2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

elacımmm teşekkür ederim...opuyorumnanaktandaha güzelii senin cadı kısının olsunnn.....:asigim:Şeniz

bunlar da benim oğlusuma halasının ve ananesinin aldıkları ilk bastaki mavi tulum takım da babannesinin:)))))
bimg0234.jpg

bimg0240.jpg

bimg0241.jpg

bimg0243.jpg

seldalinda006.jpg

seldalinda052.jpg

seldalinda053.jpg

SELDUS ÇOK GÜZEL CıCıLER.. OĞLUŞUN ıYı GÜNLERDE GıYSıN....:nazar::nazar:

BURCUCUM ODANA BAYILDIM....:nazar::nazar:

kızlar bir akıl verin henüz bebeğime alışverişe başlamadık bu ayın sonunda çıkıcaz inşallah çok acele etmek istemedik alışveriş için 7.ayı dolsun öyle başlarım dedim. geleyim soruma.. çoçuğuma ait boş bir odam var ama ben bu sene oda almak istemiyorum çünkü bebeğim kışın doğcak ve yaza çıkana kadar benimle aynı odada kalacak yatak odamda... bende düşünüyorum sadece beşik alsam ama odamda beşiği koymaya yer yokkk hemde zaten yaza çıkınca odasını baştan aşağı düzücem o yüzden hepsini odasını takım almış olurum diye düşünüyorum.. sadece kış için küçük sepet beşikler varya tüllü falan onu almayı düşünüyorum hem çok yerde kaplamıyor yatak odamada rahatlıkla girer ama birde doğumdan sonra mevlüt okutcam inş.kimsedende dedikodu duymakta istemiyorum yok çocuğa beşik almamışlar falan filan :eek:lmaz: bana akıl verin yaaaaaaaaa lütfen a.s.

bunlar da benim oğlusuma halasının ve ananesinin aldıkları ilk bastaki mavi tulum takım da babannesinin:)))))
bimg0234.jpg

bimg0240.jpg

bimg0241.jpg

bimg0243.jpg

seldalinda006.jpg

seldalinda052.jpg

seldalinda053.jpg

oglusunun cıcılerı cok guzelmıs ıyı gunlerde kullansın mınıs erkekın :nazar:
SELDUS ÇOK GÜZEL CİCİLER.. OĞLUŞUN İYİ GÜNLERDE GİYSİN....:nazar::nazar:

BURCUCUM ODANA BAYILDIM....:nazar::nazar:
tesekkurler canım daha ıyılerı sızın mınıklerınızın olsun :kedi:

kızlar bir akıl verin henüz bebeğime alışverişe başlamadık bu ayın sonunda çıkıcaz inşallah çok acele etmek istemedik alışveriş için 7.ayı dolsun öyle başlarım dedim. geleyim soruma.. çoçuğuma ait boş bir odam var ama ben bu sene oda almak istemiyorum çünkü bebeğim kışın doğcak ve yaza çıkana kadar benimle aynı odada kalacak yatak odamda... bende düşünüyorum sadece beşik alsam ama odamda beşiği koymaya yer yokkk hemde zaten yaza çıkınca odasını baştan aşağı düzücem o yüzden hepsini odasını takım almış olurum diye düşünüyorum.. sadece kış için küçük sepet beşikler varya tüllü falan onu almayı düşünüyorum hem çok yerde kaplamıyor yatak odamada rahatlıkla girer ama birde doğumdan sonra mevlüt okutcam inş.kimsedende dedikodu duymakta istemiyorum yok çocuğa beşik almamışlar falan filan :eek:lmaz: bana akıl verin yaaaaaaaaa lütfen a.s.

ben olsam demıyorum bende senın gıbı dusundugumden sonradan yapacagım seyı basta yapmaya karar verdım madem oda dusunuyorsun mevlutte yapacaksın mılletın konusmasını hem engellemıs olursun hemde zevkını cıkara cıkara odanı suslersın benım fıkrım bu yerimseniben

öyle tabide o oda 1 yıl boş kalacak boşuna almış olurum bebeğimi yanımdan ayırmıcam yaza kadar

oyle ama enazından kıyafetlerını bebısının esyalarını guzel rahatca dızeceksın dıger sekılde kendı dolabından feragat etmen lazım..yınede sen bılırsın yerimseniben

ayy çok kararsız kaldım bu konuda yaaa

valla canım ben de oda takımı almayı düşünmüyorum. çünkü bizim heran işmizden dolayı şehir ve ev değiştirme ihtimalimiz var. en azından 3 yaşına kadar oda takımı almam herhalde. ama bir tane dolap aldım içine bebişin eşyalrını koymak için. çünkü kendi dolabıma kendi eşyalarım zor sığıyo.. bide oyun parkı aldım 2 yaşına kadar onda yatar.. başkada bişey almayı düşünmüyorum.. perdesiydi tülüydü derken bi odası olur belki ama boşuna oda takımına masraf edemem. çocuğun aklı ermeden daha belki odası eskiyecek taşınmaktan:)))

cok tsk ederim canım benim cok daha iileri güzelleri senin bebişinin olsun insallah:)))

kızlar aldıklarınız çok cici...burcu bayıldım kızının odasına özendim valla yerim olsa bende yapardım sanırım...ama benim haylaz oğlum odayı kapmış durumda kızımda bir süre benim odamda misafir olacak artık...sonrası allah kerim...ama kızların herşeyi pek bir cici bici oluyo gerçekten..

seldus zellda çok güsel kıslar aldıklarınızz..güzel günlerde giysin inşalllah kuzular..

burcucum fındığının odası çok güsel olmuş..sağlıkla büyüsün içinde inşallahh

seldus zellda çok güsel kıslar aldıklarınızz..güzel günlerde giysin inşalllah kuzular..

burcucum fındığının odası çok güsel olmuş..sağlıkla büyüsün içinde inşallahh

zeldacım hepsi çok güzeller. güle güle sağlıkla giysin bebişin...

kızlar aldıklarınız çok cici...burcu bayıldım kızının odasına özendim valla yerim olsa bende yapardım sanırım...ama benim haylaz oğlum odayı kapmış durumda kızımda bir süre benim odamda misafir olacak artık...sonrası allah kerim...ama kızların herşeyi pek bir cici bici oluyo gerçekten..

Tesekkur ederim kizlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

X