2009 Eyll Anneleri... antalarmz hazr m?

gecelik sart benımde sezeryan olucak ılk 5-6 saat yatırıyorlar ve sonda oluyor.ılk ayaga kalktıktan sonra degıstırdık hep arkadaslarımı cok dogum yapan oldu bu ara etrafımda.

kızlar ben ilk doğumumu 6 yıl önce yaptım şu an hastane şartları nasıl bilmiyorum ama normal doğum yaptım zaten doğuma girerken hastane önlüğü giydiriyorlar...doğumdan sonrada pijamamı giymiştim öyle alttan muayene etmediler sadece 1 kere hasta bezini değiştirdiler..gecelik acaba yatar kalkarken açılırmı diye tereddütteyim..

kızlar ilk dogumumu sezeryan yapmıstım.....sezaryan yapacak olanlar pijama almasın hiç yanlarına çunku kullanamayacaklar.....ameliyathaneden cıktıgınızda zaten çıplak oluyorsunuz 6 saat serum veriliyor size o esnada yatıyorsunuz surekli ve alta birsey giydirilmiyor...pijama dikis yerlerini acıtır...sonrasında yurumek için kaldırıldıgında kilodunuzu giyorsunuz oda hani su kocaman gobek ustu kilotlar var ya onlardan iste....

canım benim eltim doğum yaptı 2 gün sonra 1 hafta olacak bebeği emmedi sütü gelmedi
pompa ile denedik hemen göğüsü açıldı süt gelmeye başladı ve bebek emdi
pompalarında uzuzları var canım otomatik ve manuel olanları manueller 5-10 lira bişey çok basit bir görünümü var nelere para vermiyoruz ki ama bir yakınında varsa pompa alma

hadii yaaa, iyi o zaman alayım pompadan, nasılsa ilk çocuğumuz, şimdi çok kullanmasak dahi bir sonraki çocuğa saklarız, sağol yaaa, akıl akıldan üstündür opuyorumnanaktan

tatlım çok bilmişlik gibi olmasın ama sezeryanda kesinlikle gecelik diyorlar
pijamanın lastikleri dikiş yerlerine geliyormuş ve ağrı yapıyormuş sezeryandan sonra giyecegim kilotlar bile babaenne kilotu veya hamile kilotları olmalıymış dikişlerin acımasın diye ben kendime bir takım gecelik aldım hastane için ve bir takım yetmeyeceği için iki tane aldım evde giymek içinde ayriyeten 3lü pijama takımı aldım
hem normal doğum sonrası ikide bir alttan muayne edildiginide hiç duymamıştım canım
tabii fikir senin sen bilirsin ben dr. ve yakınlarınlarımdan duyduklarımı yazıyorum
malum hepimizin ilk bebekleri hepimiz acemiyiz

dikişler tam kuşunun üstünde olmicakmı, tahminime göre lastik dikişlerin olduğu yere gelmez ama öyle diyosan doğrudur, alayım gecelik barii
sonra ahh keşke alsaydım demeyeyim
eltim 10 ay önce normal doğum yaptı, hastanede bende kaldım yanında
ordan biliyorum, zırt pırt gelip kontrol ettiler kanaması filan ne durumda diye
her seferinde bizi odadan çıkardılar
demekki hastaya ve hastaneye göre değişiyor bu muayene şekilleri filan :)))

yarın doğum yapan arkadaşım hastaneden çıkıcak inşallah, bugün gazını çıkarmış
evine ziyarete gidince detayları öğrenirim inşallah
sezeryan yaptı, bakalım ne lazım oldu, ne olmadı

valla emsalcim bildiklerinizi, duyduklarınızı paylaşmasanız nerden bilcez
sen söyle yeterki, başım gözüm üstüne
istifade ediyoruz bak, çok teşekkürler canım a.s.
iyiyki varsınız

