- 30 Ekim 2008
- 5.968
- 4
- 40
bu da yeni ördüğüm hırkamız ve yine düğmelerini almaya gidemedim bitürlü büyük görünüyor ama aslında küçücük cok dalu oldu:)
bu da takım halinda:))
sagol canim cevabin icin..benimde bornozlar ozdilekten ve cok memnun kaldim ins. kizima da ordan alacagim.ins. eksikleri biran once tamamlarsin
özdilekte yaptırabiliyorsun bebeğim..ben nişanlıyken kocikle kendim içinde yaptırmıştım şimdi aile boyu havlumuz var heheopuyorumnanaktan
kocikle bornoz takımımızın da miniklerini alıcaz bebişe kız olduğu için benimkinin miniği olucakkaydirigubbakcemile3
daha bebek arabası anakucağı var alınacaklar listemde he bide mora battaniyesine takmış durumdayım ondan istorum:asigim:
nurefsan canım normalde ben örgü kıyafet hiç sevmesdim ama cansıkıntısından örmeye basladım cok ayalıyor beni ii oluyor..gördüğün gibi hep düz örgü örüyorum cok kolay yani..5 numarayla örüyorum yalnız bu ipleri özellikle alırken belirtiyorum bebek için diye öle alıyorum..sen örmek istediğini söle ben sana özelden nasıl basladıgımı kac ilmek yaptıgımı anlatayım ok.
çok geçmiş olsun cnm:teselli:
nutellausa çok geçmiş olsun...bebişinin ve senin bişeyin olmamasına çok sevindim..allah korumuş canımmmm...........
seldacım çok şeker şeyler almışsın kızına yaaa allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsinn
aybikecimm şekercimm çok şeker havlularınız bursaya gidilirde alınmaz mı hiç ii yapmışsın süperler
nutellausa çok geçmiş olsun
nutelalausa çok geçmiş olsun canım... Allah seni ve meleğini korusun...
çok çok geçmiş olsuunnn... :teselli:
Green Seldus gule gule giydirin cokkkk sekerrrr hepside
green ve selduş çok hoş şeyler almışsınız hatınlar
greencemmm selduşummm cicileriniz çok güselll...güle güle kullansın oğluşlarınızzzzzzzzopuyorumnanaktan:asigim:
greencim cicileriniz çok güzel...
selduscum yeni örgülerinize bayıldım ...
grenn olive ve seldus çok tatlı cicileriniz gülegüle kullanın o çıngıraklı çoraplara bayıldım yaa çok şekerrrrr
green olive cicileriniz cok güzel. Geceliklerinde cok hos gercekten. Benimkiler daha paketinde bekliyor yikamadim daha. Saglikli günlerde kullanin insallah.
www.simplycolors.com.tr burdan canımcım..
Bayadir sadece guzel annelerin guzel bebislerinin cicilerine bakip kaciyorum. hic zamanim olmuyor calismaya basldigim icin hamilelligimi nasil gecriiyorum anlayamadim maalesef yogunluktan ve yorgunluktanbende cok istiyorum cekip fotolarini koymak ama zaman olmuyor insallah bu haftasonu denemeye caliscam nasil olsa pazartesi gunu tatil labor day:) Bebisim iyi cok sukur iki gun once trafik kazasi yaptim cok sukur bebgiminde benimde biseyimiz yok ama dr ultrasona ve nst aletine bagldi hersey normal dedi bide 7 tup kan aldilar tekrar cok sukur iyiyiz.Allah kimsenin basina kaza bela vermesin cok kotu stres ve sinir yani.Arkamdan vurunca araba cok fazla sarsildim ama cok sukur iyiyiz.
Cok guzel annelerin cok guzel bebeklerini cok guzel seyler bekliyor hayirlisiyla dogsunlar gelsinler insallah.....
Oglusumun odasininda fotosunu cekeyim koyayim insallah unutmazsam:)
herkesesevgiler hepinizin meleklerinin kiyafetlerine bayilarak bakiyorum koymaya devam edin lutfen fikir oluyor.....
sevgiler....
zellda green seldus cicilerinizi güle güle kullanın inşallah opuyorumnanaktan
grenncim cicileriniz çok guzel patiklere ve tuluma bittim çok hoş sağlıklı gunlerde gıysın