2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

naz cok güzel cicileriniz winnie limonta bayıldım:)))))

aybikecim cok güzel olmus saglıkla yatsın kullansın insallah:)))

nazcım oğluşunun cicileri çok güsellll..iyi günlerde kullansınn yakışıklınnnyerimseniben
aybikecim çok hoş olmuş..elinize sağlık..yerimseniben

hepinizin bebegi saglikla giysin insallah arkadaslar.
AYBUKE-ZEHRA kiz kaynannanin ugrastigina degmis cok guzel olmus. bitmedigine gore sanirim hala sende kalio hiii CADIARZU

nazcım yeni cicilerin çok dadluuuuu güle güle giyin kuşum...

aybikecim nevresim takımın çok güzel olmuş kaynanan maharetliymiş..
nerde bende öyle kaynana...:KK43:(

Nazcım, Aybikeciğim cicleriniz çok güzel. Kelebek harika bir fikir. Nacım inekciğede bayıldım güle güle giysin pıtırcıklarınız :1hug:

Nazcım çok ciciymiş bunnar ya. Nerden aldın bakalım. Sööle de belkim bis de kopya çekeris laelaelaelaelae

Aaaa ben de kızılaydaydım dün. Keşke haberimis olsaydı beraberce bakardık. :eek:

tühhh ne bilem... yalnız yalnız gezdım bnde .... bn burda yazmıstım gidiyom dıye sen yoktun sanırım.bidakine dıyelım o zaman :KK66: kızılay bazı seylerde pahalı kız bıızm burda a city var duymussundur oradakı bazı markalarla fıyat falan karsılastırdım acıty uygun ... aklında olsun gecersen buralardan sırnaşık şey

Kızlar
Bebeklerimizin eşyalarını taşımak için nasıl çanta aldınız??
Ben bir türlü karar veremiyorum. Spor bir çantamı almalı, Şık bir çantamı almalı??
Bebek çantası özellikleri olan özel bir çantamı olmalı yoksa küçük bir valiz tarzı normal bişey işimizi görürmü??
Siz nasıl tercihlerde bulundunuz??

yeni eklenen ciciler çok güzelmiş. sağlıkla giysin kuzucuklar.:nazar:

annem de beni hala kelebeğim diye sever :asigim:. 30' u devirdim hala kelebeğim ben ona göre :roflol:

Kızlar
Bebeklerimizin eşyalarını taşımak için nasıl çanta aldınız??
Ben bir türlü karar veremiyorum. Spor bir çantamı almalı, Şık bir çantamı almalı??
Bebek çantası özellikleri olan özel bir çantamı olmalı yoksa küçük bir valiz tarzı normal bişey işimizi görürmü??
Siz nasıl tercihlerde bulundunuz??

ben bir tane spor çanta aldım. sırtıma takıp rahat hareket edeceğimi düşünüyorum. avent ve samsonite' ta 2 çanta görmüştüm. yandan cırt cırtlı, çapraz takılanlardan. onlar harikaydı ama biraz pahalı geldi bana. bir bak istersen. geçen gün de tchibo' dan daha klasik bir çanta aldım. onun içinde alt değiştirme, biberon muhafazası, ve kirli bez çantası var. fiyatı da 30 lira. ikisi de işime yarayacak. o kadar çok ıvır zıvır oluyormuş ki..opuyorumnanaktan

X