2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

Seldus canim nasil yapiyor bana ogretirmisin ..gorunce cok ozeniyorum insanin kendi cocuguna birseyler ormesi cok guzel birsey...
orgu ormeyi az birsey biliyorum ama hic yelek,patik vs. ormedim
kac numara sis le oruyorsun?

nurefsan canım normalde ben örgü kıyafet hiç sevmesdim ama cansıkıntısından örmeye basladım cok ayalıyor beni ii oluyor..gördüğün gibi hep düz örgü örüyorum cok kolay yani..5 numarayla örüyorum yalnız bu ipleri özellikle alırken belirtiyorum bebek için diye öle alıyorum..sen örmek istediğini söle ben sana özelden nasıl basladıgımı kac ilmek yaptıgımı anlatayım ok.

teyzeleri co tsk ederiz ayy bi dogsa da hayırlısıyla giydirsem bunları artık....

az önce bi site buldum..
isme özel giysi tasarlanıyor havlulardan sonra birde tulumumuz oldu hehe
hemen sipariş verdim 7 gün içinde teslim olucak sizlere de fikir olsunopuyorumnanaktan
bu elime geçsin bide kapşonlu sweat yaptırcam hihoyyyt

sagol canim bende bos bos oturuyorum ben eger ipi ve sisi bulabilirsem sana ozelden yazariim son ordugun takimi cok begendim ilk baslangic icin zor olmaz dersen onun tarifini yazarsin emegine saglik...

selduscum cok seker olmus oglusunun cıcılerı gule gule gıyınsın :kedi:
zehracım cok guzelmıs sıtenın adını bızede verırmısın alkisalkisalkis

çok geçmiş olsun cnm:teselli:

nutellausa çok geçmiş olsun...bebişinin ve senin bişeyin olmamasına çok sevindim..allah korumuş canımmmm...........

nutelalausa çok geçmiş olsun canım... Allah seni ve meleğini korusun...

çok çok geçmiş olsuunnn... :teselli:

Cok ama cok tesekkurler arkadaslar.Allah butun meleklerimizi annelerimiz korusun:).

sevgiler....

Green Seldus gule gule giydirin cokkkk sekerrrr hepside

green ve selduş çok hoş şeyler almışsınız hatınlar

greencemmm selduşummm cicileriniz çok güselll...güle güle kullansın oğluşlarınızzzzzzzzopuyorumnanaktan:asigim:

greencim cicileriniz çok güzel...
selduscum yeni örgülerinize bayıldım ...

grenn olive ve seldus çok tatlı cicileriniz gülegüle kullanın o çıngıraklı çoraplara bayıldım yaa çok şekerrrrr

green olive cicileriniz cok güzel. Geceliklerinde cok hos gercekten. Benimkiler daha paketinde bekliyor yikamadim daha. Saglikli günlerde kullanin insallah.

Çok teşekkür ederis teyzeleri opuyorumnanaktan Allah sağlıkla gidirmeyi nasip etsin hepimizede :Saruboceq: :Saruboceq:

Selduşcum ellerine sağlık harika olmuş örgülerin. Güle güle giysin yusufun
ben 1 patik ve 1 battaniyeden başka bişey yapamadım valla onlarda hala yarım gibi kaydirigubbakcemile3 seen çok azimlisin hemen bitiroyrsun tebrikler şekerim opuyorumnanaktan

grenncim cicileriniz çok guzel patiklere ve tuluma bittim çok hoş sağlıklı gunlerde gıysın

Canim benim cok gecmis olsun yeni okudum neyse Allaha sukur birsey olmamis bende cok korkuyorum bu araba kullanirken kaza olur veya bir an tansiyonum falan duser diye ama mecburuz yoksa zor.Sen dikkatli olsanda gelip seni bulabiliyor cok cok gecmis olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…