merhaba tatlım bende bu büyüyen beşiğin aynı modelini alıcamda sana kaça mal oldu uyku seti yatağı falan dahil mi fiyata diğer topiğindede yazdım sana ama belki burda görme şansın daha çok olur hayırlı doğumlar..............
kimi yanıyosun dio kimi üşüosun tedbiri elden bırakmayın ve iki şekilde ahzırlanın bence..
patik ve lizöz bile koymalı bence baksanıza havalar birden soğudu..
tşkler şekerim çıktı çıktı çoktannn....şeymacım cicileriniz çok güzelmiş demek kışlıklar çıkmış bende astronot istiyorum çok sevimli oluyorlar onun içinde bebişler
şeymoşum montunuz çok cicikkk :) güle güle kullanın fıstığım
ayy kışlıklar çıkmış demekkki... Almaya başlamışsınız.Bayıldım montunuza güle güle sıccacık giyinsin bebişiniz... Mytlu mutlu attalara gidin inşallah şekerim
a.s.
gule gule kulanin ciicilerinizi keremim. ama o gecelik kisa kollu usumezmisin onunla? beniki takim pijama almistim kisa kolllu gorumcem donarsin uzun kollu al dedi gittim iki takimda uzun kollu aldim
bende keremim ve beyazin aldigi incelikte gecelik ve pijama aldim fakat nerdeyse dogum yapan herkes :dogumda kan kaybettijgin icin dogum sonrasi epey usuyorsun ona gore esya koy dedi..ben kalin bi yelek koydum ama kalin bi pijamada koysam mi ki diye dusunmeye basladim...
kimi yanıyosun dio kimi üşüosun tedbiri elden bırakmayın ve iki şekilde ahzırlanın bence..
patik ve lizöz bile koymalı bence baksanıza havalar birden soğudu..