2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

buda bizim odamız.buna karar kıldık haftasonu almaya gitcez inş ...bebek odası değilde ileriye yönelik düşündük biz..

eklıycektım ama dırekt site acılıyor neyse... eve gelınce koyarım artık.

Son düzenleme:

Eklentiler

• $IMG_0032.JPG
    $IMG_0032.JPG
    79 KB · Görüntüleme: 45
haziranım örtünüz çok cici...güle güle kullansın prensesin.........yerimseniben

hazirancım çok güzelmiş ötünüz pembiş pembiş..
güle güle ve iyi günlerde kullanın canım..opuyorumnanaktan

kızlar bişey sorcam malum kış bebişleri olacak meleklerimiz... yattıkları odayı neyle ısıtacağız ? yatak odası ya da kendi odaları :uhm: ben yağlı radyatör peteği veya ufolardan mı alsam diyorum... klima düşünmüyorum...

kızlar bişey sorcam malum kış bebişleri olacak meleklerimiz... yattıkları odayı neyle ısıtacağız ? yatak odası ya da kendi odaları :uhm: ben yağlı radyatör peteği veya ufolardan mı alsam diyorum... klima düşünmüyorum...

blue' cum bizim ev kombi kaloriferli, doğalgaz yakıyoruz, ama geçen kış canımız çıktı doğalgaz ödemekten, abartı pahalı, üstelik doğru dürüst ısınamadık da. açıkçası ben bu kış doğum izninden faydalanıp annemin yanına gitmeyi düşünüyorum çok soğuklarda onun evi kömür kaloriferli ve süper ısınıyor, hem çocukların bakımı için de iyi olur, ben tek başıma başa çıkamam 2 çocukla.
elektrikli soba var bende buradayken de ihtiyaç olursa onu yakıcam, banyo yaparken falan. klima bence de pek uygun olmaz bebiş için.

ben salonda büyük klimayı çalıştırcam kuzumun odasındada yağlı radyatör peteğini alıştırcam evim küçük zatenn ısındıktan sonra tek radyatör peteğide işimi görür bence

Anılcım,hazirancım,gizoşcum sağolun kızlar Şeniz kaydirigubbakcemile5

gizoşcum benimde ev küçük,yağlı radyatör peteğinde daha çok odaklanıyorum...
önümüzdeki haftaya kadar halletmek istiyorum...

ayy maşallah Allahım ne kadar şanslı bizim kuzularımız..çok güzeller bütün odalar..:nazar:

bizde evde doğalgazla ısınıyoruz doğalgaz yakıcaz bu senede ekstradan banyo yaptırırken felan ufo yakarız..

X