2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

Aybİkecİm mevlÜt takımıza bayıldım tatlım
ben de alıcam ama bİr tÜrlÜ karar veremedİm canım ya..

bende çok kararsızdım çok kalitesiz geliolardı gözüme bunu görünce babasıda bende çok beğendik,mini damla markası bi bak istersen..
:roflol: :roflol: :roflol:

benim babamda piskopattı ama ben bi inat ettim al bakk kocişi aldım kaydirigubbakcemile3 üstüne bide dora bebeğim geliyo sağlıkla gelsin oğlum zemuszemus

hiç sorma hele benimkiiikötükedihüso
eşim istemeye geldiği akşam babamın hayırlısı olsun dediği akşam yanii
bütün sülalemiz şoka girdi yusuf kızını verdi oğlan kesin büyü yapmıştır diyekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alemsin aybikecim yaaa..

oluşumun hırkası bitti ama daha düğmelerini almadım insallah carsıya cıktıgımda alıp dikecem:))))

dsc05820v.jpg

dsc05821y.jpg

bu da denemek için giydirdim bebegeime nasıl olacak diye komik oldu ama :::::)))))))))))))

dsc05818d.jpg

oluşumun hırkası bitti ama daha düğmelerini almadım insallah carsıya cıktıgımda alıp dikecem:))))

dsc05820v.jpg

dsc05821y.jpg

bu da denemek için giydirdim bebegeime nasıl olacak diye komik oldu ama :::::)))))))))))))

dsc05818d.jpg

oyyy yerum ben onu cokacimcoook çok tatlı olmus selduscumm opuyorumnanaktan

ay ben onun patiğini hıykasını yeyim yaaaa:)çok güsel olmş canm emeğine sağlıkk:=))

SelduŞ Çok gÜzel maŞallah sana bende ısterım yaaa bıze ÖrÜcek kımse yokkk :KK43: ben desen anlamam bun ıŞlerdennnn

ay ben onun patiğini hıykasını yeyim yaaaa:)çok güsel olmş canm emeğine sağlıkk:=))

tsk ederim canım benim..bebek cok küçük oldugu için biraz büyük durdu ama aslında ördüklerimde cok küçük:))))

SelduŞ Çok gÜzel maŞallah sana bende İsterım yaaa bİze ÖrÜcek kİmse yokkk :KK43: ben desen anlamam bun İŞlerdennnn

oyyy canın saolsun kusuuum öreyim ne demek..pasalarımıza feda olsun hersey zemuszemus

seldus tatlım maşallah ne çabuk ördünn...ellerine sağlık çok güzel olmuşşş....güle güle giyinsin yusufff......yerimseniben

dsc05820v.jpg

dsc05821y.jpg

dsc05818d.jpg

cok güzel olmus cnm.güle güle giysın bebişçik :)

tsk ederimmm kısslar..bugün düğmelerini de alacam ama karar veremedim krem rengi düğme mi alsam yoksa yeşil mi?

selduss bayıldım takim çok güzel olmuşş sağlıkla giysin oğluşunn patikler çok hoş olmuşş :nazar:

ama ilik koydum kremim fermuar olmaz artık...aslında en bastan fermuarlı yapacakrım ama acıp kapatırken biyerini kıstırırım falan diye korktum..

X