2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım tavsiyelerin için. Pek tatlı aramıyorum zaten. Umarım yakın zamanda bu dönemi atlatırım da ben de bebeğim için birşeyler yemeğe başlarım. İlk 3 ay konusunda haklısın onda bir etki yaratmaz ama beni daha halsiz bir duruma düşüreceği de kesindirsenağlama

doktorunla konuştun mu canım belki bulantın için birşeyler verir ya da beslenme takviyesi için vitamin falan

erken dönemde ikizlerden birini ya da ikisini birden kaybetmek. erken doğum düşük kilolu doğum. doğum ya da sonrasında bebeklerden birini ya da her ikisini kaybetmek. ciğerlernin gelişmemesi bunun gibi bir sürü şey iştesenağlamasenağlama

doktorlar biçok şeyi garantilemek için söylüyo, buradaki, bazı arkadaşlar hatırlarlar belki, benim önceki dr um bana neler demişti, test yapmıştım 2. çizgi silik çıkmıştı ama regl günüme vardı, neyse regl günümde yaptım daha belirgindi 2. çizgi, ertesi gün dr u aradım, bana regl gününü 1 hafta geçmeden yapılan testler negatif dedi, tabi bende bir hayal kırıklığı, bir yıkılma anlatamam, sağolsun burdaki arkadaşlar moral verdiler bak şimdi 6+6 kaydirigubbakcemile5 mozijiku hatırlıyormusun

tabiki canım sen nasıl rahat ediceksen öyle yap bencede. Ayrıca düşünmen gereken 1 kızın daha var onuda unutma. Seni üzgün görmesin.

yok canım kızıma yansıtırmıyım hiç. onun yanında hep güler yüzlüyüz zaten. o da pek tatlı bu aralar sürekli karnımı seviyor öpüyor. iyi bir abla olacak inşallah.Şeniz

doktorlar biçok şeyi garantilemek için söylüyo, buradaki, bazı arkadaşlar hatırlarlar belki, benim önceki dr um bana neler demişti, test yapmıştım 2. çizgi silik çıkmıştı ama regl günüme vardı, neyse regl günümde yaptım daha belirgindi 2. çizgi, ertesi gün dr u aradım, bana regl gününü 1 hafta geçmeden yapılan testler negatif dedi, tabi bende bir hayal kırıklığı, bir yıkılma anlatamam, sağolsun burdaki arkadaşlar moral verdiler bak şimdi 6+6 kaydirigubbakcemile5 mozijiku hatırlıyormusun

biz de yaşayıp göreceğiz. inşallah boşuna üzülüyorumdur. ve bebişlerimi sağ salim kucağıma alırım. resimlerini de burda paylaşırım. muhtemelen siz daha doğurmamış olacaksınız. moral olur sizlere de hihoyyyt

Hatırlamazmıyım canım ya. Çok moralini bozmuştu o doktor senin :eek:klava: bugünlerine şükür tatlım

yok canım kızıma yansıtırmıyım hiç. onun yanında hep güler yüzlüyüz zaten. o da pek tatlı bu aralar sürekli karnımı seviyor öpüyor. iyi bir abla olacak inşallah.Şeniz

oyyyy kıyamam ya. O şimdiden abla olmuş baksana :emir_bebek:

erken dönemde ikizlerden birini ya da ikisini birden kaybetmek. erken doğum düşük kilolu doğum. doğum ya da sonrasında bebeklerden birini ya da her ikisini kaybetmek. ciğerlernin gelişmemesi bunun gibi bir sürü şey iştesenağlamasenağlama

slm arkadaşım ne kadar olumsuzluklar varsa sıralamışsın vallahi hep bu taraftanmı bakıyosun canım şu anda senin gibi olmak isteyen binlerce kadın var evlat sahibi olabilmek için uğraşan rabbim sana nasip etmiş hemde iki tane birden ne güsel,beraber yürüyecekler beraber büyüyecekler bir mucize onlar ya allaha teslim ol yeter rabbim onların ikisinde ruhunu yarattıysa eger gelir dünyaya canım sen merak etme hamilelikten dolayı hormanların değişmiş o yüsden böylesin canım ben elimi karnıma koyup kuran okuyorum çok rahatlatıyor beni,sen de dene a.s.

