2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

canım ben oda takımı şeklinde aldım büyüyen karyola dolap şifonyer ve yatağı 830 ytl ye aldık 6 taksitle benim uyku setim olduğu için uyku setini almadım... umarım cevaplayabilmişimdir canım...

daha önceden sorduğunu görmedim canım görseydim daha önce yanıtlardım canım..

işte son cicilerimizz...
astronot montumuz patikleride var

geceliğim

yakından

ana kucağı

ana dizimiz abısınden kalma..

küvetimiz ve filemiz

bu dün aldığım indirmdeydi zeyland ta tulumlu montumuz ayrı olarakta kullnılıyor çok güzel bişey ayak kısmında bebek arabasının kemerı ve oto koltukalrının kemeri geçsin dıye yeri var

buda ayrılmış hali

elifcim sağol şekerimmm...daha guzellerı sizin olsun benımkı onun içine 3 boy buyuk kalıcak ama napalımmm :)))

ayy kışlıklar çıkmış demekkki... Almaya başlamışsınız.Bayıldım montunuza güle güle sıccacık giyinsin bebişiniz... Mytlu mutlu attalara gidin inşallah şekerim
a.s.

gule gule kulanin ciicilerinizi keremim. ama o gecelik kisa kollu usumezmisin onunla? beniki takim pijama almistim kisa kolllu gorumcem donarsin uzun kollu al dedi gittim iki takimda uzun kollu aldim

bende keremim ve beyazin aldigi incelikte gecelik ve pijama aldim fakat nerdeyse dogum yapan herkes :dogumda kan kaybettijgin icin dogum sonrasi epey usuyorsun ona gore esya koy dedi..ben kalin bi yelek koydum ama kalin bi pijamada koysam mi ki diye dusunmeye basladim...

kimi yanıyosun dio kimi üşüosun tedbiri elden bırakmayın ve iki şekilde ahzırlanın bence..
patik ve lizöz bile koymalı bence baksanıza havalar birden soğudu..

tedbirli olmak guzelde onu koy bunu koy derken benim 2 canta oldu :)kizima ayri bana ayri hazirladim dahada konacak birkac birsey var..bu gidisle bavulla gidecegim hastaneye :lepi:

kimi yanıyosun dio kimi üşüosun tedbiri elden bırakmayın ve iki şekilde ahzırlanın bence..

şeymacım cicileriniz çok güzelmiş demek kışlıklar çıkmış bende astronot istiyorum çok sevimli oluyorlar onun içinde bebişler

şeymacım cicileriniz çok güzelmiş demek kışlıklar çıkmış bende astronot istiyorum çok sevimli oluyorlar onun içinde bebişler
tşkler şekerim çıktı çıktı çoktannn....

şeymoşum montunuz çok cicikkk :) güle güle kullanın fıstığım

aybıkım tşk ederiz sizin olsun güzelleri

ayy kışlıklar çıkmış demekkki... Almaya başlamışsınız.Bayıldım montunuza güle güle sıccacık giyinsin bebişiniz... Mytlu mutlu attalara gidin inşallah şekerim
a.s.

aa herkes montumuza bayılmış ayol sırnaşık şey tşk ederiz teyzesii...

gule gule kulanin ciicilerinizi keremim. ama o gecelik kisa kollu usumezmisin onunla? beniki takim pijama almistim kisa kolllu gorumcem donarsin uzun kollu al dedi gittim iki takimda uzun kollu aldim

tşkler cnm..cnm ben üstüme bişey alırımmm şimdi koldan iğne yapıolar tansıyon ölçüolar zor olmasınnn...zaten sabahlık giycem dolaşırken yada tunık tarzı bişey üşümemm yani..

fisfisfis

evet aynen öyle aybıkım..

bunlarda biraz önce gelen mısafirimizden hediyemiz tulumumuz ve çorabımız....

bu hepsi buradadn bize hediye alışveriş ettiğimzden dolayı...

sağol cnm evet çok cici kadife tulum ıyı oldu kadıfemız 1 tane vardı...ama buna girene kadar bın ton süt içmesi gerek mınığımın..

şeymacıım hayırlı olsun kıyafetleriniz..yeşil tuluma ben de bayıldım...astronotu da es geçemicem:)))çok tatlı hepsi...en güzel günlerde ,sağlıkla giysin koçun inşllhhhhhh.....

şeymacım çok güsel cicilerinizzz....güle güle sağlıkla giyinsin oğluşunyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…