2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

burcucum herkesin yazdığı mesajın sağ alt tarafında alıntı yap, MO, hızlı yanıt var...
cevap yazmak istediğin mesajların altındaki MO ları tıkla, en son mesajınada MO dedikten sonra alıntı yap de, tamamdır...

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

alıntı yapmak istediin msjların sağ altlarında MQ yazan yere tıkla..cewap yaza gelincek hepsi alt alta çıkar..QUOTE'lerin arasına gir gir herkese laf yetiştir :eek:[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 becerdüüüüm saolun kizlar delikafadulden
az evvel bebısım tekmeledı bu arada kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

elalıı bu ne kıss böle yerim ben bu oğluşuuu fanatik mi doğcek bakimm oğluşumuz maşallah maşallah sağlıkla giyer tatşlımmm

Elalım ne güzel ciciler almışsın öyle hale fanatik badisine bayıldım kaydirigubbakcemile2

elalıı bu ne kıss böle yerim ben bu oğluşuuu fanatik mi doğcek bakimm oğluşumuz maşallah maşallah sağlıkla giyer tatşlımmm

sağol gizem iyi dileklerin için...
ama bizim %80 kızımız olcak, babası aldı o fanatik badiyi kızda olsa giydircekmiş...

Elalım ne güzel ciciler almışsın öyle hale fanatik badisine bayıldım kaydirigubbakcemile2

sağol kuşumŞeniz:hooray:

elacım cicilerinizi güzel günlerde giydir tatlım...ama neden bu kadar kocaman yaptın yaahuuu şaşı oldum bakacam diye:)))))))))))

sağol gizem iyi dileklerin için...
ama bizim %80 kızımız olcak, babası aldı o fanatik badiyi kızda olsa giydircekmiş...

sağol kuşumŞeniz:hooray:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:sm_cool: :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

elacımmm iyi günlerde giysinnn bebişinn...:nazar::asigim:ay donuda ne güsell yaa...:asigim:

zuzuu elalı evdemisiniz ohhhhh gel keyfim gel kaydirigubbakcemile2

evet pempem ben bugün evdeyim, ama zuzum zatii hep evdekaydirigubbakcemile3
kıskandırmak gibi olmasında hakket gel keyfim gelll olduukaydirigubbakcemile2

elacım cicilerinizi güzel günlerde giydir tatlım...ama neden bu kadar kocaman yaptın yaahuuu şaşı oldum bakacam diye:)))))))))))

sağol zeynepcimŞeniz
yaa sormaa eklerken sanırım boyutlarını yanlış seçmişimkaydirigubbakcemile3, sonra tekrar yenilemeyede üşendim, bayaa oyalıyodaa:eek:

elacımmm iyi günlerde giysinnn bebişinn...:nazar::asigim:ay donuda ne güsell yaa...:asigim:

sağol lallimŞeniz

hepsi çok güzellllllll..allahımm sağlıkla giydirmeyi nasip etsin elalı

sağol cnmŞeniz amin inşallah:Saruboceq:

elalım zuzuuum zeynebim süppper hepside güle güle giysin bebecikleriniz:)

nazyazım dandanım çok sağolun kızlar...
hepimizin melekleri sağlıkla giysin inşallah...

çok güzel cicilerr hayırlı olsun kızlarr gülücüklerle giysin bebişler hayırlısıyla inşş hihoyyyt

kısslar bu da oğlusumun tulumu öğrencilerim almıslar saolsunlar...onlar da olmasa cocuğum acıkta kalacak..ben cok begendim...

bimg0033k.jpg

seldus çok tatlı güle güle giysin bebişinyerimseniben

seldusumm çook şeker gene allah razı olsun senin öğrencilerin alıyoo bende hiç alan yokk böle donsuz bi oğlum olcek benimm :roflol:

X