- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende görmek istıyorum battanıyenı göremıyorum ama
gördum hayatım nasıl ördunu anlatırmısın
?zormu?
canım 2. mesajını şimdi gördüm pardon
inanılmaz kolay 3 günde bitti hemde çalışırken örmüştüm. evdeyken 1 günde biterdi. son derece kolay 6 yumaktan çıktı. tanesini 2,5 tl den almıştım.yünü almaya gittiğinde gösteriyorlar nasıl örüdüğünü. kozanın arasındaki ipleri kullanıyorsun örmek için çok basit... opuyorumnanaktan
ehhe çok teşekkür ederim kızlarr.. öyle mutlu oldm ki bunları aldığıma . son eksiklerimdi. 3-5 tanede kışlık terlik aldım. artık hiç bi eksiğim kalmadı çok şükür. artık dışarı çıkmak yok. demet altınyeleklioğlunun Hürrem isimli kitabınıda aldım tam 800 sayfa. Doğuma kadar onunla oyalanırım artık :))
bedene gelince üstünü göğüs kısmından altınıda popomdan ölçtüm sonra giydim tabi düğmeleri kapanmasada biraz belli oldu. bide garanti olsun diye biraz büyük beden aldım.
selinacım sen neler aldın bakalım bugün :) bide pijamalarını görmedim ben senin. koysana göreyim merak ettim aqualarını :))) kaydirigubbakcemile3
a.s.
ben miiiiiiiiiiiii :kedi: sey ben bir ani kitabi aldim. Varya ilkleri yazdigin bir kitap ondan.
Birde bir ceket aldik. Cocugun kislik ceketi yoktu. Onu aldik...
Pijamalari eklemestim ondan, dur cekip eklim.........