bencede cinsiyeti belli olana kadar artık alma birşeyler....zorunlu olarak sarı yeşil beyaz alınıyor cinsiyet öğrenilene kadar....gerçi ben beyazı çok severim hastane çıkışını bile beyaz istiyorum..pamuk oğlum...
canım bende beyazı çok sefiom ama herşey beyaz olmasın diomm...battaniyesini bile beyaz aldımm.....-tatlicadiarzu-
birde yeşil turuncu sefmiom bebeklerde nedensee:bbo:belli olsun bebişimin cinsiyetiii...o gün atıcam kendimi alışveriş merkezlerinee-tatlicadiarzu-
15 mayısı bekliyorum bende mothercare indirimini.......
Ne kadar güzel hamişlerimiz bebklerine birbirinden güzel seyler hazırlıyor ama beni kayınvalidem herseyden soguttu ne bebege bişey alma hevesim kaldı nede mutlulugum cok farklı bi kadın herseyden soguttu beni eşimde calışmıyor iş bulamadık bu yüzden ne bebgime nede kendime bişeyler alabiliyorum insanı yasamdan sogutan insanlardan nefret ediyorum basta kayınvelidemden cok kötüyüm kızlar belki sizide sıktım ama cok içim yanıyor bugun rahatsızımda neden, nedir bilmiyorum ama ellerim titriyor basım agrıyor ve gözlerimin altı morardi moralsiz bi hamilelik dönemi geciriyorum biliyorum bu bebegime yansıyor ama dayanamıyorum artık sizi sıktıysam cok özür dilerimm.....İnş hepiniz bebeginizi kucagınıza saglıklı bi sekilde alırsınız ve hep mutlu olursunuz...
Ne kadar güzel hamişlerimiz bebklerine birbirinden güzel seyler hazırlıyor ama beni kayınvalidem herseyden soguttu ne bebege bişey alma hevesim kaldı nede mutlulugum cok farklı bi kadın herseyden soguttu beni eşimde calışmıyor iş bulamadık bu yüzden ne bebgime nede kendime bişeyler alabiliyorum insanı yasamdan sogutan insanlardan nefret ediyorum basta kayınvelidemden cok kötüyüm kızlar belki sizide sıktım ama cok içim yanıyor bugun rahatsızımda neden, nedir bilmiyorum ama ellerim titriyor basım agrıyor ve gözlerimin altı morardi moralsiz bi hamilelik dönemi geciriyorum biliyorum bu bebegime yansıyor ama dayanamıyorum artık sizi sıktıysam cok özür dilerimm.....İnş hepiniz bebeginizi kucagınıza saglıklı bi sekilde alırsınız ve hep mutlu olursunuz...
http://img168.imageshack.us/img168/8171/dsc02240z.jpg
bunlarda yeni cicişlerimiz
kızlar kusura bakmayın hepsini aynı anda ekleyemedim
buda benim bebeğimin ceketi
bunlarda battaniyeleri
http://img527.imageshack.us/img527/4848/1001526.jpg
kıslar bu da benim oğlusumun :))))öğrencilerim almıs bana kalsa hiçbişey almadım daha..6.7. aydan sonra alacam insallah.
kot pantolonumuz
çorabımız:)
penye battaniyemiz
penye hırkamız
minik kaplanımın body tulumu:)
rknydncım sen merak etme bebişiniz inşallah bolluk berektele gelir bak görüceksin eşinde en güzelinden iş bulur bizler de sizin için dua ederiz ama sen mutlu ol moralli ol ve bebeğinle ikinize sahip çık. eminim allah bu sabrını görüp karşılığını en güzel şekilde verecektir sadece sen kim olursa olsun (kayınvaliden bile olsa) içini köreltme iyi düşünmeye devam et. hem sen merak etme bebişin hayırlısıyla sağlıkla doğsun biz bişeyler alırız bebişine bizler de teyzeleri sayılırız dimi? ama sakın kendini üzme senden daha kötü ve zor durumda olanlar var bunu sakın aklından çıkarma. ne mutluki sana şu dönemde çoğu kadın için çok zor olan bişey nasip olmuş ve hamile kalmışsın...Ne kadar güzel hamişlerimiz bebklerine birbirinden güzel seyler hazırlıyor ama beni kayınvalidem herseyden soguttu ne bebege bişey alma hevesim kaldı nede mutlulugum cok farklı bi kadın herseyden soguttu beni eşimde calışmıyor iş bulamadık bu yüzden ne bebgime nede kendime bişeyler alabiliyorum insanı yasamdan sogutan insanlardan nefret ediyorum basta kayınvelidemden cok kötüyüm kızlar belki sizide sıktım ama cok içim yanıyor bugun rahatsızımda neden, nedir bilmiyorum ama ellerim titriyor basım agrıyor ve gözlerimin altı morardi moralsiz bi hamilelik dönemi geciriyorum biliyorum bu bebegime yansıyor ama dayanamıyorum artık sizi sıktıysam cok özür dilerimm.....İnş hepiniz bebeginizi kucagınıza saglıklı bi sekilde alırsınız ve hep mutlu olursunuz...