2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

askbuya cok güzel cicileriniz.iyi günlerde giysin oğlusun..bu arada turuncu tulumu benim oğlusumunkiyle aynı sayılır:))))

oğluşumun patiğinin tekini de ördüm sonunda:))))

dsc05817b.jpg

tsk ederiz teyzeleriiii:)))))
canım ben bunu bucan.blogcu.com diye bi siteden buldun tarifini.orda ayrıntılı anlatıyor..amaanlamzsan ben yine yardımcı olurum sana..ben ordaki tariften biraz daha küçük ördüm bir günde örülüyor çünkü küçücük..daha güzel renklerle örebilirsin.lacivert ve beyaz cok yakısıyor bu modele..aradada kırmızı...bende artık ipler le ördüm..

seldus canımıs çekti bitarafımıs şişcek.. kaydirigubbakcemile2 bence seldus ceza olarak hepimise örsünnnzemuszemus

tsk ederiz teyzeleriiii:)))))
canım ben bunu bucan.blogcu.com diye bi siteden buldun tarifini.orda ayrıntılı anlatıyor..amaanlamzsan ben yine yardımcı olurum sana..ben ordaki tariften biraz daha küçük ördüm bir günde örülüyor çünkü küçücük..daha güzel renklerle örebilirsin.lacivert ve beyaz cok yakısıyor bu modele..aradada kırmızı...bende artık ipler le ördüm..

Burak sana çok teşekkür ediyor teyzesiiiiiiiiiiiii Şeniz Yusufcukta güle güle giysin inşallahh
a.s.

heyooo yeni ciciler gelmişşş...
o papalı donların şirinliği ne öyle....
diğerlerinin ne olduğunu anlayamadım. resimler çok büyük
a.s.

heyooo yeni ciciler gelmişşş...
o papalı donların şirinliği ne öyle....
diğerlerinin ne olduğunu anlayamadım. resimler çok büyük
a.s.

:))) tuturamaım bnde ya cok büyük oluyo yada cok küçük anlamadım ??

tesekkür ederım cnm ... daha güzelleri sanın olsun.diğerlerı zıbın alt üst takım ve beyaz olan havlu :)))

X