Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne kadar güzel hamişlerimiz bebklerine birbirinden güzel seyler hazırlıyor ama beni kayınvalidem herseyden soguttu ne bebege bişey alma hevesim kaldı nede mutlulugum cok farklı bi kadın herseyden soguttu beni eşimde calışmıyor iş bulamadık bu yüzden ne bebgime nede kendime bişeyler alabiliyorum insanı yasamdan sogutan insanlardan nefret ediyorum basta kayınvelidemden cok kötüyüm kızlar belki sizide sıktım ama cok içim yanıyor bugun rahatsızımda neden, nedir bilmiyorum ama ellerim titriyor basım agrıyor ve gözlerimin altı morardi moralsiz bi hamilelik dönemi geciriyorum biliyorum bu bebegime yansıyor ama dayanamıyorum artık sizi sıktıysam cok özür dilerimm.....ınş hepiniz bebeginizi kucagınıza saglıklı bi sekilde alırsınız ve hep mutlu olursunuz...