2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

greencim selinacım ikinizinkide süper. nilimin şifonyeride gelse de odasını yerleştirsem ben de fotosunu çeksem...

evet canım bıara açılmıyordu ama şmdı gördum canım harıka çok guzel omuş elını sağlık.

gördum hayatım nasıl ördunu anlatırmısın
?zormu?

canım 2. mesajını şimdi gördüm pardon
inanılmaz kolay 3 günde bitti hemde çalışırken örmüştüm. evdeyken 1 günde biterdi. son derece kolay 6 yumaktan çıktı. tanesini 2,5 tl den almıştım.yünü almaya gittiğinde gösteriyorlar nasıl örüdüğünü. kozanın arasındaki ipleri kullanıyorsun örmek için çok basit... opuyorumnanaktan

selinacım nevresim takımız çok güzel iyi günlerde kullanın..
greencim battaniyene bayıldım doğrusu..benimde hoşuma gitti bir anlatsan nasıl yapıldığını..:kedi::kedi:

kıslar cicileiniz cok güzel bayıldım ..nevresim takımları da süper masallah..ben de olusuma tac disney aldım winnie the pooh lu cok dadluuuu..benim yatasım geliyor içinde:))))

güle güle kullanın nevresımler cok güzel.winnie pooh lu bnmkının aynısı :)

canım 2. mesajını şimdi gördüm pardon
inanılmaz kolay 3 günde bitti hemde çalışırken örmüştüm. evdeyken 1 günde biterdi. son derece kolay 6 yumaktan çıktı. tanesini 2,5 tl den almıştım.yünü almaya gittiğinde gösteriyorlar nasıl örüdüğünü. kozanın arasındaki ipleri kullanıyorsun örmek için çok basit... opuyorumnanaktan

sağol canım bebişin gule gule sağlıklı huzuru kullansın ınşallah senınde elıne sağlık çok guzel olmuş.:ecrin_bebek::

baharcım çok teşekkür ederim seninkileride sabırsızlıkla bekliyoruz :))
candy cim kozaların aralarındaki ipleri kullanarak haroşa örüyorsun o kadar. internette yapılışı vardı ama aradım bulamadım.
selduşcum nazcım çok teşekkür ediyorum winnie the pooh karakterine bende bayılıyorumm :)) sizlerde güle güle kullanın inşallah
a.s.

yeni ciciler aldık bizz kaydirigubbakcemile2 gecelik almıştımda pijamalarım eksikti gittim bi koşu hallettim geldim. Bakalım beğenecek misiniz ???
a.s.

s5004661.jpg

s5004665.jpg

green cok tatli ciclerin yaaaaaaaaaaaa. Bende iki tane pijama takimi almistim aquadan :kedi: Dogumdan sonrada bir esortman takimi almak istiyorum ama bi dogum yapimda beden belli olsun. Iyi günlerde kullan. Dikkat et valla yollarda dogurma bu gidisle. zemuszemus

ehhe çok teşekkür ederim kızlarr.. öyle mutlu oldm ki bunları aldığıma . son eksiklerimdi. 3-5 tanede kışlık terlik aldım. artık hiç bi eksiğim kalmadı çok şükür. artık dışarı çıkmak yok. demet altınyeleklioğlunun Hürrem isimli kitabınıda aldım tam 800 sayfa. Doğuma kadar onunla oyalanırım artık :))
bedene gelince üstünü göğüs kısmından altınıda popomdan ölçtüm sonra giydim tabi düğmeleri kapanmasada biraz belli oldu. bide garanti olsun diye biraz büyük beden aldım.

selinacım sen neler aldın bakalım bugün :) bide pijamalarını görmedim ben senin. koysana göreyim merak ettim aqualarını :))) kaydirigubbakcemile3
a.s.

ben miiiiiiiiiiiii :kedi: sey ben bir ani kitabi aldim. Varya ilkleri yazdigin bir kitap ondan.
Birde bir ceket aldik. Cocugun kislik ceketi yoktu. Onu aldik...

Pijamalari eklemestim ondan, dur cekip eklim.........

ehhe çok teşekkür ederim kızlarr.. öyle mutlu oldm ki bunları aldığıma . son eksiklerimdi. 3-5 tanede kışlık terlik aldım. artık hiç bi eksiğim kalmadı çok şükür. artık dışarı çıkmak yok. demet altınyeleklioğlunun Hürrem isimli kitabınıda aldım tam 800 sayfa. Doğuma kadar onunla oyalanırım artık :))
bedene gelince üstünü göğüs kısmından altınıda popomdan ölçtüm sonra giydim tabi düğmeleri kapanmasada biraz belli oldu. bide garanti olsun diye biraz büyük beden aldım.

selinacım sen neler aldın bakalım bugün :) bide pijamalarını görmedim ben senin. koysana göreyim merak ettim aqualarını :))) kaydirigubbakcemile3
a.s.

çok guel canım gule gule gıy.ben bı gecelık sabahlık bıde pıjama takımı aldım yetmezmı sızce?

kuzucum çok teşekkür ederim ben çok ucuza buluyorumda ondan 2 şer tane gecelik sabahlık ve pijama takımları aldım

ben miiiiiiiiiiiii :kedi: sey ben bir ani kitabi aldim. Varya ilkleri yazdigin bir kitap ondan.
Birde bir ceket aldik. Cocugun kislik ceketi yoktu. Onu aldik...

Pijamalari eklemestim ondan, dur cekip eklim.........

evet hihoyyyt evet hihoyyyt ekle bekliyoruzz hihoyyyt

anı defteri 2. ayımızda hediye gelmişti bize :) o yüzden tekrar almadım.
bu araa kız bebekler için çok kokoş ceketler var hakkaten valla kendime alasım geliyo :roflol: hele mothercare ddeki kürkleri görmüşsündür heralde :roflol:

X