2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

elifcim ciclerinız çok guzel sağlıklı gunlerde kullanın inşşşş

elifcim arabanız çok güzel güle güle gezin bakalım minnoşunla... mevlüt elbisenizede bayıldım maşallah gelinlik gibi opuyorumnanaktan

Ssouthernssun patikleriiniz çok hoş hakkaten kokoş kaydirigubbakcemile3 ... güle güle iyi günlerde giyin inşallah opuyorumnanaktan

Bunlarda benim ördüğüm palyaço patikler kaydirigubbakcemile3
az önce bitirdim... Sıcak sıcak ekliyorum

elifçim çok güzeller güle güle gullansın prensesin

çok saol bahaircim benm..opuyorumnanaktan

saol canımcım şimdiden kokoş kokoş alıştırmak lazımm

green canım patiklerinize bayıldım wallahi..
benim kızımın yok böyle cicileriii

elif cok güzelmş arabanız mevlüt takımızda pek hoş..olusum görmesin kısını öle:)))))))

greenolive ayyy ne tatlı olmus maasallahellerine sağlık ..gülegüle giysin kuzucum ..oyyy palyacoymus bi dekaydirigubbakcemile3

aaaa kıskanıyorum ama yapan var yapamayan var...ben beceremiyom bu örgü işini hiç..benim kızım patiksiz kaldı yavvv...her türlü kokoşluğumuz var bir patiğimiz yok ((

şaka bir yana ellerinize sağlık kızlar hepsi çok güzel olmuş güle güle giysin zilli kızlarınız...)))

Merhabalar a.s.
Dilerim hepiniz sağlıkla kucağına alırsınız minişlerinizi :Saruboceq:
İSME ÖZEL HEDİYELER| İsimli | Bebek Hediye ve Çiçek Sepetleri, Baby Shower, Doğum, Bebek Şeker,Çikolata ve Hastane odası Süslemeleri bu site belki hoşunuza gidbilir, yardımcı olabilir, isme özel herşey var a.s.
Bi kaç örnek;

Örtüler;
Bebek Hediye ve Çiçek Sepetleri, Baby Shower, Doğum, Bebek Şeker,Çikolata ve Hastane odası Süslemeleri | Ürünün Büyük Resmi

Bebek Hediye ve Çiçek Sepetleri, Baby Shower, Doğum, Bebek Şeker,Çikolata ve Hastane odası Süslemeleri | Ürünün Büyük Resmi

Halı;

Battaniye;

Anı defteri;

Önlük;

Set;

Oyuncak ayı;

a.s. a.s. :CüvCüv:

Son düzenleme:

buda mevlüt elbisemiz..

arabanız hayırlı olsun cnmm , kızın gelin gibi olacak mevlüttünde maşallahh çok şikerrr :asigim:

çok tatlıymışş bu kokoş patiklerrr opuyorumnanaktan

çok güzell bende istiyorumm yaaaaa :kedi: sağlıkla kullansın cnmm bebeğinnn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…