hadii yaaa, iyi o zaman alayım pompadan, nasılsa ilk çocuğumuz, şimdi çok kullanmasak dahi bir sonraki çocuğa saklarız, sağol yaaa, akıl akıldan üstündür opuyorumnanaktan

dikişler tam kuşunun üstünde olmicakmı, tahminime göre lastik dikişlerin olduğu yere gelmez ama öyle diyosan doğrudur, alayım gecelik barii
sonra ahh keşke alsaydım demeyeyim
eltim 10 ay önce normal doğum yaptı, hastanede bende kaldım yanında
ordan biliyorum, zırt pırt gelip kontrol ettiler kanaması filan ne durumda diye
her seferinde bizi odadan çıkardılar
demekki hastaya ve hastaneye göre değişiyor bu muayene şekilleri filan :)))

yarın doğum yapan arkadaşım hastaneden çıkıcak inşallah, bugün gazını çıkarmış
evine ziyarete gidince detayları öğrenirim inşallah
sezeryan yaptı, bakalım ne lazım oldu, ne olmadı

valla emsalcim bildiklerinizi, duyduklarınızı paylaşmasanız nerden bilcez
sen söyle yeterki, başım gözüm üstüne
istifade ediyoruz bak, çok teşekkürler canım a.s.
iyiyki varsınız

haklısın canım ne yapalım bizde duyduklarımızı paylaşıyoruz
ordan burdan bişeyler alıp hazırlanacagız doğuma :)))
hastaneden hastaneye değişebilir tabiii ilği alaka canım ama sen yarın ne güzel bire bir sorar öğrenirsin arkadaşından hem sezeryan olmuş ne lazım ne değil o daha bilgi verir bize
ilk bebeklerimiz olunca ecemilik işte şimdi heyecanda var tabiii :))))
Allah ım inşallahh hayırlısı ile yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize

haklısın canım ne yapalım bizde duyduklarımızı paylaşıyoruz
ordan burdan bişeyler alıp hazırlanacagız doğuma :)))
hastaneden hastaneye değişebilir tabiii ilği alaka canım ama sen yarın ne güzel bire bir sorar öğrenirsin arkadaşından hem sezeryan olmuş ne lazım ne değil o daha bilgi verir bize
ilk bebeklerimiz olunca ecemilik işte şimdi heyecanda var tabiii :))))
Allah ım inşallahh hayırlısı ile yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize

mrb canım sen egeye gidiyordun sanırım doğumu egedemi yapacaksın kararını verdinmi.ben hamileliğimin 3.ayında 2-3 gün kalmıştım cokta memnun kalmadım(doktorum iyi ama hastane ilgi vs çok ii degil) ama kararsızım ya sen

mrb canım sen egeye gidiyordun sanırım doğumu egedemi yapacaksın kararını verdinmi.ben hamileliğimin 3.ayında 2-3 gün kalmıştım cokta memnun kalmadım(doktorum iyi ama hastane ilgi vs çok ii degil) ama kararsızım ya sen

merhaba canım
ben ege ye gitmiyorum canım
benim dr.um özel sürekli özeline gidiyorum
dr.um bornova şifa ve ege de çalışıyor ama ben doğumu Allah kısmet ederse
bornova şifada düşünüyorum dr.um orda doğum yaptırıyor zaten fiyatıda uygun
zaten benim dr.um egede kesinlikle hasta bakmıyor baksada gitmem oraya
şimdilik şifayı düşünüyorum ama bakalım aklımda birde çınarlı var
çınarlı doğum hastanesiymiş ve yenidoğan yogun bakım ünitesi falan herşeyi varmış
bakalım eger fiyat alabilirsem orası için ikisi arasında bir karar vereceğim
çok zormuş seçim yapmak ama yaaa :KK43:((