slm arkadaşım ne kadar olumsuzluklar varsa sıralamışsın vallahi hep bu taraftanmı bakıyosun canım şu anda senin gibi olmak isteyen binlerce kadın var evlat sahibi olabilmek için uğraşan rabbim sana nasip etmiş hemde iki tane birden ne güsel,beraber yürüyecekler beraber büyüyecekler bir mucize onlar ya allaha teslim ol yeter rabbim onların ikisinde ruhunu yarattıysa eger gelir dünyaya canım sen merak etme hamilelikten dolayı hormanların değişmiş o yüsden böylesin canım ben elimi karnıma koyup kuran okuyorum çok rahatlatıyor beni,sen de dene a.s.

saol canım dediğini deneyeceğim. benim kızımdan önce bir kaybım vardı. kızımda 37. haftada doğmuştu. o yüzden biraz tedirginim sanırım hormonların da etkisi var. bir de okuyunca sanki bana da olurmuş gibi geliyor. okumamaya çalışıyorum ama kendimi alamıyorum. perşembe günü içim biraz daha rahatlar inş.:Saruboceq:

ben iyi sayılırım. bulantım falan yok. iştahım çok açık ama ikiz oldukları için bir sürü komplikasyon olabilirmiş. okudukça moralim bozuluyor. habire ağlıyorum napcam bilmiyorum:uhm:

Canım şimdiden bunları düşünüpte moralini bozma . Ağlamanın , üzülmenin şu an için hiç birşeye faydası yok. Sen çok şanslı bir annesin bence bunun kıymetini bil. Ortada hiç birşey yokken (ki Allah korusun hiç bir zaman olmasın) üzülüp ağlamakta neyin nesi???:uhm::uhm:
Kızarız bak sana üzme bakayım bizim dünyalardan tatlı ikizlerimizi :nazar::nazar::nazar:
Burda hep birlikte onlar için dua edicez , Allahın izniyle de sağlıklı bir şekilde ikisi birden
dünyaya gelecek onların:lepi:

Canım şimdiden bunları düşünüpte moralini bozma . Ağlamanın , üzülmenin şu an için hiç birşeye faydası yok. Sen çok şanslı bir annesin bence bunun kıymetini bil. Ortada hiç birşey yokken (ki Allah korusun hiç bir zaman olmasın) üzülüp ağlamakta neyin nesi???:uhm::uhm:
Kızarız bak sana üzme bakayım bizim dünyalardan tatlı ikizlerimizi :nazar::nazar::nazar:
Burda hep birlikte onlar için dua edicez , Allahın izniyle de sağlıklı bir şekilde ikisi birden
dünyaya gelecek onların:lepi:

amin canım dualarınızı hissediyorum. ama işte annelik kaygıları. korunurken hamile kaldığım halde yani çocuk istemediğim halde. içimde olduklarını öğrendiğim anda sanki yıllardır onları bekliyormuşum gibi hissettim. ve onlardan ayrı kalma ihtimali düşünmek bile çok kötü. beni en iyi siz anlarsınız:teselli:

çok mutluyum.bebeğimin kalp atışlarını duydum rahatladım.

ben duyamadım hala canım ya... çok korkuyorum ve içim rahat değil, cuma gitmiştim kontrole, ^6+2 idi o zamn duyamamıştık, seninle sürecimiz aynı, ne güzel canım ya, inşallah hep böyle güzel geçer süreç

yakında duyarsınız kızlar merak etmeyin.çok güzel bir duygu o pıtpıtları duymak,ben bugün duydum,

X