2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

nazyaz musyas çok cicilerr...güle güle giyinsin bebişlerinizz...yerimseniben

çok güseller kıslar yaa saglıkla giysin melekleriniz simaysi musyas nazyaz:))

nazcım bende örümcek adam tulumu istiom ya bulmam lazım:)))

kızlar hepinizin cicileri çok güzel...demek aramıza süpermenlerde katılacak...nazyazcım çok şekermiş tulumun...
handancım örümcek adamları genelde bücürük satıyor ama bebek tulumu varmıdır bilmiyorum...bir bak istersen...

çok güseller kıslar yaa saglıkla giysin melekleriniz simaysi musyas nazyaz:))

nazcım bende örümcek adam tulumu istiom ya bulmam lazım:)))

aldığım yerde batman tulumu vardı ama örümcek adam görmedim...bulamazsan beyaz bir tulumun üzerine baskı yaptırısın cicim...

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,çok güzel ciciler almışsınız,bende özendim ve dayanamadım...İşte oğluşumun cicileri...

küçük oğluşumun superman tulumu:)

bende kuzucuguma bugün fanatik bi takım aldım maçımızda var bugün hehe [URL=www.resimupload.com/ds689159324_Resim_017.html]
[/URL]

[URL=www.resimupload.com/ds446111217_Resim_018.html]
[/URL]

kızlar cicilerinize çok güzeller, Allah sağlıkla giymelerini nasip etsin:Saruboceq:

Nazyaz tulumu çok beğendim,süper olmuş,sakıncası yoksa nerden aldın bu güzel tulumu?:CüvCüv:

çayyolundaki sosyete pazarından:)))))))))cumartesileri oluyor..hiç gitmemiştim bu cumartesi gittim ve ihraç fazlası bunu buldum...aynı ürün amerikada tjmaxx diye bir mağazada var 15$.....ben 4 tl ye aldım....

Sağol nazyaz bende arada sırada gidiyorum ama bu aldığın gibi orjinal şeyler pek bulamadım.Zaten herşey kız bebişler için...Çok cici şeyler var.Erkek bebişler için daha az seçenek var.Hepsi kahverengi ,lacivert gibi renkler,bende biraz renkli ,canlı şeyler arıyorum.Bugün birşeyler aldım yine..Duramadım...

Eklentiler

• $IMG_3806.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 19
  • $IMG_3807.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 25
  • $IMG_3808.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_3809.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 23
  • $IMG_3810.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 19
simaysi canım güle güle kullansın bebişinnnyerimseniben

Sağol canım,ben artık kimseyi takmıyorum,herkes erken diyoo ama napıyım durmıyorum,hatta bebiş için ıstanbul ıKEA ya bile gidip mobilyaları beğendim,biraz erken ama.:)))))

Sağol canım,ben artık kimseyi takmıyorum,herkes erken diyoo ama napıyım durmıyorum,hatta bebiş için İstanbul İKEA ya bile gidip mobilyaları beğendim,biraz erken ama.:)))))

canım aslında erkende değil...bazen bebişler bizi şaşırtıp erken gelebiliyor...:asigim: 6.aydan sonra hazırlıklı olmak lazımmmyerimseniben

Sağol canım,ben artık kimseyi takmıyorum,herkes erken diyoo ama napıyım durmıyorum,hatta bebiş için İstanbul İKEA ya bile gidip mobilyaları beğendim,biraz erken ama.:)))))

ohhhhhhhhhh ne güsel yapmışın cnm erken degil al bencede hevesin kalmasın bende alıyommm

Teşekkürler kızlar,zaten bu topik bana güç verdide öyle karamsar olmayı bıraktım....

kızlarr çok güzel aldıklarınızzz..nazz superman he bayıldım hihoyyyt

Son düzenleme:
Allah bebişlerinize güle güle giydirmeyi nasip etsin

slm ben yenilerdenim.
ben tek bir örgü yelek aldım başka da birşey almadım. önce bir cinsiyetini öğreneyim kuzumun :)

çok sevimlilerrrrr... tulumuları nereden aldın süperler.....

bebişiminnn tulumuuuu:asigim:
buda tulumum:asigim:
badilerimmm:asigim:
uyku tulumummmmm:asigim:
uyku tulumumun önüüü:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…