2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

lalcim hilibacım cicileriniz çok güzel sağlıla giysin melekleriniz. lalcim aydedili tulum takımımız aynıo:))))

kız lal bu aralr çok es geçiyon beni. cicilerine yorum yazdım bi bana cevap vermedin...

ajkım gerçekten görmedim :bbo:kör oldum yaw bu günlerde bennnn:bbo:teşekkür ederim canım senin bebişinde güle güle giyinsin aydedeli tulumunuuuuuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:nazar:

dscn1301.jpg
bebek şekeri sepetimiz:asigim:
dscn1302m.jpg
malzemelerimiz:asigim:
dscn1303.jpg
ve hastane çantammmyerimseniben:nazar::nazar:

lalcim çok ciciler bunlar ne güzel
bende sipariş verdim gelsin eklerim bende topiğe özendim :)))))

çok güsellermmiş llacim hayırlı olsun çantan baay büyükmüş aslında böle bişimi alsam ki

çok güsellermmiş llacim hayırlı olsun çantan baay büyükmüş aslında böle bişimi alsam ki

canım teşekkürler...opuyorumnanaktanbu tarz çantaların en küçük boyu hem tatile giderken de kullanırım die düşündüm cadı kızımın kıyafetlerini koyarız içineeeyerimseniben

dscn1301.jpg
bebek şekeri sepetimiz:asigim:
dscn1302m.jpg
malzemelerimiz:asigim:
dscn1303.jpg
ve hastane çantammmyerimseniben:nazar::nazar:

Ayyy bunnar çok güsellmiş. Ben de yapmaya karar verdim valla. Sepeti çok beğendim çünkü, Gelen verrim. Kimse gelmese görüntüsü bile yeter.
hihoyyyt

Ayyy bunnar çok güsellmiş. Ben de yapmaya karar verdim valla. Sepeti çok beğendim çünkü, Gelen verrim. Kimse gelmese görüntüsü bile yeter.
hihoyyyt
canım teşekkürler.opuyorumnanaktan.ulusda suluhanın alt katından aldım şeker malzemelerini ve sepetii.....çok çeşit var oraya bakabilirsinnnyerimseniben
Lalcim çok güzelmişler alkisalkisalkis

teşekkürler bidenemmmopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
lalcim şimdi sepet ve o tüller nasıl birleşecek anlamadım

canım tül emzik ve çikolata birleşicek sonrada sepetin içine girip ikram edilecekkkkyerimsenibentüllerde kendinden bağlamalı zaten ayriyetten kurdaleye gerek yokkkkyerimsenibençok basit anlıcan.15-20 dak yapılır biteryerimseniben

sepet ve malzemelerı nerden aldım canımmm sepetın fıyatı yuksekmıııı...

lall bebeim çok güsel şeker malzemelerinn...hemmeenn maliyet we adres pülüüssss

sepet ve malzemelerı nerden aldım canımmm sepetın fıyatı yuksekmıııı...
canımben ankara yaşıyorumm....ulusda sulu handan aldım sepet 10 tly geldi....yerimseniben
lall bebeim çok güsel şeker malzemelerinn...hemmeenn maliyet we adres pülüüssss

teşekkür ederim zuzummmmopuyorumnanaktancanım suluhanın altkatında bu işi yapan biri var oradan aldım...50 tane tül emzik ve şeker sepeti 30 tl tuttu.....yerimsenibenhatta kapı süsüde vardı sonra alırım dedim ama şimdide pişman oldummm:bbo:
gizemcim güle güle kullansın oğluşunnnnopuyorumnanaktan

X