2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

ben epeydir bakmamışım bu topice.kızlar tak tek alıntı yapmıyım ama hepsi çok güzeller..sağlıkla gelsinlerde giysinler kuzularrr

gizemciğim harika olmuş dora' nın kapı süsü. sağlıkla birlikte girin inşallah o kapıdan opuyorumnanaktan

uyku setini ermedim henüz..

bunlar da benimkiler yerimseniben

gecelik ve sabahlıklarım

pijama takımı, onun terlikleri

cashir aldigin seyler cok güzel. Geceliklerin cok hos gercekten. Iyi günlerde kullan insallah.
Uyku seti bizimkine ayni.

cok güzeellll... güle giye giyin, uyku setimiz de aynı bu arada sanırım çilek di mi?

cashir aldigin seyler cok güzel. Geceliklerin cok hos gercekten. Iyi günlerde kullan insallah.
Uyku seti bizimkine ayni.

gizemcim süsünüz çok guzel..

casmır güle güle kullnın canım

teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan. aslında bu uyku seti bizim yatağımız için bir miktar büyük, tam kaplıyor yatağın çevresini.. ama başından beri aklım bundaydı, gittim geldim yine bunu aldım .kuzularımız güle güle kullansınlar inşallah..

cashmir cok güzeller seninkilere de bayıldım:))) hadi bakalım artık herseyimiz hazır cok sükür bi bebeişlerimiz eksik hayırlısıyla gelsinler...

cashmir seninkiler de çok güzelmiş, üçü de çok kibar.

teşekkürler canım a.s.

cashmir cok güzeller seninkilere de bayıldım:))) hadi bakalım artık herseyimiz hazır cok sükür bi bebeişlerimiz eksik hayırlısıyla gelsinler...

sağol canım. evet çok şükür.. sağlıkla, hayırlı vakitlerde kucaklayalım inşallah kuzularımızı opuyorumnanaktan

gizemcim çok cici olmuş kapı süüsünüz........yerimseniben
cashmircimm bebişininde seninde cicileriniz çok güzel...iyi günlerde sağlıkla kullanınnn....yerimseniben.......

caashmircim geceliklerine bayıldım çok ciciler güle güle giyin
selinacım cici kızına çok cici şeyler almıisın yine güle güle giyin
a.s.

yasemincim hepsi çok güzel bayıldım zeynebim ve sen sağlıkla giy canım cicilerinizi

selinacımm kızcağızın güle güle giysin tatlımm

gizemciğim harika olmuş dora' nın kapı süsü. sağlıkla birlikte girin inşallah o kapıdan opuyorumnanaktan

gizemcim süsünüz çok guzel..

casmır güle güle kullnın canım

cashmircimm bebişininde seninde cicileriniz çok güzel...iyi günlerde sağlıkla kullanınnn....yerimseniben.......

gizemcim canım kapı süsünüze bayıldım..

gizemcim simdi gördüm kapi süsünü gercekten cok hos olmus ellerinize saglik.

teşekkür ederiz teyzeleri paşamla nacizane yorumlarınız için opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

caashmircim geceliklerine bayıldım çok ciciler güle güle giyin
selinacım cici kızına çok cici şeyler almıisın yine güle güle giyin
a.s.

yasemincim hepsi çok güzel bayıldım zeynebim ve sen sağlıkla giy canım cicilerinizi

selinacımm kızcağızın güle güle giysin tatlımm

teşekkürler kızlar.. kuzular vakitlice gelip eskitsinler artık cicilerini değil mi? opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…