2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

elifim allah sağlıkla giymek nasip eder inş. canım çook güzeller yaaaaaaaaaaaa

amin canım amin hepimiz sağlıkla güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin güzel allahım..

elif coook güzeller canım hele tulumlara bayıldım hayırlı saglıklı günlerdegiysin insallah..hemencik büyüsün bunlar küçülsün yenilerini giysin insallah..

bende çok beğendim tulumları çokda ucuza aldım kadifeleri 7 tl ye aldım
allahım güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin..

bende çok beğendim tulumları çokda ucuza aldım kadifeleri 7 tl ye aldım
allahım güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin..

süpermiş yaaaa...nerden buluyorsunuz böle ucuz seyleri yaaaa..ben ne sorarsam 25 30 dan asaagı deil..((((

elifçim çok tatlı aldıkların kızınada çok yakışacaklar eminim...allah sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin...

zeynepcim allah ii günlerde giydirmek nasip eder tatlım kt cekete bayıldım tatlımm ama :asigim:

saol gizemcim daha iyileri senin olsun bende ceketi çok seviyorum..inşallah giydirmek nasip olur...

Ne kadar seker seyler almissiniz kizlar :)) ALLAH im miniklere guzel guzel giydirmeyi nasip etsin insallah

bende aldim hemde cinsiyetini bilmeden hem kiz hem erkek takimlari bir cokkk kendiminkine nasip olmazssa baskalarina veririm diye dusundum hayirlisi bakalim

hayırlısı olsun ilkaycım allah gönlündekini versin...bende öyle düşünüyorum ilerde cinsiyette bi değişiklik olursa hediye veririz napalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…