2009 un en güsel anne adayları hepinize günaydına.s.
delfindora,mozijiku ve diğer arkadaşlar nasılsınız bakalım?
bulantıları başlayan arkadaşlar varmı?:bbo:neler yapıyosunuz bulantılar için?
delfindora sen çatlaklar için phytolastil kremi mi kullandın ampul olanı mı?
Bulantılarım her geçen gün artarak devam ediyor olsa da, ben kendimi daha iyi tanıdıkça bunlarla daha iyi başedebileceğime inanıyorum.
1. Sabah yataktan kalkmadan bebe bisküvisi, ekmek, peynir, yani o an midem neyi kaldıracaksa ondan azıcık atıştırıyorum. 1-2 dakika bekliyorum, sonra kalkıyorum.
2. Kahvaltımı geciktirmeden yapıyorum ve omlet tarzı yağlı yiyeceklere dokunmuyorum
3. Suyu yemek sırasında değil yemek aralarında içiyorum
4. Çantamda sürekli grissini bulunduruyorum. Bir anda bulantı bastırırsa midenin suyunu alıyor, bir süre rahatlatıyor.
5. Gaz yapan hiçbir yiyecek yememeye çalışıyorum. Bugün öğle yemeğinde karnabahar vardı. Bayılırım normalde. Korkarak 2 kaşık aldım, burnumdan geldi.
6. En çok tercih ettiğim yiyecekler yoğurtlu yemekler, patates ve makarna. Tabii tamamı yağsız. Çok sevdiğim birçok yemek midemi kaldırıyor artık.
Neyse ki benim stoklar sağlam. Kolay kolay aç kalmaz bebişcokacimcoook
bende aranızdayım eylül 2009 annesi olacakmışım bugün öğrendim :)
sizlerden öğrenecek ne çok şey varmış ya.ben 4 haftalık hamileymişim ve maalesef bilmeden sigara içtim inşallah bebege bişey olmamıştır dua edin
Aramıza hoşgeldin canım. Hamileliğini öğrenmeden (adet gecikmesi olmadan) önce yaptığın hiçbir eyin bebeğine zarar verme ihtimali yokmuş. İçini ferah tut.
Ben dün öğrendim bebeğim olucağını. 5 haftalık bakalım yarın doktora gidicem. Benimde midem bulanıyor bide ağrıyor arada sonra geçiyor. Bebeğin hayırlı olsun burko
Sağol canım. Senin de bebeğin hayırlı olsun. Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.
yanlız kızlar goguslerim o kadar hassaslastı kı dokunamıyorum . . . .bunun dısında pek sorunum yok ....sabahları ve aksamları birer bardak sutumu iciyorum......gunde 4 kez yumurta yiyorum.......cantama bir poset attım içinde fınduk kuru uzum kayısı ve dut kurusu var ogun aralarında bunları atıstırıyorum . . . .birde her sabah iki yemek kasıgı pekmez içiyorum :) . . . . . .aksam yemegimin yanında mutlaka bol yesillikli salatam oluyor . . . . . .bunun dısında normal ekmek yerine kepekli ekmek tuketmeye basladım........meyva yemegi de unutmuyorum tabiii
Vay bemirmirmirmirHayal gibi geliyor bana bunları yiyebilmek.Süt..pekmez.....offf kalktı yine midemkafamçokkarıştı