merhaba canım
ben ege ye gitmiyorum canım
benim dr.um özel sürekli özeline gidiyorum
dr.um bornova şifa ve ege de çalışıyor ama ben doğumu Allah kısmet ederse
bornova şifada düşünüyorum dr.um orda doğum yaptırıyor zaten fiyatıda uygun
zaten benim dr.um egede kesinlikle hasta bakmıyor baksada gitmem oraya
şimdilik şifayı düşünüyorum ama bakalım aklımda birde çınarlı var
çınarlı doğum hastanesiymiş ve yenidoğan yogun bakım ünitesi falan herşeyi varmış
bakalım eger fiyat alabilirsem orası için ikisi arasında bir karar vereceğim
çok zormuş seçim yapmak ama yaaa :KK43:((

sağol canım.benim doktor egede bakıyor ve doğumu orada yapıyor.çınarlıya birkac kez gitmiştim.temiz ve ilgil personel.ama erken doğum riski var bende sanırım orası tam donanımlı değil.bende kararsızım o yüzden.

sağol canım.benim doktor egede bakıyor ve doğumu orada yapıyor.çınarlıya birkac kez gitmiştim.temiz ve ilgil personel.ama erken doğum riski var bende sanırım orası tam donanımlı değil.bende kararsızım o yüzden.

canım benim aralarda gittigim bir dr.um daha var o çınarlıda doğum yaptırıyor
bana oranın tam donanımlı oldugunu söyledi yenidoğan ünitesi küvezi vs.si herşeyi varmıış
orası zaten doğum hastanesiymiş bana öyle dedi bilmiyorum
bakalım inşallahh yakın zamanda bir karar vereceğim hastane konusunda

haftasonu gecelik pijama ve sabahlığımı yıkadım ütülemesi kaldı bir lizözümü yıkamam lazım benim için şu an erken o yzden bohça yapacağım bir süre sonra valize koyarım diyorum

ben henuz cantamı hazırlamadım :) yıkamadım esyaları bile.....insallah bu haftasonu yıkamaya baslarım diyorum...sonrada yavas yavas baslarım utulemeye

ємєℓ;8167167 .!.:
canım illaki çok suslu puslu terlik almaya gerek yok ki.....sabolar cok iyi iş goruyor onlardan alabilirsin

canım süslüsünü aldım zaten evde giymek için :teytey:

ama hastaneye alamadım bundan sonrada çarşıya gitmek istemiyorum sipariş verip aldırmam lazım.hasta bezine kadar herşey tamam şükür...

bnm çantam 7.aydan beri hazırrr yavrukuşlarımmm
maşallah canım
canım süslüsünü aldım zaten evde giymek için :teytey:

ama hastaneye alamadım bundan sonrada çarşıya gitmek istemiyorum sipariş verip aldırmam lazım.hasta bezine kadar herşey tamam şükür...

canım hastane için alacaksan kaymayan al mutlaka ben kaymayan aldım bir de süslü bir terlik gördüm onu alcam ev için

cicişler içinizde bi uyuz benmiyim daha çocuğun yatağı bile yok yaaa.... daha alcazda etçezde ben yıkancam ütülencemde ( bu arada ev boyancak doap yağılcak) dolaplar gelcek yerleşecekte oofff :)))) sıkıldım valla düşünürkn bile amma üşengeçmişim ben yaa :)))

kızlar 2-3 hafta kadar once herşeyi yıkadım, ütüledim :)) cok zevkli ama cok ugrastırdı..

dolabı ve şifonyeri gelecegi icin bir masada carsaf icinde sakladım esyalarını.

mobilyaları geldi, 1 hafta cila kokusu cıksın diye bekledik ve nihayet bugun veya yarın yerleştiricem.

3 gun once de cantayı hazırladım. kendim için ayrı, bebegim icin ayrı hazırladım.

bence canta hazırlamak da cok detay istiyor ve zor oluyor, bir an once hazırlamanızda fayda var.

yok sepet, kapı susu, havlu kagıt vs.gibi sadece kıyafet dısında da cok ıvır zıvır var dusunulmesi gereken. geckalmayın derim.

X