2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

Bu güzel cicileri görüpte alışverişe çıkmamak çok zor.Valla her dışarı çıkışta almıcam diyorum söz veriyorum ama elimde değil hipnoz gibim çekiliyorum.İnsanın kendine alışveriş yapmasından daha zevkli ne olabilir diyodum bebeğine yapmakmış alkisalkisalkis

selinacıımmm pamuk prensesin yatağı ne kadar güzelll.... :asigim: sağlıklı günlerinizde kullanın inşallah canım a.s.

selina ne güzel bir beşiği var kızının öyle.. çok şık gerçekten. huzurlu uykuları olsun kuzunun inşallah..

selinacım beşiği çook güzel canım opuyorumnanaktan iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah :nazar:

Az önce son eşyalarımızıda ütüledim ve dolaba yerleştirdim çok şükür...
ama taçtan aldığım kuzucuklu nevresim takımımızı sizinle paylaşmadan geçemedim. öyle şeker öyle seviyorumki bunu :asigim:

s5004656d.jpg

buda benim ördüğüm battaniye

s5004657.jpg

çok cici greencem güle güle kullansın paşan....yerimseniben

çok güzelmiş canım opuyorumnanaktan

aa battaniyesini hazır zannettim maşallah canım ellerine sağlık

selinacım beşiğiniz çok güsel..iyi günlerde sağlıkla kullansın bebişinnnnnnyerimseniben

greencim nevresim dediğin kadar varmış yani, o ne şeker bişey öyle ! battaniye de harika olmuş eline sağlık.

çok teşekkür ederim kıslar... sahiden ben örmemişim gibi mi duruyor... valla gururumu oksadı :asigim: teşekkür ederimm..

selinacığım ne güzel hediyeler onlar :) orjinal disney dimi nevresimler. alttakini bende almayı düşünmüştüm :) güle güle sağlıkla kullanın tatlımmm opuyorumnanaktan

üstdeki model Tac organik, altdaki disney evet. Kayinvaldem almis dün getirdi. Benimde cok hosuma gitti. Battaniye gercekten cok hos. O modeli bende görmüstüm ama örgü bilmiyorum ben pek.

çok teşekkür ederim kıslar... sahiden ben örmemişim gibi mi duruyor... valla gururumu oksadı :asigim: teşekkür ederimm..

selinacığım ne güzel hediyeler onlar :) orjinal disney dimi nevresimler. alttakini bende almayı düşünmüştüm :) güle güle sağlıkla kullanın tatlımmm opuyorumnanaktan

canım bende görmek istıyorum battanıyenı göremıyorum ama

X