- 15 Mayıs 2008
- 4.690
- 0
sağol canımm.. bak ben sana neler istediğini yazayım tek tek..
tam kan sayımı
kan şekeri
hbs. ag
anti hbs
anti hcv
anti hıv
toxo lgm-lgG
rubella lgm-lgG
tam idrar tetkiki
TSH neonatal TSH
bi çoğunun ne olduğunu bilmiyorum.. şimdi netden araştırıcam...
slm kızlar bende bugün doktora gittim daha 4 haftalık bebişim doktor 2 hafta sonra gel dedi şimdi bişey belli olmaz dedi 26 ocakta randevum var artık 6 haftalık olacak kısmetse kalp atışlarıda duyulumu ozaman
merhaba canım geldim isteeeee:1hug: ya sorma bir haftadır internetimde sorun vardı bugun duzeldi o kadar sinir oldum ki . . . .aklım hep burdaydı ınan senağlama dedim kızlar ne yapıyor ne ediyorlar ne zormus internetsiz olmak yaa insan herseyden bi haber . . .neyse ki kavustum artık sizlere :Saruboceq: eeeeee neler var neler yok bakalım herkesin bebişleri iyi mi ?
merhaba canım oncelikle bebisin hayırlı olsun :1hug: ve saglıklı bir sekilde kucagına almak nasip etsin insallah . . . . .evet canım 6. haftadan itibaren kalp atıslarını duyabiliyosun
merhaba kızlarkızlar kendimi çok kötü hissediorum kasıklarım va böbreklerim müthiş derecede sancıyo napabilirim ? bide içimde kasılmalar oluo
Merhaba arkadaşlar bende kısmetse eylül annesi olucam ... şuan kan değerime göre 3 haftalık daha çok yeni... Hiç belirtim yok kızlar yaa sizde de böylemiydi..?
Canım o şekilde kasılmaları bende yaşıyorum sık sık. Bacaklarının arasında yastak al.
Onunla karnına çok ta baskı uygulamadan yatmayı dene. İyi geliyor.
Çok geçmiş olsun....
Merhaba arkadaşlar bende kısmetse eylül annesi olucam ... şuan kan değerime göre 3 haftalık daha çok yeni... Hiç belirtim yok kızlar yaa sizde de böylemiydi..?
hoşgeldin canım allah tamamına erdirsin :) benim ilk ayda hiç belirtim yoktu şu 6+5 günlük oldum şimdide yavaş yavaş başladı mide bulantım filan bence senin belirtiler için çok erken çünkü daha çok yeni :)Merhaba arkadaşlar bende kısmetse eylül annesi olucam ... şuan kan değerime göre 3 haftalık daha çok yeni... Hiç belirtim yok kızlar yaa sizde de böylemiydi..?
Hayırlı olsun canım tebrik ederim. Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
İlk 3 haftada seninde dediğin gibi pek belirti olmuyor hiç endişe etmene gerek yok.Asıl belirtiler 6. haftadan sonra başlıyor.
hoşgeldin canım allah tamamına erdirsin :) benim ilk ayda hiç belirtim yoktu şu 6+5 günlük oldum şimdide yavaş yavaş başladı mide bulantım filan bence senin belirtiler için çok erken çünkü daha çok yeni :)
HOŞBULDUK CNMkaydirigubbakcemile5 HERKES ÖYLE DİYO DA GEL BANA ANLAT İŞTE ÇOK ZOR BULDUM BİŞEY OLACAK DİYE KORKUYORUM HEP ALLAHIM İNŞALLAH KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER :CüvCüv:
inşallah canım allah hepimizin hamileliliğini tamammına erdirsin :) sat kaçtı canım senin
:CüvCüv:
daha çok yeniymiş canım neyse bi kere daha gözün aydın allah tamamına erdirsin :)14 ARALIK CANIM KAN DEĞERİM DE 129,64 ÇIKTI 2-3 HAFTALIK FALAN GALİBA :1hug: