2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

nazcım ii günlerde giysin ebeişin tam belli olmuyor ama tulumları cok dadluya benziyorrr..saglıklı günlerde giysin insallah..

eliff, zuzu , green olive öreyim sizlere de ayıp ettiniz ..aaaaaa :)))))

nazcığım güle güle kullanın cicilerinizi. sizinkiler de pek güzeller. opuyorumnanaktan

yerim sizi beğenmenize pek bi sevindik daha güzelleri sizlerin olsun inş.opuyorumnanaktan
bu arada bide börülcemin ısrarı üzerine emzirme yastığı aldık çok ihtiyacın olucak dedi

zehracımm alya dua sağlıkla giysin mevlit takımını çok şeker yaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

Aybikeciğim fazla süsleme bakalım sen bu kızı bizim oğlanlar göz koycak bak sonra kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile

heçç belli olmazz topikte bu kadar prens varkenn prensesler boşta kalırmıı babanızz şöle bi yana dursun bakalımmm :)))

Aybıkecım mevlÜt takımıza bayıldım tatlım
ben de alıcam ama bır tÜrlÜ karar veremedım canım ya..

bencede hehe ama baba piskopat gizemcim uğraşılmaz neyseki kızıyla uğraşmaktan beni unutur belkikaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

benim babamda piskopattı ama ben bi inat ettim al bakk kocişi aldım kaydirigubbakcemile3 üstüne bide dora bebeğim geliyo sağlıkla gelsin oğlum zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…