Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elacımmm teşekkür ederim...opuyorumnanaktandaha güzelii senin cadı kısının olsunnn.....:asigim:Şeniz
bunlar da benim oğlusuma halasının ve ananesinin aldıkları ilk bastaki mavi tulum takım da babannesinin:)))))
tesekkurler canım daha ıyılerı sızın mınıklerınızın olsun :kedi:SELDUS ÇOK GÜZEL CİCİLER.. OĞLUŞUN İYİ GÜNLERDE GİYSİN....
BURCUCUM ODANA BAYILDIM....
kızlar bir akıl verin henüz bebeğime alışverişe başlamadık bu ayın sonunda çıkıcaz inşallah çok acele etmek istemedik alışveriş için 7.ayı dolsun öyle başlarım dedim. geleyim soruma.. çoçuğuma ait boş bir odam var ama ben bu sene oda almak istemiyorum çünkü bebeğim kışın doğcak ve yaza çıkana kadar benimle aynı odada kalacak yatak odamda... bende düşünüyorum sadece beşik alsam ama odamda beşiği koymaya yer yokkk hemde zaten yaza çıkınca odasını baştan aşağı düzücem o yüzden hepsini odasını takım almış olurum diye düşünüyorum.. sadece kış için küçük sepet beşikler varya tüllü falan onu almayı düşünüyorum hem çok yerde kaplamıyor yatak odamada rahatlıkla girer ama birde doğumdan sonra mevlüt okutcam inş.kimsedende dedikodu duymakta istemiyorum yok çocuğa beşik almamışlar falan filan lmaz: bana akıl verin yaaaaaaaaa lütfen a.s.
ayy çok kararsız kaldım bu konuda yaaa
seldusum sağlıkla giysin oğluşunn.. hepsi çok tatlııı
SELDUS ÇOK GÜZEL CİCİLER.. OĞLUŞUN İYİ GÜNLERDE GİYSİN....
BURCUCUM ODANA BAYILDIM....
oglusunun cıcılerı cok guzelmıs ıyı gunlerde kullansın mınıs erkekın
tsk ederiz teyzeleri :)))))
seldus zellda çok güsel kıslar aldıklarınızz..güzel günlerde giysin inşalllah kuzular..
burcucum fındığının odası çok güsel olmuş..sağlıkla büyüsün içinde inşallahh
zeldacım hepsi çok güzeller. güle güle sağlıkla giysin bebişin...
kızlar aldıklarınız çok cici...burcu bayıldım kızının odasına özendim valla yerim olsa bende yapardım sanırım...ama benim haylaz oğlum odayı kapmış durumda kızımda bir süre benim odamda misafir olacak artık...sonrası allah kerim...ama kızların herşeyi pek bir cici bici oluyo gerçekten..