2009 Eyll Bebek odalar

gamma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
3.182
0
güzel annişlerin güzel bebekleri için yaptıkları güzel odalarının resimlerini paylaşalım...
bizim ki henüz yapım aşamasında...kaydirigubbakcemile3

benimde birkaç ufak eksikleri var, onları bu hafta tamamlayınca resimlerini çekip eklerim inşallah
odası hazır olanların resimlerini bekliyoruz

topik süper olmuş.. ben de bu hafta hazırlayacagim insallah. eksikleri var ama haftaya tamamlayip eklerim. birbirimizden fikir almis oluruz hem.:nazar:

ilk ben mi ekliyorum kizlar :)
bebislerimize hayirli ugurlu olsun odalari guzel guzel buyusunler misil misil uyusunlar icinde, hic gazlari olmasin insallah :)

Eklentiler

• $IMG_5869.jpg
    $IMG_5869.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 106
  • $IMG_5873.jpg
    $IMG_5873.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 91
  • $IMG_5874.jpg
    $IMG_5874.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 113
  • $IMG_5880.jpg
    $IMG_5880.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 102
  • $IMG_5876.jpg
    $IMG_5876.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 96
bebislerimize hayirli ugurlu olsun odalari guzel guzel buyusunler misil misil uyusunlar icinde, hic gazlari olmasin insallah :)

:nazar: maşallah tatlım pek güzel çok beğendim güle güle uyusun büyüsün Ali bebek

çok uyumlu, çok hoş bir oda olmuş :nazar:
güzel odasında; sağlıklı, mutlu, huzurlu günlerde uyusun, gülücükleri hiç eksik olmasın inşAllah..

Ebrucum bayıldım odaya, ozellikle de papilerini.. pıtı pıtı koşacak o ayakkabılarla uffffff düşünmesi bile güzel

ebru şahane olmuş odası yaaa, çok beğendim
maşallah, subhanallah
hayvan figürlü beğenmem normalde ama balık süper olmuş
hiç görmemiştim, genelde ayı, köpek flan olur
sağlıcakla gelsin ve eskitsin odasını

kızlar odamız küçük olduğundan eşyalarımız da küçük oldu. keşke kocaman bir odamız olsaydı... lojmanda olduğumuzdan elimizden geleni yapmaya çalıştık bizde. bakalım beğenecek misiniz.

odamıza giriş. odamızın bir kapısı bir de yatak odama açılan kapısı var.

gulay004.jpg

halımız

gulay013.jpg

yatağımız

gulay006.jpg

dolabımız (tek kapılı ama oldukça kullanışlı, iki askılı ve altında bir rafı ve çekmecesi var)

gulay005.jpg

gulay008.jpg

gulay009.jpg

duvar rafımız,

gulay002.jpg

gulay001.jpg

lambamız (kendim yaptım, yeşil küre zaten evde vardı, üzerlerini süsledim, uğur böceği odanın ana teması, he he :) )

gulay011.jpg

askımız ( paşabahçeden alındı )

gulay014.jpg

bebeğin odasından yatak odama olan geçiş, yani bebişin odasının iki kapısı var. yatak odama açılan geçişi de toplamını 1 tlye aldığım cam taşları silikonla duvarlara yapıştırarak değiştirmeye çalıştım, üzerine uğur böcekleri ve paşabahçe hediyelik paketlerinin üzerindeki aksesuarları astım.

gulay003.jpg

gulay012.jpg

BEBEĞıM SAĞLICAKLA BÜYÜSÜN ıÇıNDE....

Son düzenleme:
sağlıkla büyüsün bebeğin gülay...odan çok güzell... sade ve hoş ... banada öyle bir dolap lazım aslında...

gülay canım harika olmuş kızının odası bayıldım ben :))
bu kadar ufak bir yeri nasıl güzel ve iç açıcı bir hale getirmişsin helal olsun sana
benim oda kocaman ama hala boş ne yapacagımı bilmiyorum hala
keşke yakın olsaydık seninle sen gelir bana fikir verirdin ne güzel :)))
canımcım kızın odasında yatağında sağlıkla sıhhatle yatsın inşallahhh

süper olmuş yaa, çok beğendim valla
bende IKEA dan aldım mobilyalarımı filan
küçük odalara evlere IKEA ideal bir yer
lambasıda acayip şirin, maşallah, hamarat anne
sağlıcakla gelip büyüsün odasında kuzucuğun

ebru ve gulay cok guzel bebislerinizin odasi saglikli ve sihhatlice buyusunlerrrrrrrrrrrrr:nazar::nazar::nazar:

gülaycım çok güzel olmuş canım benım yaaa anne yeteklı olunca bebişin odasıda böle güzel oluyo prensısımız saglıkla uyusun odasındaaa

anacımmm ne kadar güzelk olmuş bayıldım vallahi..
umarım bizim de boyle guzel olur.. maşallah canım, allah içini dolu etsin :nazar:

X