2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

bende becerisiksizim örgü konusunda, bişi yapamıyom ((
kıss pembe anlatımlı örgüyü nerde buldun?

teyseleri bunnar da minnoşumun zıbınları ....bi paketi 0-3 ay diğeri 3-6 ay..bikaç tane de yeni doğan alırsam zıbın işimis tamamdır

üstlerinde eskisin kuzuların sağlıkla mutlulukla...kışlık indiriminden yararlanın kızlar.özellikle astronotlARDAn alın.

üstlerinde eskisin kuzuların sağlıkla mutlulukla...kışlık indiriminden yararlanın kızlar.özellikle astronotlARDAn alın.

saol canımm inşallahh..oyy maşallah prensesine annesi ne tatlı..astronot ne ay:)))

çook özendim bende,,,

harika şeyler bunlar. fotoları nasıl yüklüyorsunuz, banada anlatır mısınız?

saol canımm inşallahh..oyy maşallah prensesine annesi ne tatlı..astronot ne ay:)))

anacım astronot kışın dısarı cıkarken giydirilen kalınca bi tulum.montun tulumu işte.eldiveni bilenem var.onu giydirince daha bişee gerenk yok.mothercare de ve c&a da var cok güzel.

çook özendim bende,,,

harika şeyler bunlar. fotoları nasıl yüklüyorsunuz, banada anlatır mısınız?

tabi canım..imageshack'e gir..ordan browse yazan yere tıkla pc den resim seç..hemen altında resize image'den 640x480 i seç we start upload de..açılan sayfadan resim ççıktığında altındaki hotlink1i cewap paneline kopyala..anlatabildim umarımm

anacım astronot kışın dısarı cıkarken giydirilen kalınca bi tulum.montun tulumu işte.eldiveni bilenem var.onu giydirince daha bişee gerenk yok.mothercare de ve c&a da var cok güzel.

saol hayatımm..bi de astronot alalım ayhh ne komikmiş ismi.kaydirigubbakcemile3.mersiiia.s.

teş.ederim. deneyeyim ben bi.

samyeli battaniye dimi canım onlar..kendinmi ördün ellerine sağlıkk...

zuzum zıbınlarına bayıldım, ben alcam işte...
Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah...

zuzum zıbınlarına bayıldım, ben alcam işte...
Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah...

aminnn canıımm inşallah..onun içinden çıkan yumuk yumuk tombul bacakları bi düşünsene..mis gibi boynunu..heycan basıyo:))

bak sen bakkk yere bakan yürek yakan samyeli :)))
ne fgüzel şey kız onlar, güle güle kullanın inşallah...
senin resimler niye sayfada çıkmıyo...

aminnn canıımm inşallah..onun içinden çıkan yumuk yumuk tombul bacakları bi düşünsene..mis gibi boynunu..heycan basıyo:))

aradada onun içinden cıkıcak sızıcak yesilli sarılı kakalarıda düşüsenize lülülülülülü pöööff bide cıkmıo lekesi ööle dduruo yeşiiiiiil yeşil yeşiiiiil yeşil kaydirigubbakcemile3

yaaa ne fenasıınn celen yaaaa...seemoorum seni iştee ııyykkk

kızlar neguzel ciciler almıssınız oyle bende almıstım hamıle olmadan once
ama hamıle kaldıktan sonra almadım sımdı yıne aska geldım alacamdelikafadulden
ınsallah cuma cınsıyetını ogrenınce baslarım artıkın alısverısehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…