta aldı eşim ama birlikte aldık evlilikte hediyenin anlamı yokki o aldı parasını birlijkte ödüyoruz işte.maksat düşünmesi bende kıgıladan kazak aldım arada fiyat farkı oldu ama öpücükle kapatırım dedim

bazen yesede abur cubur yese diyorum ama yok işte.. diyet yapıyor sanırım sıpam..
bugün eşimin doğum günü hiçbirşey almadım adamcağıza cezalı...benim doğum günümde o bana ayaküstü son dakika bir gömlek almış bende onu cezalandırdım bu sfer.. hiçbirşey yok..

hele şükür gelebildim yanınızaa...çok yoğundum kızlar ya geçmişe bakamadımm...hayır işlerine el attımda birazcık bi arkadaş var günden iş arıyor...kocası veya kendıne bende uğraşıyorum onun için bakalımm...hayırlısı....sevıyorum boyle ıslerı kızlara dıyorum cennetı hakedersem sırf bu yüzden ...

pasta alırım canım..bade seviyor mum üflemesini.. ama o da haketti canım ben ona yıllardır özenirim her hediyesine o doğum günüm olduğu gün akşam 6da almış bir gömlek gelmiş.. oda azcık düşünsün demi.. almak için almasın..

badeyi paket yap ver kucağına al sana hediye diye..bende dayanamıyorum ama geçen kayınpedere bile eşim gerek yok dedi bende doğum günü kutluyorsanız aklınıza geldiyse hediyesinide al esik işi sevmem ben .

biz iyiyiz çok şükür kutlama yapmıcaz yine gececi zaten ama düzeldik sayılır annemleri getirid ctesi akşamı sıkıldım diye pazarda hem onları eve bıraktık hem dedemlere gittik 1-2 saat te olsa dışarı çıktım annemlerle olunca daha iyi anladım yuvama alışmışım onlarlada yapamam huyum suyum değişmiş yok ne kadar kızsamda allah yuvamı bozmasın iyi kötü böyle bişeymiş evlilik ne ediyim

ah şu para olmasa herşey onun yüzünden oluyo bunu anladım

ohoooo...
bizim arkadaşların kardeşleri doğmuş bile maşallah maşallah :)
kızlar tuvalet için başlamışsınız bile öyle mi :)
aslında ben üşenmesem benimki yapıyor gayet güzel ama ev soğuk yaa..
doğalgazlı ama dubleks olduğu için koridorlar, banyo falan yanmıyor..
bu sefer de soğukta donları indir kaldır indir kaldır... zor oluyor...
ilkbaharda çabucacık öğreniriz inşallah napalım artık...

bu arada sizleri çok özlüyorum ama ev kadını olmak çalışmaktan daha zormuş....

ilk günaydında benden olsun bugün..
sevgililer gününüzde kutlu olsun hanımlar...
merve hoşgeldin canım.. bizde daha başlamadık çiş eğitimine başlarız nasılsa acelesi yok dediğin gibi evler ısınsın önce. bu sene çok soğuk zaten hasta etmeyelim kuzuları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…