2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

teşekkür ederim gizemcim..kızıma şimdiden süslü şeyler alıyorumki oğullarınız beğensin diye...))))))))

zuzu zeynep harika seyler secmişsiniz meleklerinizee bayıldım vallahi gule gule giydirin inş.

ayyy kıss beğenmem gibi bi şansları var mı yawwww hele benim gibi bi anne var ken şansı 0 :))))))) sen hiç merak etme zeynepcimm

zuzum güle güle giysin fıstığın...ne güselll pembiş pembişşşşyerimseniben

Zeynebim yine çok güzel şeyler almışsın canım ya
Zuzuuu ne güzel onlar öyle pembiş pembiş...
İnş. güzel günlerde kullanırlar

oyy sevgülünü yerum senın cok guzeller zuzucum:emir_bebek:
yedirmemm naniknanik
zuzummmmmmm çook şekerler ya pembiş pembişş

çok güzeller zuzuuuu.. :nazar: sağlıkla giysin bebeğin inşallah. kızım olmazsa eğer allahın bir bildiği vardır diyeceğim, benim niyet de kötü zira :sm_cool: evin nafakasını elbiselere yatırırım gibi geliyor kaydirigubbakcemile3

zuzu zeynep harika seyler secmişsiniz meleklerinizee bayıldım vallahi gule gule giydirin inş.

çok mersi teyzelerriiiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yedirmemm naniknanik

:jeyyar::jeyyar: yerüm ben :jeyyar:
benım mınışın ceyızını annem yapacagından ben pek bısey almıyorum bugun annem azız bebeye gıtmıs 450 ytl lık alıs verıs yapmıs delikafadulden kameradan gosterdı oyy hepsıde cok guzeller hazıranın sonunda mınık cadının ceyızını getırecekler bende eklerım gorursunuz :lepi: oyy bebısler gelselerde bırde gıyerken sevsek onları :asigim::asigim::icecream:

Kızlar ekleme fırsatım olmamıştı, kuzumun cicilerini bakalım beğenecekmisiniz...

delikafadulden kız senınkıdemı benım kız gıbı fanatık olucuuu kaydirigubbakcemile3
donunu yesın teyzesı cokacimcoooknaniknanik

:jeyyar::jeyyar: yerüm ben :jeyyar:
benım mınışın ceyızını annem yapacagından ben pek bısey almıyorum bugun annem azız bebeye gıtmıs 450 ytl lık alıs verıs yapmıs delikafadulden kameradan gosterdı oyy hepsıde cok guzeller hazıranın sonunda mınık cadının ceyızını getırecekler bende eklerım gorursunuz :lepi: oyy bebısler gelselerde bırde gıyerken sevsek onları :asigim::asigim::icecream:

oohhh süpermiş annen..keyfe bak kıs sendekii...sen de bisürü bişiler almıştın hatırlıyorummm..haziranı bekleris bisde napalımm kaydirigubbakcemile2

ayyyy çok büyükk çıktılarr yaa nasıı küçültcem ?? varmı bilen

elaaa çok güseller yafrruumm...sağlıknan giysin kuzucunnn

oohhh süpermiş annen..keyfe bak kıs sendekii...sen de bisürü bişiler almıştın hatırlıyorummm..haziranı bekleris bisde napalımm kaydirigubbakcemile2

sositososito saolsun annemde zevklüdür kaydirigubbakcemile3
sızlen beraber bende bekliciim :icecream::icecream:

oyy elalım cok şekeyler hele bear olan pembişi yerım ben delikafadulden

sağol cnmŞeniz

delikafadulden kız senınkıdemı benım kız gıbı fanatık olucuuu kaydirigubbakcemile3
donunu yesın teyzesı cokacimcoooknaniknanik

ayyy efet babası aldı onu, doğuştan fanat,k olmalıymışkaydirigubbakcemile3

elaaa çok güseller yafrruumm...sağlıknan giysin kuzucunnn

sağol zuzumm Şeniz amin inşallah:Saruboceq:

sayfayı da şeyetmişin heee...neyse naapalımm idare etces artıkınnnaniknanik

ayyy evet yaa eccük becerdim sayfayıkaydirigubbakcemile3 ama yeniden yükleyemicem walla idare edin artıkın:icecream:

kızlar bısıy sorcem sıze bır den 4 5 yazıya nasıl cvp verıyonus bılmıyom ogretsenıze banada kaydirigubbakcemile:eek:

sağol zuzumm Şeniz amin inşallah:Saruboceq:

ayyy evet yaa eccük becerdim sayfayıkaydirigubbakcemile3 ama yeniden yükleyemicem walla idare edin artıkın:icecream:
naaptın naaptıınn..resill:mymeka: naniknanik

kızlar bısıy sorcem sıze bır den 4 5 yazıya nasıl cvp verıyonus bılmıyom ogretsenıze banada kaydirigubbakcemile:eek:

alıntı yapmak istediin msjların sağ altlarında MQ yazan yere tıkla..cewap yaza gelincek hepsi alt alta çıkar..QUOTE'lerin arasına gir gir herkese laf yetiştir :eek:

Son düzenleme:
burcucum herkesin yazdığı mesajın sağ alt tarafında alıntı yap, MO, hızlı yanıt var...
cevap yazmak istediğin mesajların altındaki MO ları tıkla, en son mesajınada MO dedikten sonra alıntı yap de, tamamdır...

X