2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

zeynebim çok saolllyerimseniben...kısının ayakkabılarını sevsinler..o tontiş ayaklara nasılda yakışırrrr....

kızlar bende meleğime bugün bu ayakkabıları aldım...bide çok şeker bir bornoz aldım ama onu yıkadığım için şimdi koyamıyorum sonra eklerim...

delikafaduldendelikafadulden HARIKA COK BEGENDIM YAW :hooray:
BICIRIK KIZIMIZ BICIRIK BICIRIK GIYECEGI GUNLERE ULASSIN INSALLAH

kizlar bende resim eklemeye calistim ama oldumu bilmiyorum kimsede yok soramiyorum.

kizlar bende resim eklemeye calistim ama oldumu bilmiyorum kimsede yok soramiyorum. son halim gecen cumartesi cektirdim :) yemek yiyince biraz biseye benziyor ama sabah gene belli degil bisey yok insallah 5. ayda iyice belli olur birdaha eklerim fotograf.

Son düzenleme:
Amann yanlis sayfaya koymusum gobusler sayfasina koyacaktim

.....................................................

Son düzenleme:
zeynebim çok saolllyerimseniben...kısının ayakkabılarını sevsinler..o tontiş ayaklara nasılda yakışırrrr....

delikafaduldendelikafadulden HARIKA COK BEGENDIM YAW :hooray:
BICIRIK KIZIMIZ BICIRIK BICIRIK GIYECEGI GUNLERE ULASSIN INSALLAH

teşekkür ederim kızlar inşallah sağlıkla giydirmek nasip olur hepimize...

Nazyaz yeşil dinazor tulumunu yıldızda nişantaşı diye bir pazar açılmış.Salı ve Cuma günleri açık .Orda alt kattan aldım.Kız bebişler içinde tavşan kostümü vardı.10 TL verdim...

saol canım bende gideyim cuma günü:)

musyas canım çok güseller güle güle giyinsin cimcimeyerimseniben

kızlarr aldıklarınızın hepside çok güzel sağlıkla kullansın kuzucuklarrr
ahh bide ben başlasaydım almaya :1rolleyes:

çok seker seyler bunlar ne guzel bugun bizde cinsiyetini ogrenirizde bebişimize renkli ciciler almaya baslarız ya

Musyasçım bu ciciler çok güzel,bak işte kız olunca süsleyip püslüyorsun,Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin....

kızlar bugün kızıma dayanamayıp elbiseler aldım

bunu hastaneden çıkarken kullanmayı düşünüyorum

buda bornozu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…