2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

şeymasım cok dadlular cicileriniz ii günlrde giysin eren paşam insallah..

keremim, sağlıkla giysin oğlun cicilerini, pek güzeller opuyorumnanaktan

teşekkür ederim tatlım baya uygun fiyata almışsın hepsini güle güle kullan ben sadece karyolayı alıcam en son baktığım yer uygun fiyat verdi karyola+yatak+nakışlı uyku seti+nakışlı cibinlik 350 bi aksilik olmazsa alıcam bakalım bu model çok hoşuma gidiyo

bu arada geçen sene haziran da anesteziyle kürtaj olmuştum çıkınca ayaklarım buz gibiydi patik almanızı tavsiye ederim hatta arkadaşım da sezeryan doğum yapmıştı ince saten pijama giyebilmesine rağmen havlu çorap ve yün patiklerini çıkaramamıştı üşümekten herkesin vücut yapısı farklı ama ameliyathaneler buz gibi özellikle sezeryan olacak arkadaşlar 1 tane olsun bulundursun

hepinize Allah kolaylık versin...

ii günlerde kullansın cicilerini seymacımmmm opuyorumnanaktan

tşk ederiz gizemcim opuyorumnanaktan

keremim, sağlıkla giysin oğlun cicilerini, pek güzeller opuyorumnanaktan

sağol cnmcım opuyorumnanaktan
şeymacım cicileriniz çok güzel güle güle kullansın melek oğlun..

melek oğlum :CüvCüv: sağol teyzesii...

şeymasım cok dadlular cicileriniz ii günlrde giysin eren paşam insallah..

sağol teyzesiii opuyorumnanaktan

şeymacım çok güsel cicilerinizzz....güle güle sağlıkla giyinsin oğluşunyerimseniben

sağol lllalll cım opuyorumnanaktan

greencim sağol tatlımm biz önce tülü kapıyo göre diktik ve süsü yerleştireceğimiz yeri kurdela yardımı ile büzdük üstüne süsü diktik sonrada boşluklara silikon ile taşları yapıştırdık süper oldu ama zemuszemus

oy benim paşamın süsünü sevsinlerr:asigim:
annesi çok cici olmuş ellerinize sağlık benim kuzumun kapısı olmadığı için süsüde yokkaydirigubbakcemile3

kız sende kendi yatak odanın kapısını süsle tatlımm içinde kalmasın çok zevkli yaaa teşekkür ederiz şeker opuyorumnanaktan

teşekkür eder,iz teyzesi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yoo içimde kalan bi durum değil odası olsa yapardım saçma gelior kendi kapıma yapmakkaydirigubbakcemile3
en dış kapıya" its a girl "ibaresi koyarım minik bi önlük almıştım süs hani keçeden var ya onu asarım belki

bi dakika, bu kapı süsleri hastane odası için değil miydi ?!?!? bebek odasına mı asılacaktı, ben hiç böyle düşünmemiştim, resmini çekmek için emaneten oda kapısına takıyosunuz sanıyodum yahu

sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…