2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

kızlar cok guzel cıcıler almıssınız maasallah mevlam saglıklıca gıydırmek nasıp etsınhihoyyyt

elifçim zeynepçim ciciler çok güzel sağlıcakla giysin kuzular..

kızlarr cicileriniz çok güsel allah sağlıkla giyidirmeyi nasip etsin hepimize işallahhh :Saruboceq:

teşekkürler canlarım daha güzelleri sizin olsun...

burzu canım lcw nin burda deposu var ikitellide orda tek kalmıştı..55 tl den 15 e düşmüştü canım bende hemen aldımm...inşallah giydirmek nasip olur...

bu oğluşumun ilk kıyafeti:))) annemler almıslar bi sürü sey ama bana vermiyorlar göstermiyorlar bile şimdilik...(((

güle güle giysin ogluşun canım ne düşünceli ögrencilerin varmış ne güsel:))

seldusçum ne güzel bak öğrencilerin seni düşünüp hediye almışlar...bence çok hoşmuş oğlun sağlıkla giyer inşallah...

tsk ederim canlarım ..insallah hepimizin bebeği saglıcakla giyerler cicilerini:)))

zeynep seldus güle güle giyinsin bebişlerinizyerimseniben

amiiiiin .... ben de bişeyler alınca hepisini koyacam buraya :))))

Ne kadar güzel hamişlerimiz bebklerine birbirinden güzel seyler hazırlıyor ama beni kayınvalidem herseyden soguttu ne bebege bişey alma hevesim kaldı nede mutlulugum cok farklı bi kadın herseyden soguttu beni eşimde calışmıyor iş bulamadık bu yüzden ne bebgime nede kendime bişeyler alabiliyorum insanı yasamdan sogutan insanlardan nefret ediyorum basta kayınvelidemden cok kötüyüm kızlar belki sizide sıktım ama cok içim yanıyor bugun rahatsızımda neden, nedir bilmiyorum ama ellerim titriyor basım agrıyor ve gözlerimin altı morardi moralsiz bi hamilelik dönemi geciriyorum biliyorum bu bebegime yansıyor ama dayanamıyorum artık sizi sıktıysam cok özür dilerimm.....ınş hepiniz bebeginizi kucagınıza saglıklı bi sekilde alırsınız ve hep mutlu olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…