2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yanlız kızlar goguslerim o kadar hassaslastı kı dokunamıyorum . . . .bunun dısında pek sorunum yok ....sabahları ve aksamları birer bardak sutumu iciyorum......gunde 4 kez yumurta yiyorum.......cantama bir poset attım içinde fınduk kuru uzum kayısı ve dut kurusu var ogun aralarında bunları atıstırıyorum . . . .birde her sabah iki yemek kasıgı pekmez içiyorum :) . . . . . .aksam yemegimin yanında mutlaka bol yesillikli salatam oluyor . . . . . .bunun dısında normal ekmek yerine kepekli ekmek tuketmeye basladım........meyva yemegi de unutmuyorum tabiii

teşekkür ederim canım eee hamilelik nası gidio uzun zamandır yoktun canın bişiler çekiomu?:CüvCüv:

Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi
1- burko(burcu)...................24 Kasım..................2 Eylül

2- pushing(zeynep):)..............27 kasım ................3 eylül
3-bengiii(Emel).....................3 Aralık..................8 Eylül
4- açeyla.............................30 Aralık.................6 Eylül
5-kedinihal............................2Aralık...... ..........8Eylül
6-delfindora........................27 Kasım................3 Eylül
7-Candy5............................28 Kasım................4 Eylül
8-ayderim...........................24 Kasım................2 Eylül
9-zeynepsz..........................3 Aralık.................8 Eylül
10-telli..............................27 Kasım.................3 Eylül
11-farsena..........................28 Kasım.................4 Eylül
12-aylin20..........................29 Kasım.................5 Eylül
13- Yasemin-66....................7 Aralık.................13 Eylül
14-Mozijiku ........................1 Aralık...................7 Eylül
15-MadLen ..........................9 Aralık.................15 Eylül
16-Okyanus84.......................1 Aralık...................7 Eylül
17-cntz_06...........................1 Aralık..................7 Eylül
18-m.reyyan.......................................... ..........13 Eylül

merhaba canım evet yoktum internettimizde bir saorun vardı ancak giderildi :) . . . .valla simdilik cok rahat gidiyo :) henuz bulantım ve kusmam yok . . . . .iste bir tek goguslerimde hassasiyet var dokunamıyorum cok sızlıyo onun dısında bu ayın 24 unde benim kontrolum sanırım 6 haftalık olmus olcak o zaman hep dua ediyorum zaten bebisimin kalp atısını goreyim diye . . . . . .senin nasıl geciyo canım

oh ne güzel valla bunları bende yesem bari sabah kahvaltı hazırlayamdımbulantımdan dolayı komşuma rica ettm o da sağolsun hazzırladı ama ben 2 bardak süt içiorum bir tanede yumurta meyve özellikle elma bebeğin bağışıklık sistemi için önemli bu kadar onun dışın pek ekstra dikkatim yok sen benden iyiymissincokacimcoook

çok tşk ederim kızlar... Pazartesi bi gelse rahatlıcam keseyi görebilirmiyim ozaman sizce

Ama bu listede ben yokum((((
SAT : 20 Kasım Tahmini doğum tarihi : 27 Ağustos

diekçim geldinmi bende senin gibiyim artık sabahları mide bulantım başladı afedersin istifar etmeden yapamdım çok berbat bişi sen nasıl nası gidio

çok tşk ederim kızlar... Pazartesi bi gelse rahatlıcam keseyi görebilirmiyim ozaman sizce
görünmeyebilir canım çünkü kese 5-6 haftalık gibi görünüyo kalp atışıda 8 . haftaya kadar duyulmaması normal senink,i şuan daha çok küçük ama pazertesi belki büyür baya ozaman görebilirsin yan, allah hakkında hayırlsnı versin canım:CüvCüv:

diekçim geldinmi bende senin gibiyim artık sabahları mide bulantım başladı afedersin istifar etmeden yapamdım çok berbat bişi sen nasıl nası gidio

Geldim geldim canım. Günü bitirdim ve çok şükür evimdeyim:))
Valla bulantı olayı berbat gidiyor. Önceden sadece sabahları oluyordu , sonraları öğleye kadar sürmeye başladı . Son iki gündür her zaman var bulantım. Yani benimki gitgide arttı.
Sabahları uyanır uyanmaz pencereye koşuyorum öğürmek için. Berbat bişey yani.Umarım seninki artmaz canım...

GELDİM CANIM GELDİMşakkıdıBEN ZATEN NETE GİRDİM Mİ İKİ TOPİĞİ BİRDEN AÇIYORUM. HANGİSİNE YAZSAN CEVAP VERİRİM YANİŞeniz

hoşgeldin canım aramız a allah tamamana erdirsin iyik üstüne alınmıssın :):1hug:

benim bebişimde eylülün ilk günlerinde gelecek inşallah. yaa sabredemiyorum gel eylül gelkaydirigubbakcemile2

benim bebişimde eylülün ilk günlerinde gelecek inşallah. yaa sabredemiyorum gel eylül gelkaydirigubbakcemile2

gel tezkere gel tezkere bitsin bu hasret :) hoşgeldin canım aramıza zaman okadar çabuk geçiyor ki ozamn gelince ne kadar çabuk geçti diceksin am sana hakvermemek elde değil insan sabırsızlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…