2009 Eyll Anneleri... antalarmz hazr m?

bende bugun cantamı hazırlamaya basladımmmmm zemuszemus .....bitirmedim ama....nevresim takımı koydum kendim icin....ozel hastane ama yinede içime sinsin dedim kendi carsaflarımda yatayım.....3 adet buyuk boy kilot koydum....makyaj cantam ve ıslak mendilim =)))) su an için bu kadar . . . .parca parca eklemeye devam ederim artık

cicişler içinizde bi uyuz benmiyim daha çocuğun yatağı bile yok yaaa.... daha alcazda etçezde ben yıkancam ütülencemde ( bu arada ev boyancak doap yağılcak) dolaplar gelcek yerleşecekte oofff :)))) sıkıldım valla düşünürkn bile amma üşengeçmişim ben yaa :)))

ohooo kızım sen orada burada tatil yapcam gescem dersen benim yeğenim yataksız dolapsız kalır... :KK43:(

çantamız hazır bekliyoruz bakalım :)))) odamız hazır herşey hazır bi kızım eksik :))

Hiç birşeyim yok valla çantaya dair.Napcam onu da bilmiyorum ya.Gecelik alayım diyorum ama her yerde yazlıklar var ama neyse bebek gelirse onun eşyaları hazır. Ağustos sonuna doğru başlarım çanta yapmaya..

henüz ortada çanta falan yok anca odamızı hazırladık
birde daha kıyafetler yıkanıp ütülenmedi o yüzden de çanta hazırlayamadık
bakalım Allah kısmet ederse hafta içi yıkama ütüleme işini halledersem ilk iş çanta yapmak

çantamızda 2-3 ufak eksiğimiz dışında hazır inşallah

odamızın halısı ve perdesi eksik, yoksa herşey hazır
evin temizlik işinide kızkardeşlerime yaptırırsam haftaya içim rajat etcek inşallah

hazır benimde çok şükür...diş fırçamla macunumu koycam son gün tabii sezeryandan eğilipte fırçalayabilirsem :)

bende bugun bir takım daha almıstım hastane için oglusuma onu utuleyip cantamıza koydum....iki takım oldu yani....iki tanede penye battaniyeler takımların.....kendi cantamda hazır . . sanırım hersey tamam gibi :) . . . . .yanınıza nevresim almayı unutmayın kızlar . . .hastaneden veriyorda olsalar içim rahat etmez benim kendi çarsaflarımda yatmak en guzeli.......

bende ütü yaptım hafta sonu valizim değil ama bohçam hazır bir iki eksik var bir süre bohçada duracak koku falan sinmesin diye eylül başı valize transfer olacaklar

Ben dün bebişin çantasını hazırladım.Benimkileri de toparladım.Yalnızca valize koyması kaldı.Bu iş de bitti yani

kizlar yazilanlarin hepsini okudum ama hic hollandadan yazan bulamadim. turkiyede sartlar gerecler ne sekilde oluyor bilemiyorum ama burada bu kadar kabarik bir listeye gerek yok cunku eger normal dogum yapacaksaniz dogumdan iki yada uc saat sonra odayi bosaltmaniz gerekiyor( bir aksilik cikmazsa eger) bu benim ucuncu dogumum olacak insallah... ikisindede gittigim kiyafetlerle geri dondum..bebek icinde bir zibin takimi, tulum, battaniye yeterli oldu. diger butun herseyi hastane karsiliyor zaten sampuanindan cocuk bezine kadar..... ben sizin listelerinizden faydalanarak evde ne gibi eksiklerim var diye goz atiyorum...

listeleriniz cok guzel, ben yinede cantalariniza dijital ates olcme aleti koymanizi tavsiye ederim....

bizim çantamız hazır çok şükür 10 günü aşkın bir süredir :))
Allah ın izni ile kızımın gelmesini bekliyoruz şimdi
yanlız karar veremedim hastaneye giderken portbebe yi yanımıza almalımıyız acaba ??
kucağımda taşırım ben yavrumu ama arabada sarsılıp yanlış bir şekilde tutmak falan istemem
ondan getirme daha sağlıklı diyenler var düz zemin olduğu için
siz ne dersiniz acaba hastaneyimi arayıp sorsam

emsalcim benim bildigim bebekler portbebe yada anakucagı ile hastaneden çıkartılıyor hatta yurtdışında mecburi. Bence kucagında olmasındansa portbebede olsun en fazla portbebeyi kucagına alırsın.

emsalcim benim bildigim bebekler portbebe yada anakucagı ile hastaneden çıkartılıyor hatta yurtdışında mecburi. Bence kucagında olmasındansa portbebede olsun en fazla portbebeyi kucagına alırsın.

canımmmm teşekkür ederim
doğuma giderken götüreyim o zaman portbebeyide
azcık bakındım anakucağı yenidoğan bir bebek için uygun değişmiş yada oto koltukları hastaneden çıkarkenn
ben akşama portbebeyide çıkarayım hazır olsun bariii :)))

X