2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

canımben ankara yaşıyorumm....ulusda sulu handan aldım sepet 10 tly geldi....yerimseniben

teşekkür ederim zuzummmmopuyorumnanaktancanım suluhanın altkatında bu işi yapan biri var oradan aldım...50 tane tül emzik ve şeker sepeti 30 tl tuttu.....yerimsenibenhatta kapı süsüde vardı sonra alırım dedim ama şimdide pişman oldummm:bbo:
gizemcim güle güle kullansın oğluşunnnnopuyorumnanaktan

anaamm süpperrmişşş..ben de gidiim suluhana...çok sefindirik oldummmo sepet minik sepetlerden dimi tek tek şeker konanlardan..yoksam kocaman şeker sepetimi çakamadım:)))

gizem hayırlı olsun cicilerinisss

ayhh bakıyorum da topic sahibesi olaraktan epeydir cici eklememişimm...:CüvCüv:

teyzoşları bu ananemizin diktiği pike takımı..:)

bu daaaa; yine ananemizin diktiği newresim..içinde benim bebeklik battaniyem warr :)))

gizm güle güle kullansın ogluşunnnn:9

zuzucum çok güselmiş pikesi nevresimi zillinin güle güle yatsın inş

Zuzu canım annenin ellerine sağlık. Benimkide yorgan yastık falan yaptı ama daha görmedim. ınşallah ben de eklerim buraya.
Bebeklik battaniyeni ne iyi etmiş anne saklamakla

kızlar hepsi çok güzellerrr bayıldım..
:nazar:
canım teşekkürleropuyorumnanaktan
anaamm süpperrmişşş..ben de gidiim suluhana...çok sefindirik oldummmo sepet minik sepetlerden dimi tek tek şeker konanlardan..yoksam kocaman şeker sepetimi çakamadım:)))

gizem hayırlı olsun cicilerinisss

canım sepet resimde gördüğün arabalı olan tüllere çikolataları ekelyim süslüon sonrada arabalı sepetin içinde ikram edion....çok çeşit var canım orada gidince bakarsın zatennnn...pazarlık yap ...dedikleri fiata hemen evet demeyerimseniben

gizm güle güle kullansın ogluşunnnn:9

zuzucum çok güselmiş pikesi nevresimi zillinin güle güle yatsın inş

Zuzu canım annenin ellerine sağlık. Benimkide yorgan yastık falan yaptı ama daha görmedim. İnşallah ben de eklerim buraya.
Bebeklik battaniyeni ne iyi etmiş anne saklamakla

saolun cannarıımm..ayy efet gulicanım ablamınkine de dikmişti böle newresim bebişi olduğunda..geçen ay ewe gittiğimde bi baktım yatağımın üzerinde battaniyem duruyo..nası da sefindimm:)

zuzum çok güzel ii günlerde kullansın prensesinn..ya benimde hala bebeklik battaniyem duruo..kızımada kullanmıştım allah izin verirse oğluşumada kullanacağımyerimseniben

canım teşekkürleropuyorumnanaktan

canım sepet resimde gördüğün arabalı olan tüllere çikolataları ekelyim süslüon sonrada arabalı sepetin içinde ikram edion....çok çeşit var canım orada gidince bakarsın zatennnn...pazarlık yap ...dedikleri fiata hemen evet demeyerimseniben

merrsüü cücüüm..en kısa zamanda gitmeliyimm heycan yaptımmmmm

zuzum çok güzel ii günlerde kullansın prensesinn..ya benimde hala bebeklik battaniyem duruo..kızımada kullanmıştım allah izin verirse oğluşumada kullanacağımyerimseniben

saol canıımm iişallahh....sırnaşık şey

dscn1301.jpg
bebek şekeri sepetimiz:asigim:
dscn1302m.jpg
malzemelerimiz:asigim:
dscn1303.jpg
ve hastane çantammmyerimseniben:nazar::nazar:

lalcim çok tatlı yaaa çok hoş gözüküyor acaba eminönündeki handa da varmıdır böyle şeyler...

elifcim teşekkür ederim...bilmiomki canımmm....bakmak lazım ama yerimseniben

lalcim çok şekerler sen bunları bir an önce yapta bitmişini görelim...bende alıp yapıcam..elifçim eminönündeki hanı bilmiyorum ama o yokuştan çıkarken sağda bir mağazada bunlardan bir sürü gördüm bende gidip ordan alıcam...

kızlar cicileriniz çok güzel bebekleriniz güzel günlerde kullansın..bizimde yatağımız hazır gibi bitince resmini koyarım size...

Zuzuu lllalll Gizos hepsi cok guzeller gule gule kullansinlar bebisler

lalcim çok şekerler sen bunları bir an önce yapta bitmişini görelim...bende alıp yapıcam..elifçim eminönündeki hanı bilmiyorum ama o yokuştan çıkarken sağda bir mağazada bunlardan bir sürü gördüm bende gidip ordan alıcam...
canım teşekkürlerropuyorumnanaktandoğuma 10-15 gün kala yapacağım canım allah izin verirse...çikolatası taze olsunnn...yerimsenibenartı benim canavarlardan misafirlere kalmazzz:roflol:
Zuzuu lllalll Gizos hepsi cok guzeller gule gule kullansinlar bebisler
canım teşekkürlerrropuyorumnanaktan

dscn1301.jpg
bebek şekeri sepetimiz:asigim:
dscn1302m.jpg
malzemelerimiz:asigim:
dscn1303.jpg
ve hastane çantammmyerimseniben:nazar::nazar:

lalimm bebek sepeti düşündüğümdende güzelmiş yaaa kanıma giriyosunus:1closedeyes: ben yapmıcaktımki böle şeylerr:asigim: amaa şu bi gerçek ben o güzellikleri millete vermeye kıyamamkaydirigubbakcemile3
çantanızda dediğin gibi çok güzel kullanışlı cnm, ben halaa kararsızım :kedi:

bebiş arabamız (baby max)

taşıma koltuğumuz (kraft jenny)

gizem sağlıkla kullansın oğlun inşallah...

ayhh bakıyorum da topic sahibesi olaraktan epeydir cici eklememişimm...:CüvCüv:

teyzoşları bu ananemizin diktiği pike takımı..:)

bu daaaa; yine ananemizin diktiği newresim..içinde benim bebeklik battaniyem warr :)))

ajkımmm anneninn ellerine, emeğine sağlık çok güzeller:nazar:
zilli kızın sağlıklı günlerde işesin bunnaraakaydirigubbakcemile3
yaa bu tarz şeyler yapmak gerekmi yaww ben hazır alcam, babanneden hayır yok:1closedeyes: annemde bu konularda pek bi deneyimsiz-tatlicadiarzu- ilk torunu olcektee:Saruboceq:

X