2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

gizemciğim çok güzeller cnmm sağlıkla kullanın dora bebek ile birlikte opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gizemcim çok güzeller hele kokoş tacına bittim süper gözüküyor
düşünceli anne dr çiçeği bile hazır

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sağlıkla kucağıma alayımkuzumu yeterki allahun izniyle

cok güzeller canım bayıldım hepsine ii günlerde kullnsın dora paşam...bu arada ben de taç takmayı cok istiyorum ama kapalıyım hastanede takamıcam (((((

canım sende evde takarsın tatlımmm üzülme kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyi günlerde kullansın Doramız hepsi çoook güselll opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sağolun kıslarr güzelll yorumlarınız için :asigim:

gizem cok tatli bunlar gülle gülle giyisin. Ya inanmiyorum ya doktora cicek bile yaptirdin. Gercekten ne kadar düsüncelisin.Tacin gercekten süslümüs. Masallah allah nazardan korusun

gizemciğim çok güzel yeni cicileriniz. sağlıkla, iyi günlerde kullanın ana oğul opuyorumnanaktan. çiçeği de unutmamışsın ne güzel a.s.

gizem hepsi çok cici ii günlerde kullansın bebekin....

gizem cok tatli bunlar gülle gülle giyisin. Ya inanmiyorum ya doktora cicek bile yaptirdin. Gercekten ne kadar düsüncelisin.Tacin gercekten süslümüs. Masallah allah nazardan korusun

gizemciğim çok güzel yeni cicileriniz. sağlıkla, iyi günlerde kullanın ana oğul opuyorumnanaktan. çiçeği de unutmamışsın ne güzel a.s.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gızemcım cıcılerın cok guzeller emme hani odanın tamamının resmi beklıyorum ona gore sengözlerimebaksanab

gizemcim cicieriniz çok hoş gerçekten. doktora çiçek vermek benim aklıma gelmemişti hiç güzel fikirmiş a.s.

söz bayramda kotcamm sölemedi deme tek tek çekip koycammm opuyorumnanaktan

mirmirmirmirmirmirmirmir
eyyy fazla bekletme :tomato: garışmam ona güre :jeyyar:
son zamanlarım olmayaydı baskına gelırdım ızmıre emme gelemıyom
bensız bensız kaynımı nısanlıcaklar kötükedihüso:dilcikar:

kızlar bende alışverişe abartmıyım diyorum ama bugün sezon indiriminde çok uygun şeyler vardı kızıma önümüzdeke yaza elbiseler ve pijamalar aldım napim çok ucuzdu..Ama bu son daha yok..

yağmurcn hastane çıkışın çok tatlı güle güle giysin kuzucun..
gizemcim seninde ciciler çok tatlı..lohusa tacımı alamadım bende daha alayım bari artıkın..:kedi:

opuyorumnanaktanYeni ciciler gelmiş,hepsi birbirinden tatlı canım,güle gülegiysin bebişler,az kaldı artık az,bu cicileri bebeklerin üstünde de görelim yahuu,ne güzel olur dimizemuszemus

gizemcim harika bunlar vallahi çok imrendim sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin allahopuyorumnanaktan

sağolun kıslarr teşekkür ederimm nacizane yorumlarınız içinn opuyorumnanaktan

selinacım bayıldım beşiğe valla canımmm sağlıkla ii günlerde uyusun kuzunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…